Úvod › Fóra › Trance Diskuse › EnTrance Roxy (4.10. 2008) Ronski Speed & Orjan Nilsen
- Toto téma obsahuje celkem 68 odpovědí. Do diskuze (35 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
DaW a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
6. 10. 2008 v 21:02 #101789
Petros99
ČlenEnTrance jako vždy nezklamala, výborná akce. Navíc jsme zapíjeli i kámoshky narozky, tímto eště jednou zdravím kámoshku Denisku a nadále
přeji Vše NEJ…..jinak Michael C ze začátku dobrý, ale spíš jsme kecali na baru, hráli fotbálek atd., Orjan Nilsen – super set, natož že jsem ho slyšel poprvé naživo jeho set se mi líbil no a Ronski hned po něm výborně navázal, i když jsem osobně si myslel, že to bude víc „řezat“, ale
uplifting tracky taky pěkný no a Michael C k ránu nehorázně výboorná řežba….miluju TECH_TRANCEsm5 a taky s ním potom po akci před klubem
super ranní rozhovor, jen tak dál Michale-)))Těším se na další EnTrance, už teď jsem zvědavej, kdo tam vystoupí jako hlavní hvězdy z DJs…..
Jinak též zdravím všechny spolupařící, kamarády i nově poznané z tohoto fóra….tak Huuuj a Trancu zdar!!sm46. 10. 2008 v 2:00 #101701urorkinator
Člendobrá akce ale roxy sm15
michael c – 1.část normal
orjan nilsen – hrál dobře, ale nevzbudilo mě to
ronski speed – masér, probudil mě hned na začátku setu a to je dobře, konečně mě zase po dlouhé době trance bavil sm15
michael c – 2. část super – ale únava mi nedopřála zůstat…pár fotek na http://u-heaven.com/?parties&fotogalerie=entrance2ndanniv (omlouvam se za místy zhoršenou kvalitu 😀 a neschopnost automatiky foťáku dobře ostřit ve tmě)
6. 10. 2008 v 0:16 #101699F!sh-koloušek
Člensm15 opět povedené kometáře sm14
Akce luxus, vše už bylo napsáno 🙂to Dolikus:
odpověď na první otázku je taková že to byla Amundsenka + Kick (energy drink)
a na druhou otázku……kouzlo osobnosti to zamaskovat sm0 (většinou)Zdravim všechny znamé i nově poznané
PS: Binary nesváděj to na mě!!!!!!!!
6. 10. 2008 v 0:01 #101697Hanny
ČlenNewman: Ajo, toho jsem si nevšimla. Ale pobavilo 😀
5. 10. 2008 v 21:26 #101663Newman
ČlenBinary dobře věděl, jaké triko si na sebe vzít sm15 FALLEN, líp tahle fotka popsat nejde sm15
[img]http://img1.rajce.idnes.cz/d1/1/1208/1208537_3c194795dbae1c4774084b5016d18fdc/images/DSC09400.JPG[/img]
btw Orjan vypadá snad na 15 a to je jen o rok mladší než já, byl to vůbec on? sm10
5. 10. 2008 v 20:58 #101660majklhauske
Členbinary BTW: v roxy jsem snad nikdy nespal.. protože když už tam jdu tak si vetšinou není kam sednou
5. 10. 2008 v 19:07 #101649komodo
ČlenChazty: super sm15 a dik za foto s Orjanem.
5. 10. 2008 v 18:30 #101647Chazty
Členhttp://chazty.rajce.idnes.cz/EnTrance_Roxy_4.10._2008_Ronski_Orjan/#album
repooort 😛 a včetne spícího Binaryho 😀
5. 10. 2008 v 18:30 #101646Dolikus1
ČlenBinary: řekni mi,jaktože Koloušek je vždycky v pohodě?sm15
5. 10. 2008 v 18:17 #101645Binary
Člen[quote Dolikus1]
ty voe co to po tý cestě s kolouškem kalíte za zabijákysm10[/quote]Většinou vodku s džusem. Tentokrát byla namíchaná s nějakym spešl energy drinkem.
[quote Hanny]Si rikam, ze ty si nemuzes pamatoat vic nez to, jak pohodlny tam byly gauce :D[/quote]
Gauče tam maj pohodlný, to zas jo.. majklhauske by mohl vyprávět sm0
5. 10. 2008 v 18:14 #101644Luuca_m
ČlenTááák a já se musím prostě taky přidat…:-D protože včera to bylo naprosto nej nej nej sm5
Orjana se slyšela poprvé a na to že vypadá jak malej kluk,tak hraje výýýborně:-)nooo a pak Ronski,to jsem se konečně rozpařila a kvůli těm trackům co hrál jsem nemohla chodit ani na záchod:-D For an Angel…Satellite..- ty mě dostaly a jinak samozřejmě spousta dalších,žesm5 no a Michael na konci?kvůli němu a tomu co pouštěl jsme odložili odchod o dvě hodiny pozdějc a já si nakonec na přídavek zapařila ještě v bundě na odchodu (ehm,za to se vám kluci omlouvám,že jste museli čekatsm0 )Jinak díky všem za skvělý večer..Hlavně tady Dolikusovi,Starfovi(jestli se vůbec dneska probudí),Lukýnkovi a spol.:-)
Ehm a jednoznačně králem večera…Binary:D:-D hlášky typu: ty jsi mi zmizela z přátel 😀 kolem půl páté: já jsem už střízlivej:-D a poté: a už jsem blil 😀 prostě..Binary já tě žerusm15
5. 10. 2008 v 18:13 #101643M.A.J.K.L.
ČlenMusím říct, že akce byla vážně fajn. sm3 Orjan je naprostej frajer, úplně mě rozsekal, hrál megaluxusně. Ronski si to taky dával slušně, ale mě osobně Orjan zaujal o něco víc. MIchaela C. jsem moc neslyšel. sm0
Tady jsem pochytil pár tracků, který během večera zazněly:
ORJAN:
The Signalrunners feat. Julie Thompson – These Shoulders (Club Mix)
Iliya Soloviev And Paul Miller – Love Summer (Orjan Nilsen Remix)
Orjan Nilsen – Soulflayer (Original Mix)
Ferry Corsten – Radio Crash (Original Mix)
Martin Roth Vs. DJ Eco – Tonight is Forever (Martin Roth Edit)
Orjan Nilsen – La Guitarra (Original Mix)RONSKI SPEED:
Cressida – 6 A.M. (Kyau Vs. Albert Remix)
Armin Van Buuren feat. Jaren – Unforgivable (First State Remix)
Stoneface + Terminal – Blueprint (Club Mix)
Giuseppe Ottaviani feat. Stephen Pickup – No More Alone (Original Mix)
Kyau Vs. Albert feat. Marc Margberg – Neo Love (Giuseppe Ottaviani Remix)
Paul Van Dyk Vs. Austin Leeds + Starkillers feat. Ashley Tomberlin – New York City (Super 8. Vs. DJ Tab Remix)
Paul Van Dyk – For An Angel
Super 8. Vs. DJ Tab – Elektra (Original Mix)
Ronski Speed feat. Aruna – All The Way (Original Mix)
Markus Schulz feat. Andy Moor – Daydream (Ronski Speed Remix)
Lange feat. Sarah Howells – Out Of The Sky (ID Remix)
DJ Dazzle – Chaos Theory (Original Mix)
Energy 52 – Café Del Mar (Da Bruck + Klein Remix)
Ronski Speed Vs. Oceanlab feat. Justine Suissa – E.O.S. Satellite (Ronski Speed Mash Up)
Bart Claessens + Dave Schiemann – Madness (I Prefer This Mix)
Armin Van Buuren feat. Sharon Del Adel – In And Out Of Love (Richard Durand Vocal Mix)
Veracocha – Carte Blanche (Cosmic Gate Remix)
Ronski Sped Vs. Rex Mundi – The Perspective Space (Markus Schulz Mash Up)
Sander Van Doorn Vs. Robbie Williams – Close My Eyes (Original Mix)sm3sm3
5. 10. 2008 v 18:04 #101641Hanny
ČlenBinary: Si rikam, ze ty si nemuzes pamatoat vic nez to, jak pohodlny tam byly gauce 😀
Jinak akce dokonala. Pokud se nekdo nauci pretacet cas zpatky, tak ho zasypu zlatem 😀
A rozhodopadne podekovat vsem, co jsem potkala a nove poznala 😀5. 10. 2008 v 17:59 #101640Dolikus1
Člensm15sm15sm15
ty voe co to po tý cestě s kolouškem kalíte za zabijákysm10
5. 10. 2008 v 17:51 #101636Binary
ČlenNo to zas byla akce teda… sm15 Přísahám, že příště už dorazim střízlivej a budu pít jen nealko… měl jsem lehčí otravu a akci jsem si vůbec neužil… krátce před půlnocí jsem upadnul do komatu a probral se až ve 4,15. Prostě skandál. Takže můžu hodnotit jen Céčko, kterej zahrál fajnově.
Co dodat no, jezdit na akce s Kolouškem je záruka skandalismu. sm7
Příště už snad bude líp… -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.