TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse FABRIC EVOLUTION SPECIAL pres.LEON BOLIER, ARCTIC MOON -6.4.2012

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 31)
  • Autor
    tiesto5582
    Člen

Skoda ze jsem nebyl pritomen Leon je pro me fenomen jeho tracky co vydal me dostali hned pri prvnim poslechu nikdo nema podobny tracky jako on skoda ze neni na neho takovy ohlas,ale kazdemu se libi neco jineho.

Diky za videa Jimmy.

Jsem myslel ze bude docela vetsi nastevnost,ale podle videa docela malo lidi.

V sasazu byl pro me jeho set jako sen.

Tak doufam ze pristi rok zavita do Ceska tento rok Fabric mi nevysel a Trancefusion 3 jsem musel naposledni chvili zrusit.

Jimmy-Gellar
    Účastník

Tak já myslim že vám tam zas nekoho přivezou 🙂 …a pak Lumino to jistí 🙂

D4ve
    Člen

whuaaaaaaaaaa, já chci znova! sm15

Jimmy-Gellar
    Účastník

Komplet moje videa:

D4ve
    Člen

Dělo to bylo ! ARCTIC MOON na hrad ! Thomas zahál neskutečně, dal bych opáčko sm5

Obelix
    Člen

Akce se náramně vyvedla!sm3
    Peter Key mile překvapil, docela dobrý set. 🙂 K panu Grednerovi se radši nevyjadřuju..sm15
    Ale teď to hlavní. Leon ukázal, že pořád umí zahrát většinově Tech – Trance a Trance.sm4
    ALE! Artic!! To byla to nejlepší na závěr!sm3 I přes silnou únavu jsem ze sebe vydal to poslední, co ve mě zbylo, parádní Uplift!!sm5 Hezké bylo i vidět, jak kamarád (od přírody NEupliftář) pařil, jako ďábel!sm14
    Těch 18 hod. cesty tam i zpátky za to stálo 😀

dukelak
    Člen

Tak za ‚posunutej‘ lineup jsem byl nakonec rád díky pánovi, co za Pardubicema dřepěl v kolejiši. Docela mě překvapila slabá účast v klubu, na Grednerovy kejkle jsem byl připravenej…Bolier mě rozsekal na kousíčky, You, Belmont’s revenge…Leon je pro mě jednoznačně tech-trancová jednička…ke konci setu mě moc nesedly Tuvan s Made of love, ale to už byly vlastně tracky na přání, čehož jsem využil a dočkal se Summernight confession na závěr, chyběl snad jenom Poseidon. Z Arctica jsem slyšel circa půlku a tepal to na 140 velice solidně v Indecent / Patterson stylu…ale to už jsem byl zničenej radegastovou smrští :)))

Trance is alive!!
    Celou noc jsem se hudebně nudila, Bolier tradičně vůbec nepřekvapil, ale Arctic Moon, to bylo, vážení přátelé, žrádlo sm5
    Jsem ráda, že v dnešním trousoidním světě existuje ještě aspoň pár lidí, kteří produkují a hrají styl, který se ještě vážně dá poslouchat.
    Ufff!!!!!

Já si teda naopak myslím, že tady byl použit selskej rozum a tajak to je teď, to hezky zapadá hudebně za sebe.. Navíc v Ově lidi jedou až do rána, co já vím..

D4ve
    Člen

K1aptcha: tak tak 😉
    dukelak: jak se nelíbí, zůstaň doma sm16

K1aptcha
    Člen

to víš, nad 140 už „nikdo“ neumí hrát sm0… tak každopádně lepší, než aby to končil Gredner se svejma trousíkama nebo co to teď hraje sm4

dukelak
    Člen

Časovej rozvrh je pěkně na vyližprdel a doufám, že to někdo z Fabricu čte…tohle je o manažerskejch intrikách, jako v topicu o TF, ale opačným směrem…proč nemůže bejt
    na konci nějakej místní dohrávač, je mi záhadou. I když vím, že ostraváci afterujou až do pozdního odpoledne, pro mě je čas poctivýho clubbingu a primetimu od půlnoci do čtyř…jdu si udělat trojitý kafe do půllitru, čau…

Jimmy-Gellar
    Účastník

Line up:

22:00 – 00:00 Peter Key
    00:00 – 02:00 Martin Gredner
    02:00 – 04:00 LEON BOLIER
    04:00 – 06:00 ARCTIC MOON

Obelix
    Člen

Budu rád.sm3
    Hoď mi do zpráv tvoje ajsko, prosím, ať si tě konečně taky přidám.sm0

Jimmy-Gellar
    Účastník

[quote Obelix]Snad budu moctsm3[/quote]

kdyžtak dej vědět jeli bysme stejnym vlakem 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 31)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.