TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse EnTrance Roxy (4.10. 2008) Ronski Speed & Orjan Nilsen

• Toto téma obsahuje celkem 68 odpovědí. Do diskuze (35 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel DaW a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 102)
  • Autor
    Petros99
    Člen

EnTrance jako vždy nezklamala, výborná akce. Navíc jsme zapíjeli i kámoshky narozky, tímto eště jednou zdravím kámoshku Denisku a nadále
    přeji Vše NEJ…..jinak Michael C ze začátku dobrý, ale spíš jsme kecali na baru, hráli fotbálek atd., Orjan Nilsen – super set, natož že jsem ho slyšel poprvé naživo jeho set se mi líbil no a Ronski hned po něm výborně navázal, i když jsem osobně si myslel, že to bude víc „řezat“, ale
    uplifting tracky taky pěkný no a Michael C k ránu nehorázně výboorná řežba….miluju TECH_TRANCEsm5 a taky s ním potom po akci před klubem
    super ranní rozhovor, jen tak dál Michale-)))

Těším se na další EnTrance, už teď jsem zvědavej, kdo tam vystoupí jako hlavní hvězdy z DJs…..
    Jinak též zdravím všechny spolupařící, kamarády i nově poznané z tohoto fóra….tak Huuuj a Trancu zdar!!sm4

dobrá akce ale roxy sm15

michael c – 1.část normal
    orjan nilsen – hrál dobře, ale nevzbudilo mě to
    ronski speed – masér, probudil mě hned na začátku setu a to je dobře, konečně mě zase po dlouhé době trance bavil sm15
    michael c – 2. část super – ale únava mi nedopřála zůstat…

pár fotek na http://u-heaven.com/?parties&fotogalerie=entrance2ndanniv (omlouvam se za místy zhoršenou kvalitu 😀 a neschopnost automatiky foťáku dobře ostřit ve tmě)

sm15 opět povedené kometáře sm14
    Akce luxus, vše už bylo napsáno 🙂

to Dolikus:
    odpověď na první otázku je taková že to byla Amundsenka + Kick (energy drink)
    a na druhou otázku……kouzlo osobnosti to zamaskovat sm0 (většinou)

Zdravim všechny znamé i nově poznané

PS: Binary nesváděj to na mě!!!!!!!!

Hanny
    Člen

Newman: Ajo, toho jsem si nevšimla. Ale pobavilo 😀

Newman
    Člen

Binary dobře věděl, jaké triko si na sebe vzít sm15 FALLEN, líp tahle fotka popsat nejde sm15

[img]http://img1.rajce.idnes.cz/d1/1/1208/1208537_3c194795dbae1c4774084b5016d18fdc/images/DSC09400.JPG[/img]

btw Orjan vypadá snad na 15 a to je jen o rok mladší než já, byl to vůbec on? sm10

binary BTW: v roxy jsem snad nikdy nespal.. protože když už tam jdu tak si vetšinou není kam sednou

komodo
    Člen

Chazty: super sm15 a dik za foto s Orjanem.

Chazty
    Člen

http://chazty.rajce.idnes.cz/EnTrance_Roxy_4.10._2008_Ronski_Orjan/#album

repooort 😛 a včetne spícího Binaryho 😀

Dolikus1
    Člen

Binary: řekni mi,jaktože Koloušek je vždycky v pohodě?sm15

Binary
    Člen

[quote Dolikus1]
    ty voe co to po tý cestě s kolouškem kalíte za zabijákysm10[/quote]

Většinou vodku s džusem. Tentokrát byla namíchaná s nějakym spešl energy drinkem.

[quote Hanny]Si rikam, ze ty si nemuzes pamatoat vic nez to, jak pohodlny tam byly gauce :D[/quote]

Gauče tam maj pohodlný, to zas jo.. majklhauske by mohl vyprávět sm0

Luuca_m
    Člen

Tááák a já se musím prostě taky přidat…:-D protože včera to bylo naprosto nej nej nej sm5
    Orjana se slyšela poprvé a na to že vypadá jak malej kluk,tak hraje výýýborně:-)nooo a pak Ronski,to jsem se konečně rozpařila a kvůli těm trackům co hrál jsem nemohla chodit ani na záchod:-D For an Angel…Satellite..- ty mě dostaly a jinak samozřejmě spousta dalších,žesm5 no a Michael na konci?kvůli němu a tomu co pouštěl jsme odložili odchod o dvě hodiny pozdějc a já si nakonec na přídavek zapařila ještě v bundě na odchodu (ehm,za to se vám kluci omlouvám,že jste museli čekatsm0 )

Jinak díky všem za skvělý večer..Hlavně tady Dolikusovi,Starfovi(jestli se vůbec dneska probudí),Lukýnkovi a spol.:-)

Ehm a jednoznačně králem večera…Binary:D:-D hlášky typu: ty jsi mi zmizela z přátel 😀 kolem půl páté: já jsem už střízlivej:-D a poté: a už jsem blil 😀 prostě..Binary já tě žerusm15

M.A.J.K.L.
    Člen

Musím říct, že akce byla vážně fajn. sm3 Orjan je naprostej frajer, úplně mě rozsekal, hrál megaluxusně. Ronski si to taky dával slušně, ale mě osobně Orjan zaujal o něco víc. MIchaela C. jsem moc neslyšel. sm0

Tady jsem pochytil pár tracků, který během večera zazněly:

ORJAN:

The Signalrunners feat. Julie Thompson – These Shoulders (Club Mix)
    Iliya Soloviev And Paul Miller – Love Summer (Orjan Nilsen Remix)
    Orjan Nilsen – Soulflayer (Original Mix)
    Ferry Corsten – Radio Crash (Original Mix)
    Martin Roth Vs. DJ Eco – Tonight is Forever (Martin Roth Edit)
    Orjan Nilsen – La Guitarra (Original Mix)

RONSKI SPEED:

Cressida – 6 A.M. (Kyau Vs. Albert Remix)
    Armin Van Buuren feat. Jaren – Unforgivable (First State Remix)
    Stoneface + Terminal – Blueprint (Club Mix)
    Giuseppe Ottaviani feat. Stephen Pickup – No More Alone (Original Mix)
    Kyau Vs. Albert feat. Marc Margberg – Neo Love (Giuseppe Ottaviani Remix)
    Paul Van Dyk Vs. Austin Leeds + Starkillers feat. Ashley Tomberlin – New York City (Super 8. Vs. DJ Tab Remix)
    Paul Van Dyk – For An Angel
    Super 8. Vs. DJ Tab – Elektra (Original Mix)
    Ronski Speed feat. Aruna – All The Way (Original Mix)
    Markus Schulz feat. Andy Moor – Daydream (Ronski Speed Remix)
    Lange feat. Sarah Howells – Out Of The Sky (ID Remix)
    DJ Dazzle – Chaos Theory (Original Mix)
    Energy 52 – Café Del Mar (Da Bruck + Klein Remix)
    Ronski Speed Vs. Oceanlab feat. Justine Suissa – E.O.S. Satellite (Ronski Speed Mash Up)
    Bart Claessens + Dave Schiemann – Madness (I Prefer This Mix)
    Armin Van Buuren feat. Sharon Del Adel – In And Out Of Love (Richard Durand Vocal Mix)
    Veracocha – Carte Blanche (Cosmic Gate Remix)
    Ronski Sped Vs. Rex Mundi – The Perspective Space (Markus Schulz Mash Up)
    Sander Van Doorn Vs. Robbie Williams – Close My Eyes (Original Mix)

sm3sm3

Hanny
    Člen

Binary: Si rikam, ze ty si nemuzes pamatoat vic nez to, jak pohodlny tam byly gauce 😀
    Jinak akce dokonala. Pokud se nekdo nauci pretacet cas zpatky, tak ho zasypu zlatem 😀
    A rozhodopadne podekovat vsem, co jsem potkala a nove poznala 😀

Dolikus1
    Člen

sm15sm15sm15

ty voe co to po tý cestě s kolouškem kalíte za zabijákysm10

Binary
    Člen

No to zas byla akce teda… sm15 Přísahám, že příště už dorazim střízlivej a budu pít jen nealko… měl jsem lehčí otravu a akci jsem si vůbec neužil… krátce před půlnocí jsem upadnul do komatu a probral se až ve 4,15. Prostě skandál. Takže můžu hodnotit jen Céčko, kterej zahrál fajnově.
    Co dodat no, jezdit na akce s Kolouškem je záruka skandalismu. sm7
    Příště už snad bude líp…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 102)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.