Úvod › Fóra › Trance Diskuse › EnTrance Roxy (4.10. 2008) Ronski Speed & Orjan Nilsen
- Toto téma obsahuje celkem 68 odpovědí. Do diskuze (35 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
DaW a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
5. 10. 2008 v 17:21 #101630
GiGiDAGia
ČlenSuper akce 😀 Střízlivý Binary (asi si jel vážně poslechnout Orjana :-D) a kupa známých a dokonce i „foto-ctitelka“ Ájinka 😀 Mě se líbíla Binaryho hláška „Jsem se poprvé poblil“ 😀 Jinak zvuk byl super, ten rozjezd Michaela byl „kecací a zdravící“ 😀 Ale pak nastoupil školák (mladší bratr Marcuse Schössowa :-D) zvedl ruce a začal diktovat … Je to borec, hrál výborně, i přesto, že jsem znal asi jen 2 tracky ze setu 😀 Potom Ronski Speed, nevím proč, ale od něj jsem nic nečekal, ale takový hitovky, mazec, to jak pařil a jak málem v jedné chvíli spadlo pódium na Flashe a Daniela a další … no prostě mazec 😀 Mě potěšil Neo Love a tím remíchem Dykova „For An Angel“. No a na závěr smrtící dávka od Michaela … to bylo peklo, bavilo mě to, ale síly odcházeli hodně rychle … Pak paření za DJem s Chazty, Flashem a Kreekim 😀 Prostě parádní jízda 😀 a gay osazenstvo Daniel, Binary, Koloušek a já 😀 Byla to pecka 😀 Bojím se té fotky od Chazty 😀 Díky všem ! Nejvíce však Editce za vstup :-* Jo a after v Mekáči nebyl špatnej 😀
PLUSY: Vstup díky Editě, hromada známých, Ájinka s foťákem, Chazty s foťákem, hláškující Binary, diktující Orjan a záchod,y prostě ať se říká o lidech co chodí do Roxy co chce, tam jsou prostě fajn 😀 a hromada lidí co si to užívala taky až do konce (+ bonus track od Michaela)
MÍNUSY: Sedačky ve vlaku s třpytkami, neskutečná kosa po ránu, Binary co dělal ostudu – jinak asi nic 😀
SUPER PLUS: Stalo se Vám někdy, že by se o vás v Mekáči staralo brzo ráno 6 lidí ? 😀
5. 10. 2008 v 16:56 #101627Chazty
Členzdravím..
no musím říct, že tohle byla jedna z nejlepších Entrance co jsem byla.
Dobra atmosféra, zvuk byl celkem dobrý a hodne známých lidí.
No tak Cečko první set celkem dobry ale taky jsem ho spíše prokecala. Druhy set me naprosto zničil. I přes únavu se proste sedet nedalo.
Orjan i Ronski speed pro me zahrali hodne dobře. ani nedokážu říct kdo se mi libil vic. A co se mi hodne libilo tak byla druha čast setu od ronskiho.
ikdyž přece jak jsem byla nachcípana, tak jsem si často chodila radši sednout.no jinak fotky brzo budou
ale nejvíc me pobavila jedna hlašla co prohlasil Binary v mekáči. To je dia Cola? Ne to je Sprite. 😀
5. 10. 2008 v 16:54 #101626Lukin_
ČlenTak já taky něco napíšu…Potkal sem kupu známích lidí, poznal sem další kupu lidí, parádně sem si užil párty.
1st. set Céčka = nuda! sem si myslel s Revoltem že sme na diskotéce ale trackem od U2 mi udělal radost.
Orjan Nilsen = Samoz. kvůli něho sem jel takovou dálku pže to je moje numero 3… Orjan nezkamal a zahral perfektně a potěšil mě Black mambou kterou sem nečekal že zahrajesm5 Víc nemusím komentovat prostě paráda že?:)
Ronski Speed = Parádně navázal na Orjana a předvedl suprový energický set který doslova bavil lidi a mě také..Radost mi udělal trackem Ronski Speed vs. Oceanlab feat. Justine Suissa – E.O.S. Satellite sm5 ALe po jeho setu sem odešel dom takže 2nd set od Céčka nemohu hodnotit…Jinak celou párty hodnotím kladně, zvuk nebyl to pravé ořechové což sem taky očekával, světla a lasery docela v poho ale mohlo by jich být více..A atmosféra? celou noc byla parádni není co vyčítat.
5. 10. 2008 v 16:39 #101625Anonymní uživatel
HostNooooooo, co k tomu říct, takle dobrou akci sem už dlouuuho nezažil, perfektní hudba a atmosféra… sm16 Prostě luxus… Zvuk nádhernej, nejlíp hrál podle mě pan Nielsen, na to že vypadá jak desetiletej školák, je to fakt frajersm13sm15, Black Mamba mě naprosto rozsekala, stejně jako Area 57 sm13, La Guitarra a vůbec celej jeho set neměl chybu.. sm16 Těžko tohle bude něco překonávat. Ronski taky moc dobrej, stejně jako Michal, kterej mě jako obvykle dodělal svym tech-trance setem… Tohle jenom těžko nějaká akce překoná, sem zvědav co předvede Mistr Bolier sm16
5. 10. 2008 v 16:31 #101624komodo
ČlenTaky nelitju, ze jsem sel.
Michael me prijeme prekvapil, prvni set celkem dobry tracky. Orjan, tak to bylo neco pro moje usi, paradni rozsekavaci set.sm5 Ronski taky super, sice jsem temer cely set prosedel a nabiral energii, coz bylo jenom dobre protoze Michaeluv druhy set byl opet super a sedet se nedalo
Celkove paradni akce, taky mi prislo ze zvuk byl docela dobrej.Zdravim vsechny stare zname i, jako na kazde akci, nove poznane a tesim se na dokumentaci od Chazty a Kreekiho a samozrejme na report od Binaryho sm15
5. 10. 2008 v 16:21 #101622Lukin_
Členedit : fotku spícího binaryho pošlu později 😀
5. 10. 2008 v 16:19 #101621Lukin_
Člen…
5. 10. 2008 v 16:16 #101620Flash2001
ÚčastníkZ mého pohledu se taktéž jedná o jednu z nejlepších EnTrance, na kterých jsem byl. Zvuk mi přišel o něco lepší než obvykle, což bylo jedině dobře, známých zde byla celá řada, především trance.cz & spol. opět vytvořilo solidní atmosféru a více méně plný parket se držel až do konce. Co také oceňuju, byl průběžný úklid. Výskyt individuí mi přišel nižší než jindy, ale našli se i tak.
Výkony DJs:
Michael C 1.set: slyšel jsem z něj zhruba půlku, spíš jsem ho ale prokecal. Ale co jsem slyšel, tak to nebylo zlé (btw, zajímal by mě track, který byl před Greece 2000)
Orjan Nielsen: nezklamal, zahrál výborný energický set, nezapomněl ani na Soulflayer či La Guitarrusm5
Ronski Speed: taktéž luxus, parádní nadupaný set, výborná komunikace
Michael C 2.set: výborná řežba nakonecPerlička akce: Binary ležící a spící
Závěrem zdravím úplně všechny, které jsem v průběhu potkal či viděl.
5. 10. 2008 v 15:47 #101615Dolikus1
ČlenUf,tak pro mě zatím jednoznačně nejlepší EnTrance na který sem byl.Výborná akce,plno známejch,lidí akorát a zvuk,kterýho sem se celou dobu obával,byl taky oksm3
Co se týče Orjana a Ronskiho,oba sem slyšel live poprvé a musím říct,že kdykoliv tu zase budou,tak neváhám!!!Ani nedokážu říct,kterej mě zaujal víc,ptz oba prostě zahráli vytečně..Orjan se chvíli rozkoukával,ale pak nasadil takovým stylem,že sem ani nechodil na wc.Ronski skvěle navázal,hrál hodně euphonic produkci a užíval si to takovým zpusobem,že sem měl občas strach,že se na nás s celou stagí zřítísm3 Ranní set Michaela byl poslední hřebíček do rakve naší fyzické zásoby…rozsekávačky jako Thrill,Platinum..trance.cz v první řadě a prakticky pořád stejně plnej parket jako na Ronskim znamenali to,že sme ocházeli až když přestal hrátsm11
Jinak,hláška večera….Binary ve 4:30: Už sem zase střízlivej!!sm154. 10. 2008 v 20:54 #101575kreeki
Člen[quote dukelak]j...a pozdravuj Orjana, že jeno nej fan nemoh přijet sm2[/quote]
kua vždyť já tam jdu sm0
4. 10. 2008 v 19:36 #101571dukelak
ČlenLukin: na BaB na tutti chci! snad se nic nepřihodí, už mám děsnej absťák na nějakou akci…ještě, že je řijen tak nabitej…a pozdravuj Orjana, že jeno nej fan nemoh přijet sm2
4. 10. 2008 v 19:03 #101565Lukin_
Člendukelak : jak jako nejdeš?:( já se na tebe vole těšil že zas pokecáme :/ tak snad jdeš na BAM 3!!!
4. 10. 2008 v 18:44 #101564GiGiDAGia
ČlenTo bude ostuda Binary … sm18 zase … sm16
4. 10. 2008 v 18:35 #101563dukelak
Členklapča: mno,to by byla záplata,taková vetšejší, ale…aspon něco…takhle budu lejt čaj a slzet doma 🙂
kreeki: a třeba potkali 🙂 dyžtak next weekend na E-Mo nebo možná i na M.I.K.E.ovi4. 10. 2008 v 18:27 #101562kreeki
Člendukel můžeš mi kua nějak vysvětlit jaktože sme seještě nikdy nepotkali???
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.