TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Ernesto vs Bastian vystoupí poprvé v Čr (Imagine, 3. 9. 2010, Tee Pee, Brno)

• Toto téma obsahuje celkem 81 odpovědí. Do diskuze (36 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel kreeki a poslední změna proběhla před 14 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 87)
  • Autor
    ondrab
    Člen

[quote majklhauske]ja se vubec divímže ješte nové agentury zkoušej prorazit s trancem.. ale co už snad se vám to zase neposune kvůli nějakému dalšímu eventu..;)[/quote]

+1, viz eargasmic v Dopleru, Mindy v Retru a podobny pokusy…

Anonymní uživatel
    Host

10 měsíců předem promo.. bude ještě nejaké další jméno? Jinak dle mě dost blbé datum..

vlastig a veronika: tady mě někdo nepochopil.. ale co už osobně celá scéna je předimenzovaná parties je více než lidi utáhnou, třeba drum n bassu je momentálně jako tranceu každý týden akce. Minimal je taky všude. Hardstyle sice není všude ale do doby než se tu bude konat sensation black by akce stejně byla težce nenavštívená a minusová .. z toho proste vyplývá že delat jakoukoliv party nemá mocsmysl

ale jak jsem psal výše snad se vám to povede

DjDkD@ve
    Člen

tak je mi to jasne, ja jen narazel na to, ze kombinace Ernesto vs. Bastian a Jose Amnesia je celkem silna a jen tak neco by ji neprevalcovalo sm15

Gizmo
    Člen

[quote DjDkD@ve]To byme taky zajimalo cim by DR prevalcovalo jmena Ernesto vs. Bastian a Jose Amnesia........ sm15

To snad planuji pritahnout Armina s Dykem na ty narozky??? sm15[/quote]

Jako bys to neznal – v případě konkurence DR a téhle akce by se to určitě namělnilo – pařadatelé mají hooodně známejch, kteří si ty narozky velmi rádi nenechají ujít a dojdou tak na obě akce … doufejme, že se do nového termínu nestrefí další podobné akce (a nebo ne moc)

Sicky
    Člen

DkD@ve: Nejspíš nepřeválcovalo, ale když jsou 2 akce ve shodném termínu, tak se to vždycky odrazí na návštěvnosti (viz. EMO a Ferry minulý víkend). Lepší je, když se agentury mezi sebou domluví, než když se snaží navzájem si konkurovat. Český trh zase není tak velký.

DjDkD@ve
    Člen

To byme taky zajimalo cim by DR prevalcovalo jmena Ernesto vs. Bastian a Jose Amnesia…….. sm15

To snad planuji pritahnout Armina s Dykem na ty narozky??? sm15

Sicky
    Člen

iamek: Tak to bude taky nový rekord! sm0

kuchtajz
    Člen

Na šlapání zelí mi nesahejte sm13

iamek
    Člen

Tentokrat bude Moor zabookovan 5 hodin pred akci !

Sicky
    Člen

[quote Sq4Raa][quote Sicky]loboval bych za Brno (nebo ještě líp za Ostravu sm15).[/quote]

Měli jste tam Halliwella sm15[/quote]

Tíms mi připomněl, že týden po této akci bude 3G ve Fabricu. Že bych nejel do Prahy a radši si opět počkal na Andyho Moora? sm15

TranceKeeper: to nesm0

To by mně teda zajímalo čím by vás mohlo DR převálcovat? Basshunterem? sm0

Sq4Raa
    Člen

[quote Sicky]loboval bych za Brno (nebo ještě líp za Ostravu sm15).[/quote]

Měli jste tam Halliwella sm15

Kamca_
    Člen

určitě půjdu 🙂 i když sem teda čekala trochu jiný djs 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 87)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.