TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse EnTrance Roxy (4.10. 2008) Ronski Speed & Orjan Nilsen

• Toto téma obsahuje celkem 68 odpovědí. Do diskuze (35 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel DaW a poslední změna proběhla před 16 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 91. až 102. (celkem z 102)
  • Autor

deivis tak pokud se bevím o entrance a o tom jestli pojedeš nebo ne OT to není protože je to tak v každé dizkusi že tam x desítek lidí napíše zda-li půjde nebo nikoliv..

já teda ohledně teto akce nevím.. orjan je fajn ale nekradu a liga (mistrů 😀 ) je za dveřmi … ale já asi dojdu holt si dám o nejaké pivko víc..

makaus.. ale houbeles ty si zase toho moc nepochopil..:) no což .. ale jinak na to že už jsem chvíli chodíš sis mohl všimnout jak to má deivis s roxy.. 😉

deivis
    Člen

Borci ale tak toto snad nemyslíte vážně ne? Sorry že to píšu jak na potvoru sem, ale jakože co je moc to je moc..

majklhauske – jestli pojedu ci nepojedu je tu jak vidim OT. takže icq 🙂

makauskas
    Člen

to šlo jenom o fotbal??sm10 pche, sa divím ako sa ľudia vôbec môžu hádať pre šport a už tým duplom pre futbal, ktorý síce milujem..ale ako uspávanku na dobru nocsm4
    jasné, úroveň tu je a myslím, že je to fajn, len zas netreba mazať všetko, dajme tomu, že toto mohol byť príklad ako sa nemá správať na fóresm4..ale je dobre ,že je tu už aký taký dohľad na príspevkami..za ten komančus sorry, len mi ho to evokovalo:)
    a konečne k téme: orjan a ronski?? bude to kopa vrzania a techy alebo prekvapia?

ty vole vy už s tím komunismem dete taky někam..( je pravda že já tady zadnej flame neviděl.. spíše se jeden spartan s jedním ex spartanem trochu poštuchovali…) ale chteli jste mít na foru nejakou uroveň ne ?

makauskas
    Člen

[quote LastHunter]odflamováno pánové sm11[/quote]
    komunismus se vrátilsm11 ale názov topicu je takto omnoho lepšísm4

dejv.. no nemyslím že ty pojedeš do roxy:)

Last
    Účastník

odflamováno pánové sm11

kreeki
    Člen

will be there sm4

deivis
    Člen

majklhauske (moderátor) [sz] – kdyže to je? a sníš je tam? víš jak.. že by druhé zklamání po Brgerovi? 🙂
    Však nic není nemožné 😀

tak to bych asi snedl svoje desky.. 😀

DaW
    Člen

do 23:00 vstup 200czk, po 23:00 vstup 250czk, color laser, plasma vision. Uvádí Roxy promotion
    zvuk bude hrát jako víno, takže neřešit.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 91. až 102. (celkem z 102)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.