TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace EQD – Equalized #002

• Toto téma obsahuje celkem 13 odpovědí. Do diskuze (14 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 29)
  • Autor
    Sonique
    Člen

To jsem se do toho zas zavrtal sm0
    Tím dubem jsem to trošku přehnal, ale o tom to přeci není sm4
    Jo souhlasím, zní to trošku do psychedelična sm3

na mě to působí docela psychedelicky sm2

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Tím dubem myslíš co třeba…?

Sonique
    Člen

No dobře, ale k dubu to má hodně blízko

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Btw tohle není dubstep. V podstatě je to techno (breakové), i když do kategorií se to tady těžko vpasovává.

Sonique
    Člen

Neříkám že to není svou strukturou zajímavý, ale defakto nic mně to nedává. Žádný zamyšlení a tak.
    Asi jsem ještě hudebně nedospěl (počkáme pár let sm3), ale dub step si ke mě asi cestu nikdy nenajde.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Haha, super reakce. Aspoň trošku barvitější než v trancovejch threadech, kde je to samé 9/10, 7/10, 10/10 apod. sm2

Sanchez
    Člen

jsem velmi tolerantni co se hudby tyce ale todle je prisernost nad prisernost, beat jak rozbita poskakujici pracka…naprosty nicsm17

dukelak
    Člen

na mě to působí neuvěřitelně depresivně, schválně jsem si to pouštěl poslední 2 dny asi 6x, (ráno, odpoledne, před spanim) a pokaždý stejnej účinek…nejhorší ráno sm2 …

Sq4Raa
    Člen

[quote=wenca]to vůbec není o tom, jestli vím nebo nevím jak to bude pokračovat a jakej to má breakdown.[/quote]

To jsem jen s nadsázkou naznačil, co lidi obhajující trance od hudby asi očekávají. Nejspš to můžete vnímat jako nemístné, takže se omlouvám.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Srovnávat s trancem jsem to vůbec nechtěl, obhajovat to nemám potřebu.

To, že se to někomu nelíbí, je samozřejmě v pořádku, neprezentuju to tady jako nějakou povinnou četbu.

Nulda
    Účastník

[quote sharx].....úprimne ja tam nič dobré nevidím.....a to mávam väčšinou pre podobnú hudbu pochopenie,a často sa mi aj páči...ale tento track ma proste ničím nezaujal...a k tej spleti zvukov sa radšej ani vyjadrovať nejdem[/quote]

upřímně – vidím to úplně stejně

sharx
    Člen

sa mi zdá že niektorí si inak ako porovnávaním s tranceom takúto hudbu ani obhájiť neviete..neni to trance tak to musí byť dobré sm6…..úprimne ja tam nič dobré nevidím…..a to mávam väčšinou pre podobnú hudbu pochopenie,a často sa mi aj páči…ale tento track ma proste ničím nezaujal…a k tej spleti zvukov sa radšej ani vyjadrovať nejdem

Anonymní uživatel
    Neaktivní

wenca +1

Sq4Raa:
    [IMG]http://img42.imagevenue.com/loc837/th_29077_images_122_837lo.jpg[/IMG]

wenca
    Účastník

[quote Sq4Raa]Freezer a spol.: To je nuda, co? Když nevíte, jak ten track bude pokračovat. A ani to nemá tříminutovej breakdown. Fuj [/quote]

to vůbec není o tom, jestli vím nebo nevím jak to bude pokračovat a jakej to má breakdown. Ale pro někoho, kdo poslouchá hudbu (nejen trance) kvůli melodii, je tohle jen nějaká smršť různých zvuků. To samý se týká nejen tohodle stylu, ale i techna, drum’n’bass a různých těch speedcorů a terrorů, v hardcore se občas ještě nějaká melodie vyskytne…prostě pokud je to jen jakési bušení či vrzání bez melodie tak to není nic PRO MĚ (zdůrazňuju!!)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 29)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.