Toto téma obsahuje celkem 42 odpovědí. Do diskuze (22 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel D4ve a poslední změna proběhla před 13 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 45)
[quote Flash2001]Naštěstí jsem Trance Energy ještě stihl (rok 2009) a taky mě mrzí, co s ní udělali, bohužel v dnešní době, kde jsou na prvním místě jen a jen prachy, se tomu ani nedivím... Jinak souhlasím s názorem, že tohle měla být komplětně nová akce.[/quote]
Poslední Trance Energy byla v roce 2010 a byly tam 4 stage. Nejlepší set Ernesto vs. Bastian na hardu… TE 2010 byla skvělá!!!!
Nexxie: jj, v tom máš naprostou pravdu, že za tím stála řada jiných věcísm4 Ale to, že prachy v dnešní době hrajou první housle a o řadě věcí minimálně spolurozhodujou, popřít taky nelzesm4 Imho pohřbít fungující akci s tradicí je prostě prasárna.
[quote Flash2001]..bohužel v dnešní době, kde jsou na prvním místě jen a jen prachy, se tomu ani nedivím...[/quote]
tady každej zmiňuje akorát na prachy prachy prachy.. copak vám přišlo, že na TE bylo někdy poloprázdno?
imho za touhle změnou bylo moře jiných důvodů..
Naštěstí jsem Trance Energy ještě stihl (rok 2009) a taky mě mrzí, co s ní udělali, bohužel v dnešní době, kde jsou na prvním místě jen a jen prachy, se tomu ani nedivím… Jinak souhlasím s názorem, že tohle měla být komplětně nová akce.
V roce 2013 bude v NL první díl party pod jiným názvem ale s podobným konceptem jako byla Trance Energy,
už se začínají věci dokonce i pomalu rozbíhat, takže snad to dobře dopadne. sm3
Byť je mi jasný, že „Trance Energy byla jenom jedna“ – kdyby to chtěl někdo napsat. sm4
Jinak co se houseu týče, není to zlá lajna, ale nebere mě to zase tolik abych kvůli tomu trávil víkend v NL..
Jj Trance Energy byla luxus jsem rád že jsem byl 3x , Energy minulej rok se taky dala s tou 1 trance stage , ale takhle to přehodit na House Energy :(:(
Vždycky jsem si přál zažít Trance Energy. To jsem, ale bohužel nestihl a zažil loňskou Energy, kde se to z hlediska trancu ještě dalo. Tento line-up, ale boří historii trancu a začíná tvořit house music…