Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Fantasy Night with Thomas Coastline, Music Club Vězění 11.3.2011
- Toto téma obsahuje celkem 66 odpovědí. Do diskuze (15 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
D4ve a poslední změna proběhla před 13 roky a 11 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
8. 3. 2011 v 19:18 #192792
Ronny K.
ČlenJinak k tomu welcome drinku bych taky rekl jen, ze je to spise jen lakadlo. Nicmene ten kdo pije napr. jen pivo, tak ho nebude zajimat zadny tvrdy WD. Ten kdo pije whisky, nebo vino, tak tem zase bude fakt jedno jestli WD je nejaky dr. vamp, pushkin ci jim podobny. Takze ve finale skupina lidi, ktera konzumuje jiny druh alkoholu, nezli je WD a neinkliminuje k druhu jinemu nejspise nejaky WD zajimat vubec nebude a budou brat cenu vstupneho jako takovou.
No jak uz jsem uvedl vyse. Jsem zvedavky kolik lidi na tu akci prijde a rozhodne tento topic navstivim nedockave hned 12.3.
Preji Vam hodne zdaru, ale tahle akce nejspise moc uspechu neprinese. Muj nazor na to vse je prakticky stejny jako od vetsiny zde prispivajicich.
8. 3. 2011 v 13:42 #192751Anonymní uživatel
HostA to v Roxy bylo taky tak maximálně 400lidí za ten večer. Takže i s levným vstupem a lepším line upem to nebyla žádná výhra.
Lidi jsou zmlsaní z velkých festivalů a halovek a kult osobnosti tu stále vévodí. V ČR jde na párty vždy tak 1/3 lidí, co alespoň tuší na co jdou.
Ty časy klubovek v Tousteru, CZbeatu, Vertigu apod. jsou dávno ta tam.8. 3. 2011 v 12:50 #192750Anonymní uživatel
HostProboha lidi proberte se…když budete mít na parketu 10 – 20 lidí, tak budete rádi…takhle to dopadá když dělá akci každej druhej co o tom nemá ani páru….samozřejmě vám přeju ať se akce vydaří, ale tohle jste trošku přestřelili kluci…a ještě k tomu v klubu, kam by vám těch 100 lidí nepřišlo ani kdyby byl vstup zdarma…achjo..sm6
7. 3. 2011 v 20:48 #192704Mar All
Členmareno: odpověď je jednoduchá: kdybych měl možnost dělat akci v Roxy a měl k tomu ten budget, tak to udělám stejně jako kluci z Crossryders… 😉 a zrovna Stoneface & Terminal na launch party ♫♪♫ – a i Cressida byla pecka, škoda že to kvůli uzávěře Roxy nevyšlo… 🙁
7. 3. 2011 v 20:32 #192703mareno
ČlenJednoduchý srovnání s uplynulým víkendem v Roxy: Stoneface & Terminal, Thomas Coastline, Crossryders, Jean Luc – Entry: 150,-
Tahle party za: 100,- (Za tenhle vstup s tímto line-upem vám přijde na party málokdo a to i když bude welcome drink a lightsticks. A to není myšleno vůbec nijak špatně, ale prostě realisticky. Ovšem třeba máte hodně známých a ty přidou a zachrání to).Ale přesto respekt, kdo chce dělat v dnešní době jakoukoliv trancovou party, i když bych si na víc jak 20 platících lidí nevsadil ani korunu.
7. 3. 2011 v 20:20 #192701Mar All
ČlenNo, taky jsem zvědavej. Vědět dáme, nahodím sem pak fotky, z nich to bude víceméně zřejmé…
7. 3. 2011 v 20:10 #192697Ronny K.
ČlenNo hosani, je to vse na vas. Preji vam hodne zdaru s touhle akci. Pak urco dejte vedet, jaka byla ucast.
7. 3. 2011 v 20:05 #192696Ronny K.
Člen[quote Mar All]Ronny K.: Takže v UK se na malých klubovkách platí v přepočtu přibližně těch sto korun a hrají tam lokální DJ's. Dík za info...[/quote]
No to jo, ale v prepoctu hodnoty penez v uk a cr je to v pomeru na ceske ne 5×30=90, ale 5×30/4=22,50. Takze suma sumarum, do bezneho klubu v UK platis vstup takovy, jako v beznem ceskem klubu by jsi zaplatil kolem 20CZK.
Ty mas vstup na akci 100CZK, coz je v prepoctu na anglicke pomery cca £13. A to ti garantuji, ze pokud das takovou cenu, tak v uk krom dje a barmanu nebude nikdo. A to myslim zcela vazne. Jestli se ptas kde jsem vzal tech £13, tak je to jednoduchy vzorec, zejo. 100czk/30, coz je uz dost nadneseny kurz, vynasobeno 4, protoze v UK je vse cca 3-4x drazsi, nez v CR.
V UK za £15. mas alespon 2 velmi zname djs jako headlinery, no a samozrejme, ze nechybi 2, ci i 3 stage, kde jsou mene znami djs.
7. 3. 2011 v 19:28 #192692Mar All
ČlenRonny K.: Takže v UK se na malých klubovkách platí v přepočtu přibližně těch sto korun a hrají tam lokální DJ’s. Dík za info…
7. 3. 2011 v 19:02 #192688Ronny K.
Člen[quote Anonymní uživatel]Pokusím se to zkrátit.
Poněkud smutný je fakt, že v našem rybníčku zvaném Česká republika "funguje" téměř všechno naruby, než je tomu v ostatních vyspělých středoevropských zemích(a jak hrdi jsme na to, že se nacházíme v samotném středu Evropy, že?). A to platí i o klubové scéně, lépe řečeno komunitě, která je u nás téměř nulová a naprosto nejednotná. Možná proto mnoho clubberů jezdí na velké zahraniční akce a utrácí tam nemalé peníze, ale když mají jít do klubu v ČR a někdo po nich chce nedejbože zaplatit nějaký ten vstup(který v tomto případě není ani 5 eur), tak je hned spoustu pláče a nářku.
Osobně mám takový pocit, že tito zhýčkaní lidé si bláhově myslí, že promotéry pořádání těchto akcí nic nestojí, či že se jde o nějakou směšnou režii. Jsou na omylu.
Pokud si toto neuvědomí a své stanovisko nepřehodnotí, tak se tu zkrátka nebudou konat kvalitní undergroundové parties se zvučnými zahraničními jmény, tak jako např. v Německu nebo Anglii. A že máme vcelku dlouhý seznam hvězd, které bychom sem rádi pozvali.
V tuto chvíli si mohu jen posteknout, že tu není víc podobně smýšlejících lidí a hlavně fajnšmekrů, kteří si potrpí na kvalitní akce v komorním duchu, kdy je publikum v bezprostřední blízkosti účinkujících.
Nezbývá než věřit v lepší zítřky.Tom Spark[/quote]
No na tohle bych taky rad reagoval. Ja ziji v UK jiz skoro 5 let a ta trance hudebni scena, respektive hrani djs v klubech je na dost mizerne urovni. Da se rici, ze je to stejne jako v CR. Proto taky znamejsi anglicti djs radeji hraji venku, nezli v UK. Takze bych tu anglii moc netahal. A co se tyce zvucnych jmen, tak ty tady sice hraji, ale vetsinou jsou jen ve vyhlasenych klubech ve velkych mestech. Gatecrasher, Godskitchen, Ministry of Sound, ci Digital Society, ale zvucne jmena moc na malych klubovkach prakticky neuvidis.
Jo a jeste jsem zapomel podotknout, ze na velke akce se tady v UK plati cca £25 a na takove stredni kolem £15. Male klubovky £5-8, ale tady nehraje zadne zname DJske jmeno, respektive hraji jen lokalni djs.
7. 3. 2011 v 17:41 #192673Mar All
Člennjn, jenže od velikosti prostoru se to celé odvíjí. nikdo neudělá párty tak, aby na ní jistojistě prodělal…
7. 3. 2011 v 16:30 #192665styk pohlavson
Člen[quote majklhauske]no onop jde o to že všechny zajimaj zahraniční jména .. takové to zdravé jadro tu bylo okolo roku 2004 kdy se sebrala třeba parta 10lidí a jela z prahy do opavy na trance klubovku s českými jmény 🙂 dneska kdyby tam nebyl nejaký super zahraniční host nikdo prdel nezvedne :)[/quote]
+1
Tom Spark: Myslím si, že Majklhauske to napsal naprosto přesně.. Já jedinej důvod, proč jsem se ozval je, že vstup za kilo je prostě podle mě na tuhle akci moc, když srovnám třeba poměr line-upu na Flashi, kde byly v první vlně za +- dvojnásobnou cenu Marco V., Artento, Burák a Céčko, nebo akci v Lounech, kde budou za 80,- CZK Kyau + Albert. Mně osobně opravdu nejde o to, esi bude vstup pade nebo sto, ale ten nepoměr v line-upu tam prostě – ve vší úctě k TCmu – je, a to, esi je to otázka velikosti klubu, podpory klubu nebo sponzorů, to většinu lidí nebude zajímat..
Iamek: Bohužel, většina lidí chce line-up jak na Západě. sm0
7. 3. 2011 v 15:52 #192661Mar All
ČlenJá bych to neviděl tak černě jako Tom. Věřím, že srdcaři – trancoví nadšenci – akci půjdou podpořit a celou noc si parádně užijou.
Že je akce placená je sice nepříjemné, ale bohužel nic není zadarmo. Chtěl jsem pořádat párty a ne nějaký cirkus podřízený sponzorovi. A když nějaký sponzor párty platí, tak si vždycky nadiktuje naprosté reklamní slátaniny, které akorát kazí atmosféru. Nechtěl jsem žádnej takovej opruz, žádnýho pitomýho moderátora, co akorát kazí hudební atmosféru… A stovka je +- jeden koktejl, potažmo 3 pivka nebo nealko drinky. To si myslím za kvalitní hudební produkci stojí zaplatit. Nebo ne?7. 3. 2011 v 14:26 #192655iamek
ČlenMi pripada, ze lide v CR chcou platy jak na zapade, ale ceny aby vsude byli komunisticke …
7. 3. 2011 v 14:12 #192651Honzin
Člen+1 Palda
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.