TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse F1D0 – 60 tracků za 60 minut

• Toto téma obsahuje celkem 33 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel f1d0 a poslední změna proběhla před 15 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 35)
  • Autor
    Gizmo
    Člen

Megamix párty na Zlaté Praze: „Dobrý večer všem. Výtám vás u megamixpárty. To co jste slyšeli posledních 27 minut byl Deep magic dance 32 part 2. (podle mě) asi nejlepší z tohoto vydání, ale třetí part taky stojí za to tak si ho dáme teď a za týden se podíváme na zoubek nějakým těm megamixům jednotlivých umělců tak čus za týden“

to byl můj veleoblíbenej pořad … jen speaker to opravdu měl extra jednoduché … většinou 1 vstup za hodinu

jéé deep dance kua to byli časy .. se divím a koukám že si to taky někdo pamatuje..:)

Muff
    Člen

F1d0: ja myslim ze se to masivne rozmohlo az od dob abletonu, protoze pred tim to byla trosku jina prace, alespon co se DEEP DANCE mixu tyce tak temer zadny song nemel originalni spodky, ty se udelaly jako jedna smycka a dalo to podstatne vetsi praci nez ted. Dneska si sedne armin k abletonu, natuka si tam 80 songu, ty se mu nawarpujou, posklada je tak jak chce, ulozi to, oefektuje to, znovu to ulozi a mix je venku. Drive to fungovalo tak, ze dj dostal napr. 40 sekundove ukazky songu a z toho to delaly (DEEP alespon co sem slysel tohle vsechno delal nelegalne, respektive neplatil zadne poplatky protoze z ukazek se poplatky neplati a ty je mozne sirit bez problemu a nekomu to lezelo hodne v zaludku). Jo to byla jina piplacka, dokonce na nekterych mixech bylo v bookletu napsano jake prostredky k tomu pouzivali.

f1d0
    Člen

Muff: tak to klobouk dolů, to je úctyhodný výkon. Je fakt, že tyhle megamixy byl už dříve, ale osobně mi přijde že se to masivně rozmohlo (minimálně co se trancu týče) až potom, co to začal dělat Armin (i když samozřejmě nějaký extra přehled o tom nemám sm2 )

Lukin_
    Člen

Jasný to chápu tohle je taky možnost uložit cue body .
    Kdyby byl link funkční tak můžeš hodit jako sz 🙂

Muff
    Člen

[quote Lukin_]z cdj tohle muselo být fakt hustý zahrát. Bych si nedokázal moc ani představit vidět tohle živě. střídat jeden track za druhým, míchat, rovnat, přetáčet track na tu správnou část atd. Nemáš náhodou Muffe link? Tohle bych rád určitě slyšel[/quote]

O pretaceni tracku ani tak neslo, pred samotnym mixovanim nasledovala samozrejme priprava v podobe ulozeni cue bodu na kartu takze potom stacilo pro prechod na spravne mixto tracku pouzit jednu z preddefinovanych klaves (pincek ma celkem 3). Link urcite nekde mam, ale otazkou je zda je soubor stale na serveru nahran, protoze to bezelo na danceradiu jeste pred vanoci.

Lukin_
    Člen

z cdj tohle muselo být fakt hustý zahrát. Bych si nedokázal moc ani představit vidět tohle živě. střídat jeden track za druhým, míchat, rovnat, přetáčet track na tu správnou část atd. Nemáš náhodou Muffe link? Tohle bych rád určitě slyšel

Muff
    Člen

[quote f1d0]Těžko říct, kdo poprvé s takovýmhle konceptem přišel[/quote]

Rekl bych ze uz hodne daaavno tohle jelo na tanecni scene v podobe Deep Dance mixu, pak se rozjelo jeste Studio 33. Tam bylo i 90 songu za 60 minut. Ja sem neco podobneho delal loni v trance podani, ale trosku jinak. Opustil sem od Abletonu, protoze v nem to dela dneska uz kazdy a zkusil sem to udelat na normalnich prehravacich (4x pincky 1000 a jeden DJM 800). Vysledek byl 100 songu za 2 hodiny a namixovano za 2 hodiny i kdyz ten trening na to byl tak 14 dni az 3 tydny.

f1d0
    Člen

Díky moc za ohlasy sm3

SOlution.Unsaturated: je fakt, že to je spíš, když člověk ty věci zná a najde je v tom, posluchač, který tu muziku nezná, tomu to moc neřekne. Těžko říct, kdo poprvé s takovýmhle konceptem přišel, každopádně se to hodně rozšířilo, když to Armin začal dělat jako Yearmixy – pak na to navázala spousta dalších. A tak jsem si řekl, že to taky zkusím sm3

Mně se 60 / 60 taky vcelku líbilo, asi nic snadnýho to tam takhle řezat jedno za druhým… ale nějak nechápu koncept, význam tohoto počinu…. sotva se ozve track, už je tam jinej, na poslech to moc není 🙂 Napadá mě, že by to takhle mohlo vypadat, kdyby DJ zjistil, že má před sebou posledních 60 min života =D Tracky vesměs luxus, taky jsem se tam našel, některý přechody ušitý horkou jehlou, ale celkově moc dobré.

vyrys
    Člen

F1do: poklona panacku, very well done!

f1d0
    Člen

Díky díky sm3

Buchtak
    Člen

Výborný,staženo opožděně ale fakt nářez super.Gratulace největší.Těším se na další.

Sq4Raa
    Člen

Nebyl čas, takže jsem to stáhl opožděně. A líbí se mi to, najs!

Anonymní uživatel
    Host

ok. fido dik za odpoved… ten uvodni mashup je peckovy….

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 35)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.