Úvod › Fóra › Trance Diskuse › EMOTION 5.12. – dojmy
- Toto téma obsahuje celkem 121 odpovědí. Do diskuze (50 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
J.Clara a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
6. 12. 2008 v 13:21 #108727
styk pohlavson
ČlenJak to tak zatím podle příspěvků vypadá, půjdu s hodnocením akce „proti proudu“.. sm4
S bandou jsme dorazili až na desátou, takže jsme bohužel nestihli Vyryse, který ale určitě hrál samý příjemný melodický věci jako vždycky. sm3
[b]T.Coastline[/b] – vyloženě mě to bavilo. Set měl hlavu a patu, vývoj od proggyny k upliftu, skvělá komunikace s publikem.. sm3
Z tracků mě hodně potěšilo dost věcí, namátkou Bryan Kearney – The Walrus v Heatbeat rmxu, Heatbeat – Push Over, Gareth Emery – This is that,
Andy Moor – So much more, Santiago Nino – Sivar nebo v závěru jeho vlastní upliftová „After hour“.
Spíš by se mi skladbou setu hodil za Festera, celkově 9/10[b]Fester[/b] – moc mě to nebralo, přišlo mi to víceméně na jedno brdo a akorát pár světlejch momentů.. Navíc moc nemusím, když dj roztleskává a rozpařuje lidi
se znuděným pocitem (viz Rank 1 na TM sm13 ) a tady jsem to trochu cejtil. 5/10[b]John O´Callaghan[/b] – začátek trochu v pomalejším rytmu, semtam nějaký techy, ale mně to teda vůbec nevadilo. Hodně mě potěšil s novým Richardem Durandem – Predator, FNP – Buzzed up a Underworld – Cowgirl. (JOC remix – Tigi, díky!) Akorát mohl dát Rotterdam nebo
Marshmallow, ale nevadí.Po cca 45 min začal upliftoval a byly to podle mě samý energický věci s dobrou basovkou, takže jsem si zapařil fantasticky. sm5AVB – Hold on to me, Sean Tyas – Melbourne, Markus Schulz – New World nebo Johnovy poklady „Exactly“ a INERTIA – „The System“,
to pro mě bylo něco úžasnýho.. sm3 John celkově 9,5/10Po Johnově vystoupení jsme už byli bohužel totálně vyšťavený, takže jsme to zabalili, nicméně co jsem slyšel Štěpána, znělo to slibně. sm4
Atmosféra byla jako vždycky na Emotion skvělá a myslím si, že prvních 10 předních řad dělalo pořádnej kotel.Smažky jsou na každý akci a nějak je nevnímám.
Výjimku tvořila včera slečna, která vlivem nějakejch podpůrnejch prostředků pařila jakoby měla padoucnici a semtam mi strkala vlasy do pití.
Nevadí, zážitky ze školní jídelny na ZŠ mě patřičně zocelily.. sm13Zdravím a děkuju za skvělej večer všem spolupařanům a spolukaličům, tj. Buchťák, Verča, Pedros, Honzin, Flash, Hoky, Paya, Tigi, Souča, Škvára, Tiby, Bajkal,
Langy, Matty a na koho jsem zapomněl, má u mě příště panáka.6. 12. 2008 v 12:55 #108725Sq4Raa
Členayrton: Hodnoceno podle tebe bychom byli národ idiotů. sm3
6. 12. 2008 v 12:53 #108724Star_Guitar
Člen_ayrton_: šmarjá nemůžu říct svůj názor nebo co? sm17
6. 12. 2008 v 12:40 #108722_ayrton_
ČlenPro mě naprostá spokojenost….set od Jo’C mi sednul daleko líp než v Dopleru, párty jsem si užil a myslím že i Jo’C, a pro mě osobně to otupělo mrzutost posledních několika dní….jinak se mi hodně líbilo, co předvedl Thomas Coastline, z toho kluka ještě něco bude sm3….ještě jednou díky Deive za skvělý a neopakovatelný chvíle na E-motion párty sm3 a v únoru ahoj, kdy už načnu třetí rok s E-motion párty…..
jinak pro všechny rejpaly a kritiky, když to bylo tak strašný, tak nevím proč se kolem mě lidi bavili a skákali jako o život a já s nimi……… když se Vám to nelíbí, vezměte si bačkory a buďte doma, udělejte si vlastní párty, pozvěte si DJ’s, kterým řeknete přesně co hrát, aby nehráli náhodou to stejný, a nebudou Vás otravovat žádní partyxindly….prostě kritozovat umí každý….národ kritiků…….teďka čekám že se do mě všichni pustí, ale já to hážu za hlavu sm3
6. 12. 2008 v 12:34 #108721hoky
Členmno taky něco málopřihodím ačkoliv si toho opět moc nevybavuju sm3 párty klasicky dobrá, jako vždy jsem se skvěle bavil s djs zhodnotím jen Coastline který mě potěšil Robertem Nicksonem- Never again (nitrous oxide mix). k JOC – zahrál dobře ale je fakt že jsem očekával tak trochu něco víc potěšil mě jeho Exactly no už mě nic nenapadá takže snad jen už pozdravím všechny co jsem potkal, díky vám jsem se dobře bavil a díky ostravákum za odvoz, na další akci naviděnousm3
btw později nahodím nějaké své extra fotkysm15
6. 12. 2008 v 12:13 #108720Anonymní uživatel
HostPárty byla dobrá, lidí až ven. Já si hlavně myslím, že už jste tady všichni z těch parties hodně zmlsaní. Každý měsíc vám se někdo veze nějaký to NAME a ono to pak člověku nepříde tolik líto, že někde nebyl, když může jít za pár týdnů jinam. Proto ani mě samotnýho už nebaví trdlovat od devíti do pěti na párty.
6. 12. 2008 v 11:42 #108719Palda61
Členvšichni, kdo nejeli +1 :D. Orientuju se dle Klapčovýho komentáře :))..
6. 12. 2008 v 11:41 #108718Starf
Člentak nakonec sem asi este ministerstvu vdecnej, ze sou tak pomali s posilanim penez 😀
6. 12. 2008 v 11:35 #108717dukelak
Členmě na poslední chvíli zradili falešní kamarádi sm8…tak sem si řikal, jestli nejet sám, ale vybavilo se mi, že když jsem tak jel zpátky podnapilej sám minule, jel sem vlakem uplně opačnym směrem sm2…
6. 12. 2008 v 11:21 #108714Binary
Člen[quote K1aptcha]Štvalo mě taky opakování obehraných songů jako Chakalaka nebo No More Alone; kua vždyť je tolik tracků a já musim za desetihodinovou párty slyšet asi 5 těch nejprovařenějších věcí dvakrát, diskotéka hadr [/quote]
To je důvod, proč už nikam nechodim.
6. 12. 2008 v 11:17 #108712iamek
ČlenLukin: Tak tak … Nakonec ta moje autonehoda prece jen mela pozitivni ucinek sm15
6. 12. 2008 v 10:59 #108710Lukin_
ČlenJá věděl proč být domasm15
6. 12. 2008 v 10:41 #108708urorkinator
ČlenJeště že jel ten bus ve 3:45 do Prahy a byl uplně volnej … za 120 (dospěláckej) 😀 … ze Zvonařky…SA mě u Grandu vyfuckovali se slovy, že maj plno, přitom 3/4 busu byla při odjezdu prázdná – blbci jedni žloutenkoví – příště jedu s ČD či něčim jinym
Celý to bylo takový pošahaný – hlavně ty lidi tam :-/ příště to bude lepší 🙂 hudebně pro mě nejlepší konec Vyryse 😀 možná místy i Fester, ale jinak nevim, ten „trance“ už mě nějak samotného nebere
fotky zde: http://u-heaven.com/?parties&fotogalerie=jocemotion
jdu znova zkusit usnout, doufam, že mě nebudou v myšlenkách zase strašit babky s chodítkama :-/ jako když jsem se pokoušel usnout před 2ma hodinama
6. 12. 2008 v 10:18 #108705pokoko
ČlenTak i ja hodím dojmy jak jsem slibil tracidovi:)….No musim řict že se to dalo sice jsem čekal od JOC trochu tvrdši set ale tak co nadělám:).Potom jsem byl nasrany že po ztrate listku podle šatnařku tu bundu nekdo vzal.No ale ono ejhle ke konci party se našla. Už jsme myslel že pojedu do ovy v tričku to by bylo dělo. No a taky se musim přidat že tech opakovaček bylo hodne.Jinak sety ostatnich nebudu hodnotit. Nic extra šlapleho ale taky žadny břit takže bych to i celkem pochvalil. Jinak zdravim všechny ktere jsem potkal a hodil snema řeč;)……….Tak a ted:komonek se snad poučil že ne všechno se da pit:D…
A tracidek byl celou dobu setu JOC na Claire a balil ji tam hejsm15….a jeste Star_Guitar zas tolik toho jura jako ten muj kamoš nedelal ne?sm14 Aspon že byla sranda až teda ke konci.
Tak teda See ya na další kalbě
6. 12. 2008 v 9:39 #108704Star_Guitar
ČlenByla to skvělá párty. Prostřednictvím playerů si v brněnské Flédě zazpívala velká jména jako Audrey Gallagher, Chris Jones, Stephen Pickup nebo veleslavný Eric Lumiére… Párty to byla žánrově pestrá, dostalo se na vrztrance, prdgressive i trochu toho aplajftu. Lidí jak mraku, přes některé vysoké hlavy jsem skoro neviděla na balónky povlávající nad DJs, které občas udělaly PRÁSK a zřítily se s velkým rachotem dolů na nebohého DJe.
Ehm, dost bylo srandiček, budu chvíli hodná. První půlka párty byla něco jako špatný vtip, hrál se opravdu vyloženě prdgressive (takový ten progressivní ne-trance, kde to prdí vrže vříská), nezbylo mi nic jiného než těchto pár hodin prokecat na baru s Newmanem a jeho kámošem Gadrelem, které tímto srdečně zdravím sm14 Druhá půlka párty se datuje zhruba od druhé hodiny ranní, kdy JOC přestal prdět a začal hrát normální hudbu. Od té doby to bylo jenom lepší, srdce zaplesalo u Back To You v Alíčím remixu a hromadě Tyasovin, Askewovin a podobně. Až na závěrečné kombo Going Wrong & Big Sky to byl dobrý konec setu.
Musím pochválit Štěpána, jeho set se tentokrát mimořádně povedl a po Johnovi udržel tempo a střílel jednu pecku za druhou. Vyzdvihla bych Time To Rest, věc, kterou jsem slyšela na párty snad poprvé a moc mě potěšila.
I tentokrát se našel otravný partyxindl, kterého byla enormní přemíra. Ale tak od toho ten xindl chodí na párty, aby to byl partyxindl, že. Nicméně na party má člověk i přátele a tak si dovoluji pozdravit tracklistmana Hokyho, miláčka Klapču, znovuobjevivšího se Sickboye, Mountainera, který bohužel díky hloupým Českým Drahám ztvrdl na přejezdu a nestihl se dopravit ( sm9 ), Škváru, který se prý těší, až nám bude jumpovat na svatbě, a v neposlední řadě Honzina, který do mě nalil něco tak příšerného, že ještě teď nechápu, jak to mohly moje chuťové buňky přežít. Prosím tě, tos mi fakt neměl říkat, já nechtěla vědět co v tom je sm15
A uvidíme, co nám přichystá únor, díky druhé polovině noci se moje dojmy přehouply do pozitivnější roviny, ale ta první… To byl vážně děs, takhle se přece na E-M nehraje, nebo jó? sm18
J.Clara: dobrou, no sm2
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.