TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Entrance 2008 – Roxy

• Toto téma obsahuje celkem 152 odpovědí. Do diskuze (57 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Palda61 a poslední změna proběhla před 16 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 187)
  • Autor

ne po tvé návšteve na toho co ti podepisoval desku nevím kdo to byl.. se např strop potáhl hadrem a zvuk byl lepší než předtím.. jak je to ted nevím… na akce už mco nechodím sportovní veci dostavají přednost.. 😉

jinak teda nevím kde vidíš slovo přelom..? že ty se mi zase snažíš neco podsunout…?

deivis
    Člen

Autor: majklhauske (IP zapsáno) – myslíš přelom století ? sm4 to bejvavalo super v té době..

nehledě na to že chvíli tam byl zvuk lepší jak je to tedka nevím… ale vím že se tam s tím jeden čas pohnulo kupředu..

tak tam se na zvuku pracuje neustále.. ale ten prostor je jakej je.. já už jsem si tak nejak zvykl..

harrycarry
    Člen

toDaw: souhlas s mountainerem….. zvuk v retru je fakt boží…ale přemýšlím o pořízení špuntů do uší na příští týden radši….. nějak blbě začínám slyšet ve škole na přednáškách, nebo ty vyučující blbě mluvej…nevimsm15sm15sm15 a jinak v Roxy mi ten zvuk přijde takovej plochej, o ničem…mohli by trochu na tom už zapracovat odpovědní lidé….

mountainer
    Člen

DaW: žádnej odborník na zvuk nejsem, ale na Moorovi a Brandtovi byl zvuk v Roxyně hodně zlej a zvlášť Brandtův set mi to dost pokazilo…ale tak každej má jiný uši, někomu zase vadí silnej zvuk v Retru a mně to vyhovuje, protože mě to víc vtáhne a nezní to jak z magnetofonu prarodičů sm16 jinak taky nějak nevim, co je na trance.cz komunitě tak hrozně „prapodivnýho“ sm15

Binary
    Člen

DaW: to bude asi tím, že trance je hlavně o melodiích, na rozdíl od techna a dalších stylů. A pokud melodie zanikne v basech, je to pak vcelku o ničem. sm4 Ale zvuk v Roxy mi nepřijde až tak hroznej… ono je to všude tak nějak stejně špatný.

Paya
    Člen

DaW napsal(a):
    ——————————————————-
    > áááá, pán je odborník na zvuksm2. To je fakt
    > zvláštní, že na ostatních nocích si nikdo
    > nestěžuje. Jenom ta vaše „tracklist“ a „ID“
    > prapodivná komunita. sm6

Co mas proti nasi tracklist a ID komunite ?

f1d0
    Člen

Hurá, už se zase někdo začíná navážet do trance.cz komunity sm15 . Nechápu, co na tom ty lidi bavísm13

TIGI
    Člen

DaW napsal(a):
    ——————————————————-
    > áááá, pán je odborník na zvuksm2. To je fakt
    > zvláštní, že na ostatních nocích si nikdo
    > nestěžuje. Jenom ta vaše „tracklist“ a „ID“
    > prapodivná komunita. sm6

Co mas proti nasi tracklist a ID komunite ?

DaW
    Člen

áááá, pán je odborník na zvuksm2. To je fakt zvláštní, že na ostatních nocích si nikdo nestěžuje. Jenom ta vaše „tracklist“ a „ID“ prapodivná komunita. sm6

Fox Mulder
    Člen

2 mountainer: Máš mít FireFox. sm16sm11

mountainer
    Člen

ačkoliv třeba toto není až tak nejhorší, zahrál takto na loňské oslavě afterhours.fm

01. Roland Klinkenberg & Remy – Mexico Can Wait
    02. Neoblizz – Crying Skies
    03. Meck feat. Dino Lenny – Feels Like Home (Marco V Dub)
    04. Kyau & Albert – Always A Fool (Club Mix)
    05. Arctic Quest – Black Smoke
    06. Marc Marberg with K&A – Megashira (Stoneface & Terminal Remix)
    07. Filo & Peri feat. Eric Lumiere – Anthem
    08. 2raumwohnung – 36 Grad (Paul van Dyk Remix)
    09. Juiz vs Katakis – African Beauty (Ronski Speed vs. Stoneface & Terminal Remix)

no jestli někdo jde, tak enjoy, ať to není úplné fiasko sm3

mountainer
    Člen

a pak byl i na loňský Euphonic v Mostě, tam byl pro změnu první a hrál dost nudné IDčka…teď když si k tomu přimyslím i dost otřesný zvuk v Roxy, no nevim nevim, co z toho bude sm16

mountainer
    Člen

kua double post, sorry…blbé IE sm4

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 187)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.