Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Euphonic Night 2 @ Brooklyn Duplex, Most (25-05-2007)
- Toto téma obsahuje celkem 225 odpovědí. Do diskuze (45 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
dance-girl a poslední změna proběhla před 17 roky a 11 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
26. 5. 2007 v 14:43 #23103
alexx
ČlenFox: dobrá práce :-D:oD:oD
26. 5. 2007 v 14:37 #23101Paya
Členz mé strany zatím jen takto: Mr. SuperSpeed Rulez, ale přesto ho Ralph se Stevenem opět dokázali dorovnat – neuvěřitelné! naprosto luxusní akce!! kdo nejel, udělal velkou chybu – moc zdravím Scandy, Foxe, Winnie, SHP, LukasHe, dancerinku, smalla, Zooropu, Veronique, mountainera, JAGa, DjDkD@vea a další – díky moc, i díky vám jsem si party výborně užil!
moje skromné hodnocení ;oP
Marc Marberg – 7,5/10
Michael C – 8,5/10
Ronski Speed – 9,5/10
Kyau & Albert – 9,5/10
Sonorous – 6/10no a pokus o seznam toho, co zaznělo, berte to jako první nástřel ;oD
Marc Marberg Live @ Duplex Most 25-05-2007
NA. Meck feat. Dino Lenny – Feels Like Home (Marco V Remix)
NA. Markus Schulz & Departure with Gabriel & Dresden – Without You NearMichael C Live @ Duplex Most 25-05-2007
NA. Energy 52 – Cafe del Mar (ID Remix)
NA. Sander van Doorn – King Of My Castle
NA. Meck feat. Dino Lenny – Feels Like Home (Marco V Remix)
NA. Josh Wink – Higher State Of Consciousness
NA. Jose Amnesia feat. Jennifer Rene – Louder
NA. Jose Gonzales – Crosses (Danilo Ercole Remix)
NA. Albert Vorne – Formentera What (Gareth Emery Remix)Ronski Speed Live @ Duplex Most 25-05-2007
NA. Kyau and Albert vs. Andrew Bennett feat. Rico Soarez – Light Of Kiksu (Lunar Blaze Mashup)
NA. Duderstadt feat. Anita Kelsey – Smile vs. Above & Beyond feat. Ashley Tomberlin – Can’t Sleep (Ronski Speed Mashup)
NA. Filo & Peri feat. Eric Lumiere – Anthem
NA. Ronski Speed with Stoneface & Terminal – Incognition
NA. 4 Strings – Take Me Away (Into The Night) 2006 (Mac Zimms Remix)
NA. Ronski Speed – The Space We Are
NA. Prodigy – Smack My Bitch Up (ID Remix)
NA. DJ Tiësto – Lethal Industry (Richard Durand Remix)
NA. Ronski Speed – E.O.S. vs. Oceanlab feat. Justine Suissa – Satellite
NA. Above & Beyond – HomeKyau & Albert Live @ Duplex Most 25-05-2007
01. DJ Tiësto – Ten Seconds Before Sunrise
02. Kyau & Albert – Always A Fool
03. Carrie Skipper – Time Goes By (Super8 Remix)
04. ID
05. Super8 & DJ Tab – Needs To Feel (Wippenberg Remix)
06. ID
07. Kyau & Albert with Marc Marberg – Megashira
08. DJ Tiësto feat. BT – Break My Fall
09. Interstate – Remember Me (Terry Bones Remix)
10. Filo & Peri feat. Eric Lumiere – Anthem
11. Stoneface & Terminal – SuperNature (Giuseppe Ottaviani Remix)
12. Kyau & Albert – Are You Fine
13. Aly & Fila – Eye Of Horus (Ronski Speed Remix)
14. Ferry Corsten – Beautiful
15. Kyau & Albert with Marc Marberg – Megashira (Stoneface & Terminal Remix)
16. Remo Con – Cold Front (Bart Claessen Remix)
17. Kyau & Albert – Walk DownSonorous Live @ Duplex Most 25-05-2007
NA. Meck feat. Dino Lenny – Feels Like Home (Marco V Remix)pak ještě také zaznělo Kenidel Lopez – Heaven’s Caliber (Thomas Datt Remix)
ale protože mi teď už všechno splývá, nejsem si jist, že je to jedno z IDs v setu K&A26. 5. 2007 v 14:31 #23099Anonymní uživatel
Neaktivnítsss tohle je jeden z nejvydařenějších fotoreportů poslední doby, úplně z toho sálá atmosféra:-D
ps: ty ňadra sou naprosto luxusní, asi si to dám na plochu:´-))
26. 5. 2007 v 14:27 #23098Fox Mulder
Člen:oD :´-))
26. 5. 2007 v 14:21 #23097dance-girl
Členno comment X[]:_)%-) už jsme to s Foxem pořešili…
26. 5. 2007 v 14:16 #23096zooropa
ČlenJak muzete videt z reportu, tento vecer byl hlavne o hudbe
26. 5. 2007 v 13:55 #23094LukaSH
ČlenNo tak já přidám taky svou trochu do mlýna, když už jsem se vyspal… 🙂 Kyau and Albert jsem viděl potřetí v životě a bylo to od nich zatím nejluxusnější představení. Tím co předvedli pouze stvrdili naprosto skvěle rozjetou noc a party… 😛
Všechno to pěkně načal Marc Marberg, kterej (ač jsem tomu nevěřil) dokázal publikum správně rozvlnit (byť jen ve stoje nebo vsedě)… Michael C byl pro mě velkým překvapením, protože se mi nikdy nezdálo jak hraje… Včera ale velká jednička, protože předvedl naprosto skvostnej euforickej setík… Fakt jsem čuměl… :-O 🙂
Největším zážitkem noci pro mě však byl začátek Ronskiho Speeda, kdy jsem poprvé slyšel od nějakého DJ naživo „svůj“ song – Kyau and Albert vs. Andrew Bennett feat. Rico Soarez – Light Of Kiksu (Lunar Blaze Mashup) B-] Nicméně i dál Ronski rozdával trancovou radost a jeho jízda naprosto velkolepá… 🙂
V duchu jsem si nemohl představit jak na konec jeho setu v cca 138-140 BPM navážou poklidnější Kyau and Albert, ale pánové mě během pár minut vyvedli z omylu… 🙂 Sice ubrali na razanci, ale o to přidali na melodiích a jejich hodina a půl byla procházkou upliftovým nebem (jakkoli to může znít jako klišé :-D)
Sonorouse jsem slyšel asi čtvrt hodinky a pelášil jsem zpátky do Prahule… 🙂
Co dodat? Zopakovat, že kdo nejel, tak vcelku dost prohloupil… Tahle party byla jedna z nejlepších klubovek v ČR posledních let… Pro mě teda stoprocentně… 🙂 Jediný mínus, za který si to tady teď určitě slíznu, je to neuvěřitelný množtví lidí, co prostě nedaj pokoj a celou noc se producírujou před boothem nehledíc na to, že třeba ostatním vadí 90% času místo na djs čučet na displeje jejich mikrokompaktů… :_) 😀
26. 5. 2007 v 13:33 #23093Anonymní uživatel
Neaktivnífoxi to je naprosto výbornej fotoreport:´-))
http://www.trancetouch.com/index.php?page=myimage&img=3721&no_sidebars=1
fakt sem se pobavil 😀26. 5. 2007 v 12:21 #23091Fox Mulder
ČlenNa http://www.trancetouch.com je první fotoreport z této party! 🙂 Enjoy.. B-]
26. 5. 2007 v 12:07 #23090TranceKeeper
ČlenTak sem se právě probudil. Myslím že nebudu až tak přehánět když řeknu že pro mně to byla nejlepší akce po hudební stránce na který jsem byl. Nenašla se v žádnym ze setů skladba která by mi nesedla a to se mi ještě nestalo, byla to euforie od začátku do konce.
Byl jsem v klubu od samýho začátku takže můžu směle hodnotit i prvního DJ, kterej hrál taky naprosto skvěle, škoda jen že doplatil na to že na něj lidi netancovali, to v podstatě začali až na Michaela C.
Oznámkoval bych je rád, ale nemůžu protože bych musel dát všem 10/10 tak se mi to líbilo.
Klub bezva, tanečnice :oP , na jednu stranu škoda že bylo tak málo lidí, ale na druhou stranu super byla volnost místa na paření, stál jsem celou dobu dva metry od dj a uhýbal jsem jen medíím 🙂
Ještě bych rád vyzvedl komunikaci s publikem u Ronski Speeda a K&a to bylo něco neuvěřitelnýho, vrchol pro mně bylo společně zpívaný ARE YOU FINE?26. 5. 2007 v 11:21 #23089Fox Mulder
Člen2 dancerinka:
> super akcička, až na šílený vedro mi nic nechybělo
Z tvý věty vyplývá, že ti chybělo šílený vedro. 😉
26. 5. 2007 v 11:20 #230882Sexy
ČlenNejaky fotky by bodly ; )
26. 5. 2007 v 10:52 #23087BoRo
Členzase bulvar:-!,bliz k tematu-nejak je oznamkujte treba
26. 5. 2007 v 10:48 #23085PULPI
ČlenFOX MULDER….podle toho co vim,tak myslim ze bys byl rad i ted za to,aby se na tebe aspon naka podivala…ale esi chces cekat do 70ti…tak ENJOY:oD
26. 5. 2007 v 10:20 #23084dancerinka
Člensuper akcička, až na šílený vedro mi nic nechybělo 😛
Jenom kdybych ještě nebyla okolnostma donucená odejít v tom nejlepším 🙁 :´-( -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.