TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Ernesto vs Bastian vystoupí poprvé v Čr (Imagine, 3. 9. 2010, Tee Pee, Brno)

• Toto téma obsahuje celkem 81 odpovědí. Do diskuze (36 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel kreeki a poslední změna proběhla před 14 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 76. až 87. (celkem z 87)
  • Autor
    Vlastig
    Účastník

Pizz@dox..tak pokud by opredvedl nejaky classics set co v Dopleru, tak jedu na 100%. Praha a SaSaZu idealni :D. Peace*

dukelak
    Člen

huhů, dobrá zpráva…konečně alternativa na Sensation sm2…a Ernesto s Bastianem! o/

Sicky
    Člen

[quote TranceKeeper][quote Sicky]Pro mě to znamená 5 hodin vlakem tam a 5 hodin zpět. [/quote]

No nezávidím, já to mám do Prahy hodinu autem, a i to je pro mne někdy náročný :-)[/quote]

Z Prahy do Ostravy se to ještě dá, to je tak 3,5 – 4 hoďky, ale potom tady v kraji je to horší. Zvlášť ty zk**ný přestupy a čekačky na spoje. Pro mě každá pražská akce trvá 24 hodin, vyrážím odpoledne, vracím se další den odpoledne. A to nechodím na aftry. sm15
    A autem radši nejezdím, bo pokaždé něco požiju. sm0

[quote Sicky]Pro mě to znamená 5 hodin vlakem tam a 5 hodin zpět. [/quote]

No nezávidím, já to mám do Prahy hodinu autem, a i to je pro mne někdy náročný 🙂

Výběr místa je bohužel v dnešní době hodně težký, někde domluva s majiteli klubů je naprosto nulová:-(Ale dle mého názoru Praha není tak špatná,spojení je naprosto luxusní všemi směry,i když na jednu stranu chápu lidi z Ostravy či Brna…jsem za tuto založenou diskuzi ráda, aspoň uvidíme názor lidí,kteří se na naší akci chystají.Budeme se na vás moc těšit a na vaši podporusm3

GiGiDAGia
    Člen

A to jsme s Petrem kývali hlavou na větu „pořádně jsme Flashe a spol neviděli…“

Super vánoční zpráva, ikdyž hodně brzy 😀 Ale aspoň máte v kalendáři datum, takže PURE se Schulzem nebude v tomto termínu 😀 😀

Sicky
    Člen

TranceKeeper: Silent storm v nadpise jsem nějak přehlédnul. sm0

Jinak nejsem z Brna, ale z ostravska. A všechny zásadní akce (kromě EMO a 2 vlaštovek od Boby) se odehrávají v Praze. Pro mě to znamená 5 hodin vlakem tam a 5 hodin zpět. Ale nestěžuju si, sem si po těch letech zvykl. Jenom když to místo ještě není určeno, loboval bych za Brno (nebo ještě líp za Ostravu sm15).

Newman
    Člen

[quote TranceKeeper]A jéje tady se zase rozjede debata ohledně místa:-) [/quote]

Holt o vhodnosti Prahy se píše hned v prvním příspěvku, dalo se to čekat sm3 Mně osobně je to šumák, vlak mě doveze kamkoliv, takže tyhle capiny o místě vážně neřeším.

A jéje tady se zase rozjede debata ohledně místa:-) Vy toho máte v Brně málo? sm3sm4
    Praha je dobrá a lineup vypadá super.
    Pink Dot to asi nebude ne? Když je v názvu Silent Storm.

Sicky
    Člen

[quote DjDkD@ve]Tak tu mame dalsi extrem sm15

Nejdriv Ferda s mesicnim promem a ted toto s pulrocnim sm15[/quote]

sm15 Uvidíme, jestli sem někdo hodí ještě delší promo. sm15

Josého miluju, takže pokud to nebude pořádat PinkDot, tak určo dorazím.

BTW zlatá střední cesta je Brno ne Praha!! Myslete i na nás moraváky!

DjDkD@ve
    Člen

Tak tu mame dalsi extrem sm15

Nejdriv Ferda s mesicnim promem a ted toto s pulrocnim sm15

kreeki
    Člen

[color=#C0C0C0]Tak když se kluci neurazí, ať si máme o čem povídat teď půl roku sm2

[b]Datum: za dlouho sm2[/b]
    [b]Line up: Ernesto vs. Bastian, Jose Amnesia, DJ Dreas, DJ Fugaz a Pizz@dox[/b]
    [b]Kde: Praha je prý taková zlatá střední cesta sm4[/b][/color]

edit by K1aptcha: TOPIC je přejmenován z jiné akce, více info na další straně nebo v tiskovce: http://www.trance.cz/?pg=r-prt&lg=cs&id=imagine-ernesto

Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 76. až 87. (celkem z 87)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.