TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Entrance v Roxy 23.3. – Angelo Mike, Michael C a další

• Toto téma obsahuje celkem 21 odpovědí. Do diskuze (21 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 39)
  • Autor
    honzátos
    Člen

Já mám velice podobné hodnocení jako Komodo.:-)
    Ten začátek byl naprosto super, Tin Tin hrál moc pěkný melodický trancík.:-P
    Móóóc mě štve, že vystupoval hned jako první. Hodně to se mnou hejbalo na židli.
    Moje hodnocení tohoto setu : 10/10.

Martin Gredner : hned na začátku jeho setu jsem se začal nudit a hned jsem věděl, že to bude celé spíš jen o progressivu, taky že jo! 1/10 – ten bod je za dobrou komunikaci s publikem.:oD

Angelo Mike : to byla teprve katastrofa. Nemůžu ani hodnotit. -((

Michael C : to byla přímo mega záchrana. Velice energický set.
    Naštěstí jsem na konci ENTRANCE zapařil a nebyl jsem rozhodně sám.:-P

Že na tuhle akci začíná chodit čím dál tim víc lidí, to je sice pravda a je to dobře, ale tentokrát to bylo asi tak 3,5 hodiny o ničem.:´-(

Snad si to víc užiju toho 31.3. ve Vertigu! Moje optimistická předpověď je taková, že to bude asi tak o 80 procent lepší než tahle akce.:_)

komodo
    Člen

No podla mna najhorsi entrance na ktorom som bol.

TinTin bol super, skoda ze bol na zaciatku, fakt sa mi pacil cely set.
    Martin nula bodov aspon pre mna.
    Angelo minus 5 bodov, kedze som tam siel koli nemu 🙂 bolo to fakt hrozne 2 hodky som sa poriadne nudil. Asi nezistil ze je na trance party :_)
    Michael C to zachranil, este ze tam bol, ten zaver s Michaelom som si fakt uzil. Dobre bolo ked som sa Michaela pytal na nazor na Angela tak zahlasil, ze sa tiez pekne nudil a ze tak strasny set od Angela este nezazil %-)

Takze asi tolko, dufam za dalsi entrance bude zas o trance music 🙂

Sabotek
    Člen

Tak nakonec z lidí jsem byl překvapenej. Přijde mi, že jich tam chodí na každou Entrance čim dál tim víc 😉 A jinak souhlas s příspěvkem nademnou, čekal jsem nějakej uplifting a nic… . Pořádná pařba začala až o půl čtvrtý, když začal Michael a to jsem si nejdříve myslel že půjdu po Angelovi domů 🙂

Tadeas
    Člen

hm… tak příště to snad bude lepší…

Radiesto
    Člen

Kdo nebyl o nic nepřišel nejhorší set od Mike Angela:_) co jsem kdy od něj slyšel. Žádnej trance, spíš utahanej přebasovanej nevýraznej temnej progressive. Ještě, že to tam Martin a Michael;-) zachraňovali, tak snad příště bude šťastnější volba a bude se hrát na en-trance zase trance.

Nulda
    Účastník

Ty voe ja bych blil hlavne ze mam volnej vstup ale do Prahy se dnes fakt nedostanu -((-((-((-((-((

Sabotek
    Člen

Mám takový tušení že dnes nás tam moc nebude. Ale já tam budu 😀

nexus666
    Člen

Tak kohopak tam dnes uvidim?? 😀

ICE
    Člen

Warle : Ses trapnej :_)

Nulda
    Účastník

Ty voe ja vyhral volnaska na zejtrek do Roxy 😀

Angelo Mike rulezzz :´-))

Warle
    Člen

2 dance-girl: Se jako natáčí další Lesbian mix?? 😀

dance-girl
    Člen

Honzátos: dance-girl nedorazí, bude v práci a potřebuje si dát trochu voraz…;-)

honzátos
    Člen

Já už se taky móc těšim na tuhle akci, v Roxy je to fakt super.
    Ani nevim jestli vůbec dorazí Dance-girl?!

Paya
    Člen

časový line-up?

Nulda
    Účastník

dik za radu 😉

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 39)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.