Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Entrance 31.8.2007
- Toto téma obsahuje celkem 26 odpovědí. Do diskuze (24 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 8 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
3. 9. 2007 v 17:11 #37576
trancman
ČlenSupeer párty, líbilo se mi to.
Fotky od Palji jsou tady:
1. 9. 2007 v 20:14 #37416electric_flower
Člen:oD…
no, nic.. Roxy je Roxy… pro mě to byl, je a bude asi nej pražskej klub..
jinak já jsem byla většinu času v chill outu, kde mi hráli tak, jak se mi to líbí… 🙂1. 9. 2007 v 20:02 #37415Pavlas
ČlenM1chl: no ja myslim že občas něco do houseu zaznelo ale rozhodne to byly spíš právě výjmky než jak říkáš ty že byly ňáký trance výjmky – to si byl asi fakt někde jinde….
1. 9. 2007 v 19:43 #37414M1chl
Člen…no tak ja nevim moje nazory se naplno shoduji s temi ktery tady napsal 2SEXY…..je pravda ze sem v moc prazkejch klubech nebyl ale to co sem videl v roxy me teda dost dostalo…..ten prostor by opravdu potreboval rekonstrukci vypada to tam jako kluby tady u nas na vesnici. No nevadi a k dj’s….vzhledem k tomu ze tady vetsina lidi pise ze nezaslechly za celou noc house tak to sem asi blbej nebo hluchej protoze se mi zdalo ze tam znel celkem casto, takze me casti urcite casti setu moc nebavily. Ale vyjmky byli napriklad Wamdue project – king of my castle (svd mix) nebo ATB – renegade (ronski speed mix). Celkove na akci bylo dost malo lidi coz mi ani tak nevadilo vzhledem k chybejici klimatizaci by s rostoucim poctem lidi na parketu bylo asi nedejchatelno….no ale nebudu cech a nebudu si porad stezovat protoze sem cekal daleko min kdyz byl vstup zdarma…ovsem pristi navstevu entrance peclive zvazim…..preju peknej den
1. 9. 2007 v 16:02 #37400vodka_redbull
Člento paran: nejak jsem si nevsiml, ze bych v mem prispevku nekoho obhajoval, akorat jsem reagoval na to, ze house jsem vcera fakt neslysel a ze uplift celej vecer slyset nemusim…a do vlozeniho meho prispevku zadna reakce na vykony djs neni, tak nechapu, kde to beres…
1. 9. 2007 v 15:36 #37398paran
ČlenJe zajimavy ze se tu objevi pisalek vodka redbull jen když nekdo napíše něco špatnyho o Michaelovy C to je ale nahodička :oD:oD:oD:oD:oD:oD
1. 9. 2007 v 15:21 #37396Pavlas
Členjako ty lidi že křičeli sem chtěl říct – ne matamar – to ted blbe vyznelo:oD
1. 9. 2007 v 15:20 #37395Pavlas
Člento teda taky nevim kde si vzal house… ja sem slysel i zacatek a matamar fakt me hodne prekvapili – vybornej set – ze zacatku progressivnější trancík a pak trošku přidali na tempu a přitvrdili – fakt super – zahráli např. co si tak pamatuju Ronski Speed vs. Stoneface And Terminal – Soulseeker, Ferry Corsten – Race, Markus Schulz Feat Departure – Cause You Know nebo Marc Marberg – Guarana .
Co se týče Kamila tak na mě hrál taky moc upliftu – a hlavně teda na můj vkus hodně ohranejch starších „pecek“ ale tak dobrý… Michal pak přtvrdil což bylo opravdu potřeba a v jeho tempu pak pokračovali i duhrej set matamar – a potěšili posledním trackem Jump The Next Train – a jako přídavek aly and fila – Why – to mě nejvíc rozsekali že když skončili tak lidi křičeli o pokračování tak si vyprosili ještě jeden track:D
jinak účast fakt super – parket se zaplňoval už kolem půl jedenácte. A co se týč roxy tak si taky stěžovat nemůžu. Suma sumárum – bezva party a na další EnTrance rozhodně nebudu chybět:):-)
1. 9. 2007 v 15:15 #37394Stoupa
ÚčastníkTakže co sem stihnul…
Matamar – hoši zrajou jak víno, nice job 8/10
Kamil – téměř bez chybiček až na občasný hluchý místo… Heart Of Sun na závěr mě dostalo :´-)) Nezastavil sem se celou dobu… 9/10
Michael C – omg… kde je ten týpek co mě dokázal před pár lety rozsekat na kaši? Zazdil to strašně… po The Future (Markus Schulz Remix) sem mizel, páč to bylo asi tak jediný dobrý co za tu dobu zahrál a nechtěl sem si dál kazit dojem. 4/10
Zvuk sice potichu, ale ono to jednou za čas nevadí 🙂 Celkově docela dobrá akcička :´-))
1. 9. 2007 v 14:21 #37392vodka_redbull
Členme by zajimalo, kdo tam teda hral house? na zacatku jsem sice nestihl matamar, ale Polner hral cistokrevnej uplift, na me az moc sladkej a MC pak hral hudbu uplne z jinyho soudku a za to mu dekuju, ptz kdyby pokracval dalsi dve hodiny v upliftu se 140 bpm, tak uz to asi nevydrzim, prijemna zmena a super set!! Pak na konci matamar zustali v tvrdsich vodach a bylo to fajn. Jinak mile me prekvapila ucast, fakt jsem necekal, ze prijde tolik lidi!!!Je videt, ze entrance se asi dobre etablovala…
Jinak prostredi roxy me uplne vyhovuje, jeto uplne neco jinyho nez ostatni kluby, ma to svoji undergroundovou atmosferu a ten zvuk tam neni zas tak spatny, jak vsichni tvrdej… takze ja jsem max spokojeny a na mennovi se tesim:-)
1. 9. 2007 v 13:27 #37387DaW
Členprosím tě, co tě tak šokovalo na stavu Roxy? :-O To by mě tedy fakt zajímalo. 😐
1. 9. 2007 v 12:37 #373812Sexy
ČlenTak to mame za sebou …. Zklamani, zklamani, zklamani. Misto trancove oslavy prazdnin se z toho vyklubala House night. Cekal jsem vic. Uz jsem delsi dobu v Roxy nebyl a muj nazor je, ze by nutne potreboval rekonstrukci … Dalsi vec: u vstupu stali naky sekuritaci, takovy masiny, od kterejch jsem cekal, ze budou nejakym zpusobem kontrolovat, jestli nekdo nema drogy. Bohuzel nic, tak tam bylo hodně smažek.
Je pravda ze to bylo zadarmo no … zase laserovy efekty byly cool.
Takze jenom diky Mennovi tam jeste jednou zavitam, ale jinak me tu uz neuvidi 😐31. 8. 2007 v 14:36 #37295trancman
ČlenTak doufám, že se nás sejde hodně 🙂
31. 8. 2007 v 0:08 #37240Anonymní uživatel
Neaktivní:oDtaky řešení
31. 8. 2007 v 0:07 #37239komodo
Členhellman: Jj , vsiml jsem si :oD, a jelikoz se to neda smaznout tak jsem to alespon upravil.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.