TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Entrance 2008 – Roxy

• Toto téma obsahuje celkem 152 odpovědí. Do diskuze (57 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Palda61 a poslední změna proběhla před 16 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 187)
  • Autor
    Paya
    Člen

bohužel, Trance Xplosion …

Starf
    Člen

hmm, s kym ze se to kreje ten vikend? den predtim Deadmau5 a Corvin, co?

no ale Joop, Michael C a ted jeste Stepan sou velky lakadlo sm3

SHP
    Člen

Tak na Joopa nedorazim, sem v práci sm19

Binary
    Člen

jejda, on bude na Joopovi Stepan Bruck? sm10 Tak to se budu těšit eště víc než doteď. sm0

Palda61
    Člen

ENTRANCE – Dj JOOP
    Special guest DJ JOOP (myspace.com/djjoop)
    Resident DJ MICHAEL C (djmichaelc.com)
    Guest djs: Thomas Coastline (myspace.com/thomascoastline), Stepan Bruck (e-motion/cz, idj.cz/stepan-bruck)
    Chill out djs: TinTin (geckosound) & Strain
    Resident Vj: .thc & Vj Big G.
    Green laser & special light design
    Předprodej 150czk, vstup na místě 200czk.
    Start 22:00
    Uvádí Roxy promotion

TinTin
    Člen

Ahoj. Díky všem, co jste vydrželi až do konce. .o)

SHP
    Člen

Tak jsem nakonec MĚL důvod přijít… Crossryders dobrý, poprvé jsme je slyšel na nedávných Techno Masters: Christmas Edition a opravdu nehrají špatně. Eddie hral v pohodě. Zezačátku svojí produkci, pak prog a nakonec trochu do elektra. Michael C jsem už jenom poslouchal a přišlo mi, že se hoch zlepšuje a opouští dickotékové hraní. Z TinTina jsem pak slyšel jen konec a taky to nebylo marné. Jen prostě Roxy no…ten klub se mi moc nelíbí a má spoustu negativ

P.S. To hopsající trdlo bylo identifikováno jako Kreeki. Doufám, že sis nic neudělal….:-)

DanYjel
    Člen

jj eddie moc dobrej, energie z toho jen sršela. poznal jsem sice asi jen tři tracky, ale tim líp. michael c mooooc v pohodě, pecky jako riff, soulseeker, bulldozer nebo amsterdam, ty mě potěšej vždyckyyyy… na tintina už moc nebyla síla, zahrál ale (až na pár hitů) ne moc zábavný set. celkově ale super akce!

fLaT.ERic
    Člen

eddie super, perfektny set plny melodii a energie, michael c nuda, nuda a este raz nuda (uz som nevedel, kam si za tie 2 hodiny sadnut) a tin tin tak nieco medzi – heaven scent v remixe od g. downey je sice fajn, ale na 140 BPM ta skladba nepatri 😀

honzátos
    Člen

Tak tohle bude asi jediná EnTrance na který nebudu.:-| Jsem nějakej zvadlej a navíc tam nebudu přece pařit bez super osazenstva z trance.cz:-!
    Na ty další jdu na sto procent:-)

SHP
    Člen

2 kreeki: Tak si jdi náladu zlepšit, ne? 😉

kreeki
    Člen

…tak měna – nejdu… vůbec teď nemam na nic náladu -((

Gizmo
    Člen

a ja naopak … dal jsem si včera po delší době volejbal a nějak tuhnu čim dál víc … halt se budu šetřit no … 🙁 obávám se jaká tam bude účast …

komar
    Člen

Tak nuda doma mě celkem zmáhá, takže se asi nakonec objevím trošku zapařit:-P

Honzin
    Člen

Gizmo : tak na me to moc zalezet asi nebude….ale chtel bych dlouho 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 187)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.