TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Esejčpího citáty

• Toto téma obsahuje celkem 45 odpovědí. Do diskuze (25 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel SHP a poslední změna proběhla před 16 roky a 9 měsíci.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 46. až 49. (celkem z 49)
  • Autor
    Binary
    Člen

jestli máš na mysli citáty jako: „Dneska mám sračku a všechny vás poseru.“ tak už se moc těším. sm15

makauskas
    Člen

Neviem sa dočkať, myslím, že ako bonus na úvod by nebolo odveci, keby si nám všetkým poslal 3 deci škvárovho moču, ktorý liečism4
    PS som rád, že si sa mi ešte nedostal do kalhotsm15sm15sm15sm15sm15

Last
    Účastník

doufám, že se do těch kalhot taky někdy dostanu… ach sm19sm15

SHP
    Člen

Milí přátelé, kamarádky, kámoši, známí, neznámí, milenci, milenky i vy ostatní. S většinou z vás se znám osobně a některým jsem se již dostal do kalhot. Často si ke mě chodíte pro rady a víte, že pokud nejste z Brna nebo hetero kluk, tak vás vždy přijmu s otevřenou náručí. Rozhodl jsem se proto s vámi podělit o své životní zkušenosti formou hluboce intelektuálních citátů, kterými vás budu zásobovat každou středu. Věřím, že se setkám s pozitivními reakcemi, ale konstruktivní kritky, peníze a alkohol přijímám také. Pokud tento topic nebude navštěvovaný, tak nebudu mít nic proti jeho smazání. Děkuji všem za přízeň a zítra se těšte na první blitku z mojí mysli.

S pozdravem, váš
    SHP

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 46. až 49. (celkem z 49)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.