TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Energy, Jaarbeurs Utrecht, 3.3.2012

• Toto téma obsahuje celkem 42 odpovědí. Do diskuze (22 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel D4ve a poslední změna proběhla před 13 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 45)
  • Autor
    Flash2001
    Účastník

Rendolf: jj, to byl poslední ročník, ale tam jsem právě bohužel nebyl…

Rendolf
    Člen

[quote Flash2001]Naštěstí jsem Trance Energy ještě stihl (rok 2009) a taky mě mrzí, co s ní udělali, bohužel v dnešní době, kde jsou na prvním místě jen a jen prachy, se tomu ani nedivím... Jinak souhlasím s názorem, že tohle měla být komplětně nová akce.[/quote]

Poslední Trance Energy byla v roce 2010 a byly tam 4 stage. Nejlepší set Ernesto vs. Bastian na hardu… TE 2010 byla skvělá!!!!

Flash2001
    Účastník

Nexxie: jj, v tom máš naprostou pravdu, že za tím stála řada jiných věcísm4 Ale to, že prachy v dnešní době hrajou první housle a o řadě věcí minimálně spolurozhodujou, popřít taky nelzesm4 Imho pohřbít fungující akci s tradicí je prostě prasárna.

nexxie
    Člen

[quote Flash2001]..bohužel v dnešní době, kde jsou na prvním místě jen a jen prachy, se tomu ani nedivím...[/quote]

tady každej zmiňuje akorát na prachy prachy prachy.. copak vám přišlo, že na TE bylo někdy poloprázdno?
    imho za touhle změnou bylo moře jiných důvodů..

Flash2001
    Účastník

Naštěstí jsem Trance Energy ještě stihl (rok 2009) a taky mě mrzí, co s ní udělali, bohužel v dnešní době, kde jsou na prvním místě jen a jen prachy, se tomu ani nedivím… Jinak souhlasím s názorem, že tohle měla být komplětně nová akce.

mitchel
    Člen

[quote Anonymní uživatel]Vždycky jsem si přál zažít Trance Energy. .[/quote]

taky tak 🙁

mitchel
    Člen

hmmmm

V roce 2013 bude v NL první díl party pod jiným názvem ale s podobným konceptem jako byla Trance Energy,
    už se začínají věci dokonce i pomalu rozbíhat, takže snad to dobře dopadne. sm3

Byť je mi jasný, že „Trance Energy byla jenom jedna“ – kdyby to chtěl někdo napsat. sm4

Jinak co se houseu týče, není to zlá lajna, ale nebere mě to zase tolik abych kvůli tomu trávil víkend v NL..

SHP
    Člen

Muehehehe. To je jako by z Masters of Hardcore udělali jen Masters a hrál
    by se tam hardstyle a hardtechno. LOL. sm0

Jimmy-Gellar
    Účastník

Jj Trance Energy byla luxus jsem rád že jsem byl 3x , Energy minulej rok se taky dala s tou 1 trance stage , ale takhle to přehodit na House Energy :(:(

Anonymní uživatel
    Host

Vždycky jsem si přál zažít Trance Energy. To jsem, ale bohužel nestihl a zažil loňskou Energy, kde se to z hlediska trancu ještě dalo. Tento line-up, ale boří historii trancu a začíná tvořit house music…

Letos určitě ne…

dardic
    Člen

Když se dívám na tenhle lineup, tak je mi z toho celkem smutno. Jsem rád že jsem mohl zažít tu pravou TRANCE ENERGY!!!

Vrečus
    Člen

zlatý ASOT 550 !!!

Rendolf
    Člen

Letos samý Houseový housky!!! Zlatá Trance Energy!!!

DjDkD@ve
    Člen

Já proste nedokazu stale pochopit proc zarizli naprosto bezvadnou a fungujici akci, ktera se kazdorocne vyprodavala a udelali z toho toto…

Copak nemohli udelat treba v unoru Trance Energy a v dubnu House Energy? Jedine co se jim timto povedlo, je fakt, ze spoustu lidi nasr*li…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 45)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.