TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse End Of Year Countdown 2012

• Toto téma obsahuje celkem 27 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Laucco a poslední změna proběhla před 12 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 40)
  • Autor
    mr.Majkl
    Člen

Já si ráno sjel Tucandea – ta jeho verze Adele .. nevím, jak vám.. mě to uneslo sm11 ..super set 🙂 teď si jedu Markuse..

Anonymní uživatel
    Host

Za mne zatim vyborne zahrala NIFRA, tesim se na ni na warmupu na TM. Tedka mi tu jede Markus, a presne jak pise Radek, hodne dobrej, vyrovnanej set. Kazdopadne coldharbour sound u mne taky v tuhle dobu vitezi 🙂

mr.Majkl
    Člen

já stihl z coldharbouru zatím Grube & Hovsepian – ten sound se mi hrozně líbil(musím přiznat, že nějak mi některý jména unikaj, takže jsem byl i zvědavej, co mám očekávat na TM 🙂 ) takže jsme byl a Khomhu – chvilku jsem se nudil, ale pak to naladil na tu správnou vlnu sm15 , zítra toho sjedu víc 🙂

Jimmy-Gellar
    Účastník

přesně včera luxus sety, jj je pravda miluju coldharbour …ale taky se mi líbí i uplift …..takže peace 🙂

Hunter
    Člen

nechapu tady tyhle hadky sm0 ja sem stahl kearneyho, webstera, indecenta a bostocka, tam byl bryan jednoznacne ve vedeni, ostatni bylo moc ucourany, nicmene taky vyborny… vcera sem si dal chvili clhr day a divil sem se jak sofistikovanej set zahral markus, takhle sem ho snad v zivote neslysel zahrat, khomha zahral standartne, chvili sem slysel i darrena, ten zahral taky spolehlive, malem bych zapomnel na tucandea, kterej zase nezklamal, hodinarska prace… takze ja treba posloucham uplift i prog, no a cooo? sm13

Chelseaplayer
    Účastník

Tak za 20 minut hraje mistr Basil,to bude narez,mnamsm5

D4ve
    Člen

Chelseaplayer: je nas tu vice, neboj sm16

mountainer
    Člen

koukám, že letos je tam nějak slabší zastoupení, než v předchozích letech, tak dali některým k dispozici dvě hoďky…

prolítnul jsem teda ten lineup jen tak rychle, ale nezaznamenal jsem např. Pattersona, Dashe, 4Strings apod.

Chelseaplayer
    Účastník

[quote=D4ve]To časem pochopíš [/quote]

nejvice se mi na tobe libi tve presvedceni,ze jen ty poslouchas tu spravnu hudbu,jsi usmevnysm13

D4ve
    Člen

To časem pochopíš sm4

Chelseaplayer
    Účastník

Kazdy ma svoje kone,ktere posloucha..Nechapu toho smajlika a vubec takove omezence jako jsi ty sm4

Jimmy-Gellar
    Účastník

to je jak celej den uplift to máš to samý ……každej má rád něco jinýho…a já se na to těšim 🙂

D4ve
    Člen

Chelseaplayer: 8 hodin stejny sound dokolecka, co je na tom lahudka? sm15

tranzLift
    Člen
    Chelseaplayer
    Účastník

Patek 28 –> Poshout,Camz,Nifra,Master Basil,Pit,Tucandeo,Schulz,Khomha…To bude dobruteksm11sm5

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 40)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.