TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse EUROFEST MEXICO, 6. – 7. October 2012

• Toto téma obsahuje celkem 27 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel D4ve a poslední změna proběhla před 12 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 34)
  • Autor
    Chelseaplayer
    Účastník

Me tam laka jenom Heatbeat,Sherry a Ozcan + Bolier,ktery tu byl ted nedavno…sm4

Anonymní uživatel
    Host

to nejsou lepší pravdy.neříkej mi, že by jsi na toto nechtěl jít.nejlepší lajna za poslední 2 roky.Luminosity nepočítám

Chelseaplayer
    Účastník

Me se libi Schulz,pro me je GDJB bezkonkurencne nejlepsi radioshow a nepripadam si,ze bych byl zrovna 100 let za opicema.Kazdy at si posloucha co se mu libi a nesere druhym svoje radoby lepsi pravdy.hawk

mareno
    Člen

[quote styk pohlavson]Lajna pěkná, ale kdyby jí někdo udělal tady, tak se obávám, že zkrachuje.[/quote]

+1

Bohužel by to tak nejspíš dopadlo.
    Trance poslouchám cca od roku 2000 a na party jsem začal chodit o pár let později. Pro mě byli nejvíc asi akce mezi lety 2004-2006, asi proto, že mi bylo kolem 20 a dvou-tří denní party v kuse nebyl problém sm15 Podle mě se za poslední 2-3 roky u nás zase utvořila docela silná trancová základna lidí, kteří tu hudbu milují. Není to sice o tisících, ale komu to vadí. Přesto akci s takovým line-upem u nás zatím čekat nemůžeme. A není to jen v trancu, ostatní hudební styly jsou na tom podobně i mimo EDM.

Je to bohužel tak no.. sm7 Podle mě prvotní problém vyvstal už třeba takovejch 13-15 let zpátky, to trance v podstatě začínal a byl hodně v kurzu,
    zlatá éra byly podle mě roky 2000-2007, ale sem se začaly vozit jména až na konci týhle éry, takže si tady trance nenašel tolik cestu k lidem
    jako třeba v jinejch zemích a doháníme to dneska.. Ale tak furt jsme na tom líp nežli Německo, který bylo 10 let zpátky jednou z bašt tranceu
    a dneska tam kromě pár fesťáků už trance netáhne vůbec..

D4ve
    Člen

styk: tak to je jasná, tady jsme 100 let za opicema a každému se líbí Schulz a Buuren, a neuděláš nic sm3

Lajna pěkná, ale kdyby jí někdo udělal tady, tak se obávám, že zkrachuje.

D4ve
    Člen

Gyzd: jojo, tam bude lepší lajna sm0

Anonymní uživatel
    Host

to je trancfusion

D4ve
    Člen

Po pravdě, nikdo mi tam nechybí. Max bych vyměnil Ozcana za Brandta a Super8 & Tab za Atkinsona a jsem nejvíc happy sm15

R4YNE8
    Člen

D4ve: je to právě výborná line-up, podle mého gusta. Akce to musí být parádní, však i Simon Patterson tvrdil, že právě v Mexiku hraje vůbec nejraději.

D4ve
    Člen

Chelseaplayer : neboj se, jednou to přijde, kdy si tady já sám uspořádám pořádnou ‚akci‘ sm4

Chelseaplayer
    Účastník

Vsak vas na ty chciploty nikdo nenuti,taky mate moznost usporadat akci a privezt si tam koho chcetesm13

Anonymní uživatel
    Host

Jako každej rok dělo … pošli to radči united music at se tam proberou sm14

D4ve
    Člen

Stoupa: tak jasné že jo, lepší než jít tady na chcíploty do O2 Areny sm15

R4YNE8: Někdo ti tam chybí ? sm3

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 34)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.