TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Ernesto vs Bastian vystoupí poprvé v Čr (Imagine, 3. 9. 2010, Tee Pee, Brno)

• Toto téma obsahuje celkem 81 odpovědí. Do diskuze (36 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel kreeki a poslední změna proběhla před 14 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 87)
  • Autor
    Buchtak
    Člen

Tak to vylezlo ven,je mi to velmi líto za celou Silent Storm Production musím všem oznámit,že akce v září nebude.Jak už tu někdo napsal Ernesto tu budou v Brně.Akce Silent Storm Night 1-The Mystic World bude příští rok s pozměněným line upem.Info uveřejníme až bude vše po všech stránkách ok.Vím,že omluva asi nestačí ale problému se nakupilo nakonec moc.Doufáme že na nás nezanevřetesm9

dukelak
    Člen

Ernesto vs. Bastian tu ale nakonec budou, o den dříve v Brně

Jimmy-Gellar
    Účastník

Co jsem mluvil z Buchťákem na PI, tak to prej padá…..škoda 🙁

kreeki
    Člen

taky jsem zvědavej docela co se s touhle akcí stalo, ticho po pěšině sm7

DjDkD@ve
    Člen

Mesic do akce a nikde zadne promo sm15

Bude to vubec???

sm15 lol

DjDkD@ve
    Člen

No hlavne abych se ted netesil, a pak na to ve finale nezapomel sm15

Honzin a DjDkD@ve: podle mě je lepší dát to vědět dopředu na co se můžou lidi těšit nesm15

DjDkD@ve
    Člen

to Honzin:

To bude urcite nejaky zaludny marketingovy plan – nova doba si zada nove strategie sm15

Honzin
    Člen

akce skoro za rok a uz je tu reklama, no jako super ze tu neco bude, ale ávat vědět takhle dopředu….nevim nevim

Buchtak
    Člen

V současné chvíli se připravují speciální projekce pro tuto akci na dané téma.Jinak co se týče dalšího jména tak zatím není plánováno s žádným dalším jménem.Ale čas ukáže jestli požádáme dalšího dje.

GiGiDAGia
    Člen

Dolikus: +2

kreeki
    Člen

škvára a dolikus +1 sm4

Dolikus1
    Člen

Tak Mind pro mě doted zustavá jako nejlepší klubovka, co se v Praze odehrála..Každej díl byl výtečnej a prakticky díky nim se začal poznávat většinu z vás tady. Škoda škoda….

Sq4Raa
    Člen

Mindu je ale veliká škoda.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 87)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.