TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Euphonic Night – Nights Awake Album-Party, club Kraftwerk Mitte, Dresden, 12-01-2013

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 26)
  • Autor

Tak ja predevsim myslim, ze [b]tady na tomto foru[/b] jsme vetsina „jebnuti“ (alespon podle meho okoli 🙂 ) fanousci a srdcari a jestli si tady nekdo sem tam na akci neco zobne, je to jen jeho vec. Proto nechapu ten tvuj „atak“ na jeho osobu. A ze pritom v roce 95 tahal kacera je prece uplne irelevantni potazmo burt 🙂
    Nemuzu porovnavat s drivejsimi casy, vzdycky se najde par debilu na party, to je pravda, ale podle mych zkusenosti jsou to vetsinou osoby, ktere chlastaji, ne ti, kteri neco (se)zerou.

Chelseaplayer
    Účastník

Tady zase nekdo sezral veskerou moudrost sveta,jeje to je srandasm13

Anonymní uživatel
    Host

Sice jsem napsal, že už nebudu reagovat. Možná to jsou ubohé komentáře, ale je to pravda, to si přiznejte. Chodím na akce a nejen to cca. od roku 1995. V té době jste možná tak za sebou tahali kačera…. Zažil jsem začátky klubů v Praze, Brně a byl i například na Love Parade v Berlíně a dalších. Jednu dobu jsem žil i v Anglii takže jsem mohl vidět jak to chodí tam. Takže vím, že málo lidí je na těchto akcích opravdu čistých. Ti, co to dávají čistí jsou pro mě opravdoví srdcaři. Současné akce jsou jen přehlídka modelek a modelů a sjetých dětí. Jen hrstka jsou opravdoví fanoušci té hudby. Víc k tomu psát nebudu, pokud se někde potkáme, můžeme o tom prohodit pár slov osobně (pokud to vyjde budu na E-motion na Flédě). Tím se s Vámi loučím a úžívejte si akce. Omlouvám se za offtopic.

Jimmy-Gellar
    Účastník

jj taky jsem nereagoval na ty ubohý komenty…ví prd ale to je jedno…..konec OT ….klidně to promaž Klapčo

Nereaguju za nej, ale za sebe, ze jsi…mimo. A absolutne netusim, co tim sledujes a co po nem vlastne chces 😀 howgh. Sry za OT.

K1aptcha
    Člen

Téma je Euphonic Night, takže trochu zbytečný offtopic, to jen pro úplnost sm4

Anonymní uživatel
    Host

Narážky to nejsou, ale pravda. Poslední dobou už tolik na akce nechodím, protože to stojí za prd. Dřív jsem si taky dal nějaký ten bonbon, ale v současné době to bere snad každý druhý a čím dál mladší lidi. Navíc to někteří neumí zvládat a akorát jim z toho pak jebe v hlavě. Když se dotyčný neumí vyjádřit, tak buď je to srab nebo mu to asi nevadí, že za něj musí reagovat jiní. To je můj poslední příspěvek k tomuto tématu.

Ty voe uz to stacilo ty narazky imo, chapeme 🙂

Dik za videa

Anonymní uživatel
    Host

Jimmy pěkná videa, jako vždy 🙂 Překvapuje mě, že mají takovou kvalitu když jsi vždycky v tranzu a na koláčích. Já bych to asi nezvládal ještě při tom nahrávat 🙂

Jimmy-Gellar
    Účastník

moje videa:

Anonymní uživatel
    Host

K&A absolutne nejhorsi set vecera, dokonce premyslim, jestli jeste na ne nekam pojedu, po treti v rade na nejich akcich zahrali strasne nudne, utahane, uknourane, nezazizvne, preslazeny, zpivanky, hlavne pomaleeeeeeeee. Stoneface & Terminal luxusni set!! Ronski Speed se tak opil, ze poslechnich 20 min byl tragedie, nedokazal dat ani jeden prechod, taky mu dojel track a asi 20 vterin nedokazal tam nic pustit, ale co, to se stane, proste to prehnal, jinak patri k lepsimu tohoto vecera, Sonorous na Deep stagi bavil, ostatni prumer, Vse nahral uzasny klub a lidi, jde videt, ze je to jiny narod.

Anonymní uživatel
    Host

Na kolik tam vyšla voda a jaké tam měli bonbonky Jimmy? 😀

Jimmy-Gellar
    Účastník

Jj akce super všichni zahráli výborně a za tu cenu a mám to ještě kousek , neber to 😀

Schmidt
    Člen

Akce naprosto výborná, hlavně ten klub je úplně brutálně super, širokej, prostornej, útulnej, se zajímavou architekturou jasně znatelné, že se jednalo dříve o bývalou elektrárnu, daleko větší než SaSaZu. Ceny pivko 3 EUR, nealko cola, fanta atp. 2,50, další dražší drinky a fajnovější namrdávací alkohol okolo 5, 10, 15, 20 nebo 30 nejvíc.

Anonymní uživatel
    Host

Jimmy-Gellar ti toho moc neřekne. Podle fotek, co jsem viděl a nebo i na akcích tak pije jen vodu, což má určitý význam 😀 Jinak, abych jen nerejpal, tak jaká byla akce?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 26)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.