TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Energy with Jochen Miller 21.5.2010 – 7.Nebe

• Toto téma obsahuje celkem 60 odpovědí. Do diskuze (24 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel D4ve a poslední změna proběhla před 14 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 61)
  • Autor
    Newman
    Člen

[quote Anonymní uživatel]Hm a kam s bundou jako? :-([/quote]

On si to pořadatel nějak zařídí, posledně to snad byla výjimka. Na jiných akcích tam šatna byla, tak snad bude i teď 🙂

DJMase
    Člen

mno Orkidea je rozhodne pro vyzralejsi publikum…. prece jen dela v hudebni devizi Nokie … a ten jeho zvuk je rozmanitejsi a najde si sirsi okruh posluchacu….navic tohle http://www.youtube.com/watch?v=8bsQUoTTgEk&feature=PlayList&p=0EB28289D53F40AB&playnext_from=PL&index=10&playnext=3 a budem se snazit tu atmosferu zopakovat…

Anonymní uživatel
    Host

Hm a kam s bundou jako? 🙁

Newman
    Člen

[quote Anonymní uživatel]Nevite jestli o pulnoci bude jeste volná šatna? Rádi bysme prijeli, mame to kousek, dík za info[/quote]

Když jsem tam byl na party posledně, tak tam ani žádná šatna nebyla 😀

D4ve
    Člen

Boxi: je mi to uprimne jedno a vubec me to nesere, ze jsou v jeden den 2 akce a obe jsou v Brne .. co mi je do toho .. hold si budou muset clubberi vybrat, nic jinyho nezbyva .. ja promoter nejsem, takze to mam totalne na haku sm3

nexxie
    Člen

No když se podívám na face, tak už jen tam je k tomu eventu přihlášenejch přes 600 lidí, tak myslim, že narváno bude.. Nevím, kdy se tam kdo plánuje vtrhnout, ale radši bych tam už na Poliaka byl 🙂

Anonymní uživatel
    Host

Nexxxie: Tak myslis ze radsi prijit driv? netušíš jak to tam chodí se šatnama? nikdy jsme tam nebyli, díky moc 🙂

nexxie
    Člen

Mara doma : šatna je to poslední co bych řešil, spíš jestli se ještě vůbec po půlnoci vejdete 🙂

Anonymní uživatel
    Host

Nevite jestli o pulnoci bude jeste volná šatna? Rádi bysme prijeli, mame to kousek, dík za info

Boxi
    Člen

D4ave: to je jedno na co jdes ale kdy to delas, mohl jsi to udelat o tyden, den driv nebo pozdeji.

iamek
    Člen

Dave : Mysli asi tak, ze v Brne je naprosto normalni udelat dve dobre akce v jeden den. Deivis muze vypravet do nekonecna 🙂

D4ve
    Člen

Boxi: proc pera ? protoze jdu radsi na Jochena nez na Orkideu ? sm6

dardic
    Člen

Adam & Vrečus: Tak jedete sami jo? Nejedete s náma??

Anonymní uživatel
    Host

Vrečus: Však jedeš semnou, já tam byl teďka dva týdny po sobě na přijímačkách, tak znám Brno nazpaměť, zavedu nás tam 😀

Boxi
    Člen

Jste fakt pera, takhle si delat naschvaly. Takhle z toho nebude mit nikdo nic. Nic jineho nez jesitnost a arogance.

B.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 61)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.