TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Entrance ve Fabricu 16.2. – zahraje Mike Foyle

• Toto téma obsahuje celkem 28 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 17 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 43)
  • Autor
    Lukin_
    Člen

pokoko : Tak když víš který sem tak se někdy stav at vím sm16

pokoko
    Člen

já ty nevim jak bych se ti popsal:D……….ale jako jsme skoro na každe pořadne akci co tam jesm3 a když se to veme tak i na obyčejnych akcich no proste jsem tam furtsm0

Lukin_
    Člen

pokoko: a kdo si tedasm15

Creams
    Člen

asi jako pokoko 😀 byl jsem tam celý večer sm16

Jinak Matamar: mohu jen pochválit jelikož mě velmi mile překvapili výběrem tracku

Michael C: No comment pro mně osobně moc moc moc povedeno a pasáž tech-trancu kdy zazněly track nenes a pascal-platinum po té kaktus sm3 atd

Mike: suprovní až na určitou pasáž v které jsem se už ztrácel sm0 ale ke konci to moc dobře napravil sm15

pokoko
    Člen

včera jsem nemohl dorazit kvuli hrani……ale určite bylo super, ve fabru je vždycky dobře jo jinak lukin a vy nechcete hodit fotku třeba se zname a ani otom nevime bo ve fabru jsme pořadsm15

Pár fotek …

Mata

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Mně se Mike móóóc líbil, hrozně milej člověk sm3 Moc mu děkuju za „písničku na přání“ – Deadmau5 =)
    Céčko taky fajný, akorát jsem ho slyšela jen chvilku, stejně jako Matamary.
    A pak už jsem jela domů =)

vasman
    Člen

Tak včera hodně povedená akce…Ze začátku málo lidí ale postupně lidi dorazili, ikdyž mohlo být více…Matamary jsem slyšel jen chvilku takže nebudu hodnotit, Michael C si u mně spravil reputaci po Bubbles…ke konci hrál do tech-trancu ale vůbec to nebylo na škodu sm5 Mike Foyle zahrál moc dobře, občas byly v jeho setu prvky electra, ale skvělý set..pro mně neznámé tracky ale super.. Mike vypadal že je dost dobrý týpek a pak se s náma ochotně vyfotil sm3 Molczika jsem slyšel jen kousek, pak už jsme odjeli..Zdravím spolupařmeny JeenNs a Jesseho Jamese sm4

JeenNs
    Člen

Mejdan to byl peknejsm5,,matamary sem slysel chvilku ale skoda ze dostali tak blby cassm12 ,prekvapil me céčko jeho set mel energii a hodne se libil(riff me asi nikdy neomrzism5) , MIKE moc hezky pekne skvela prace a jeho firefly sm5sm5 potesil not exactly , minus mensi nastevnost ale bylo aspon kupu mista na paření sm2 .. zdravím zapřisahleho abstinenta lukina sm15 ,a smahu jesseho jamesse sm4 + vsechny pratele s kteryma sem tam byl..

Lukin_
    Člen

Twe to byl mejdan:D

Creams
    Člen

Mě určitě :o) budu tam a něco sliboval Martinek 😀 pokud to zvládne sm13

Lukin_
    Člen

Koho dneska potkám ve Fabru sm16

deivis
    Člen

btw rozhodne neni Molczik starej trencar.. Trenc hral max rok nez s epustil do jinych veci..

deivis
    Člen

Safra a ja myslel ze dneska s Molczikem pokecam v Plzni.. kwa drat..

korys
    Člen

Na Sensation taky hrají lidi jako Fedde Le Grand a taky to nevadí. Zase to tolik nehroťte.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 43)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.