TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Euphonic Night 2 @ Brooklyn Duplex, Most (25-05-2007)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 226)
  • Autor
    Fox Mulder
    Člen

Jen pro informaci přidávám dodatečně line-up, aby nebyly dohady o pořadí DJů, délce setů a časech. 🙂 Nevím ale jestli byl dodržen, nesledoval jsem. 😉

LINE-UP:

20.00 = open
    21.30 – 23.00 = Marc Marberg
    23.00 – 00.30 = Michael C
    00.30 – 02.00 = Ronski Speed
    02.00 – 03.30 = Kyau & Albert
    03.30 – 05.00 = Sonorous

Zdroj: vylepené letáky v klubu během party

Jak to bylo konkrétně na začátku a na konci party nevím, nebyl jsem tam. 😉

JAG
    Člen

tak uz jsem konecne doma naky vyjadreni napisu az se vysprchuju a vyspim ale urcite to bude ve smes kladny

mountainer
    Člen

tak jsem taky doma, výýýýborná klubovka 😛 lidí nebylo moc, ale to mi nijak nevadilo, protože se dalo skvěle pařit a i po opuštění fleku asi tak půl metru od mixpultu jsem se bez problémů vrátil zpátky…a skákat metr vedle K&A, který taky jeli jak o život, byl pro mě zážitek :´-)) milý překvapení pro mě byl Michael C a jeho energickej setík včetně upliftu, to jsem nečekal…vrcholy akce pro mě byly Albert Vorne – Formentera What (Gareth Emery Remix), Ronskiho Incognition a EOS vs. Satellite, Above&Beyond – Home, Stoneface & Terminal – Supernature (Giuseppe Ottaviani Remix) a od K&A Megashira (jak Original, tak Stoneface&Terminal Mix), Are You Fine a Walk Down 😛
    jinak Fox má pravdu s těma slečnama, málem mi z toho vypadly oči i čelist :oD no prostě byly tam luxusní kousky, co si budeme povídat…a ten děda byl drsnej, fakt by mě zajímalo, co do sebe nacpal nebo nalil :oD
    v neposlední řadě zdravim všechny spolupařící, to jest Fox, Winnie, JAG, SHP, Scandy, Paya, jeho Lwice a DjDkDave 😉

Fox Mulder
    Člen

Výborný!! :´-)) Kdo nejel, může litovat. 😉 Úžasná euforická atmosféra, tranceová klubovka jak má bejt!!

Michael C předvedl velice dobrej set, jeden z nejlepších večera! Nádherná euforie a zároveň energie, návaznost skladeb, prostě úžasný.. Jeho set mě na party zaujal asi nejvíc. 🙂 Byla to lahůdka.. 😛 Ronski Rychlost skvěle navázal a Kyau vs Albert byl vrchol. B-] Hráli hodně známých věcí, povolanější lidé vám řeknou názvy, já poznám prd.. ;-):-D Sonorous předvedl spíš takovej klidnější progressive set, jako obvykle.. Mám jeho styl celkem rád, ale hodí se spíš na začátek party, když lidi teprve přicházejí a zaposlouchávají se. Dát ho na 3.30 po energickym setu Kyau vs. Albert byla podle mě chyba. 😐 Tu energii party dost utnul a lidi se rozprchli domu. Ve 4.15 byl už zase prázdnej klub a v podstatě se nic nedělo.. 😐

V klubu bylo jinak docela vedro, byl jsem propocenej skrz na skrz, pot mi tekl i do očí.. :´-( Ale na party to nic nezkazilo! B-] Bylo tam hodně krásnejch holek, který byly docela odvázaný. 😀 A samozřejmě i krásný gogo tanečnice! 😛 Prostě bylo na co koukat! :oD

Ještě ale nesmim zapomenout na sjetýho (zkoulovanýho?) asi 70letýho dědu v propocenym saku, kterej pobíhal po klubu a měl zálusk na o 50 let mladší gogo tanečnice!! :oD:oD To jsem fakt koukal.. :-O:-D Kéž bych měl v jeho věku elánu jako on! :´-))

Překvapilo mě docela velký množství kameramanů! 🙂 Kameraman od Duplexu (velká profesionální kamera SONY. Video by mělo mít asi 9 minut a vyjde na stránkách Duplexu ;-)), dále kameramani Zooteamu (Zooropa s jeho Veronique – 2 kamery) a pak ještě jeden člověk s minikamerou.. 🙂 Fotografů bylo samozřejmě taky plno, asi každej druhej člověk. 😀 Nejvíc jsem ale samozřemě zvědavej na video od Mr. Zoo. :-P;-)

Potkal jsem tam spoustu lidí z Trance.cz – Winnie, SHP, Scandy, Paya, Lwice, Zooropa, Veronique, komodo, JAG, TranceKeeper, Balvan, moutainer, DjDkD@ve, dancerinka, a ještě určitě další.. 🙂 Na koho jsem zapomněl se omlouvám. 😉

Fotky ode mě uvidíte zase na Trancetouch.com a myslim, že je na co se těšit! :-D;-)

zooropa
    Člen

No tak co rikate? Moc prijemna akcicka
    Ronski to tam rozsekal, Kyau a Albert taky nezklamali a Michael C zahral taky vyborne.

Kdybych nebyl tak unavenej, tak sem zaparil jako o zivot, takhle to bylo pareni spis o bolesti zad.

tady to vypadá toto forum :oD

komodo
    Člen

2 Sabotek: cervene triko EXE 🙂

Sabotek
    Člen

Ještě takovej malej dotaz: Jak vás na tom Florenci poznám? Já budu mít zelený triko s dlouhym rukávem 🙂

Kamca_
    Člen

taky bych hned jela … ale to zkouškový 🙁

fabio
    Člen

Taxi rychly fabio stale plati, dve volna mista, benzin rovnym dilem.. 723038960

Praha – Most
    Odjezd cca 21:00
    Prijezd cca 22:00

Moznost cesty zpet az tam bude nuda (bez urazky az bude sonorous)..

Jeden smer cca 100kc..

Slevovy kupony nebereme..!!:-!

Have a nice party..

Partygirl
    Člen

ja nejedu,musim do SW vylezet nemoc :´-(

Showman
    Člen

tak lidi já dneska bohužel nedorazím, trochu mi nabourala plány lázeňská sezóna v Teplicích… musim být s kámoškou, má představení svatebních šatů, tzn. zkoušení, nácvik atd.

Každopádně si tu akci pořádně užijte 😉 a pozdravujte ode mě Sonorouse, Ronskiho a Michaela C 😉

Taky bych zašel, ale můžem si dát i v duplexu tam se taky prijemne sedi a pije :oP

komodo
    Člen

2 Fox: Tak tu hospudku mozme risknut :oD
    Az dorazime do Mostu tak ti zavolam aby si nas nejak navigoval, ale nie do toho Cernobylu :-!

Fox Mulder
    Člen

:oD Spíš adrenalin! 😉

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 226)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.