Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Fantasy Night with Thomas Coastline, Music Club Vězění 11.3.2011
- Toto téma obsahuje celkem 66 odpovědí. Do diskuze (15 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
D4ve a poslední změna proběhla před 13 roky a 11 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
7. 3. 2011 v 13:52 #192648
majklhauske
Členno onop jde o to že všechny zajimaj zahraniční jména .. takové to zdravé jadro tu bylo okolo roku 2004 kdy se sebrala třeba parta 10lidí a jela z prahy do opavy na trance klubovku s českými jmény 🙂 dneska kdyby tam nebyl nejaký super zahraniční host nikdo prdel nezvedne 🙂
7. 3. 2011 v 13:39 #192646Anonymní uživatel
HostSpark +1
7. 3. 2011 v 12:45 #192643iamek
ČlenSpark : +1 !
7. 3. 2011 v 12:34 #192640Anonymní uživatel
HostPokusím se to zkrátit.
Poněkud smutný je fakt, že v našem rybníčku zvaném Česká republika „funguje“ téměř všechno naruby, než je tomu v ostatních vyspělých středoevropských zemích(a jak hrdi jsme na to, že se nacházíme v samotném středu Evropy, že?). A to platí i o klubové scéně, lépe řečeno komunitě, která je u nás téměř nulová a naprosto nejednotná. Možná proto mnoho clubberů jezdí na velké zahraniční akce a utrácí tam nemalé peníze, ale když mají jít do klubu v ČR a někdo po nich chce nedejbože zaplatit nějaký ten vstup(který v tomto případě není ani 5 eur), tak je hned spoustu pláče a nářku.
Osobně mám takový pocit, že tito zhýčkaní lidé si bláhově myslí, že promotéry pořádání těchto akcí nic nestojí, či že se jde o nějakou směšnou režii. Jsou na omylu.
Pokud si toto neuvědomí a své stanovisko nepřehodnotí, tak se tu zkrátka nebudou konat kvalitní undergroundové parties se zvučnými zahraničními jmény, tak jako např. v Německu nebo Anglii. A že máme vcelku dlouhý seznam hvězd, které bychom sem rádi pozvali.
V tuto chvíli si mohu jen posteknout, že tu není víc podobně smýšlejících lidí a hlavně fajnšmekrů, kteří si potrpí na kvalitní akce v komorním duchu, kdy je publikum v bezprostřední blízkosti účinkujících.
Nezbývá než věřit v lepší zítřky.Tom Spark
7. 3. 2011 v 2:25 #192629Mar All
Členstyk pohlavson: jasný…
4 all: Lidičky, budu rád když kdokoli z vás na akci dorazí. Je na co se těšit, celá hlavní část klubu bude zahalená do dekorací a hudba bude celou noc naprosto špičková. Thomas hraje skvěle a ani já se Snoofym nejsme žádní žabaři. Sice nejsme producenti, ale hrajeme srdcem a In Trance We Trust! 😉
7. 3. 2011 v 1:55 #192628styk pohlavson
ČlenMar All: SZ
7. 3. 2011 v 1:51 #192627Mar All
Členstyk pohlavson:
1. je třeba si uvědomit, že jde o akci v melém klubu, kde se počítá s účastí maximálně 200 lidí a 2. akce není zajímavá pro žádné velké sponzory, kteří do takových akcí ty prachy nalejou a tudíž vstupenky nemusí pokrýt veškeré náklady, nemluvě o tom, že si zařizují vlastní catering, ze kterého mají také nemalé zisky – zde je bar klubu a já mám ubohých 5% z jejich tržby… co se týče tiskovek, tak to chápu – také jsem se snažil napsat tiskovku ne tak total opruzáckou, ale přecijen to představení DJ’s tam je. Představil jsem mě a Toma jako pořadatelskýtým a také jakou máme představu s touhle párty a proč ji vůbec pořádáme… a na konci jsou pochopitelné praktické informace – jako i zmíněný welcome drink, UV dekorace a tak… vpodstatě zdůvodnění, proč je to vstupné kilo a čím jsou návštěvníci za tu cenu kompenzováni… snažil jsem se tu párty udělat co nejlepší a mám pocit, že za ty peníze jsem dohodl slušnou párty. Sice rezervy zde jsou, ale nikterak velké a udělali jsme hodně za málo peněz a snad to všechno do sebe zapadne… Bohužel, chtěl jsem ještě VJe, který by udělal nějakou hezkou projekci a ošéfoval světla a laser, ale už nezbyly peníze (a nemohu zaplatit VJe, když ty peníze nemám – už nemám ani na benzín, budu si musit půjčit, abych do klubu dovezl svoje Pioneer CDJ-800MK2 ze kterých se tu noc bude hrát, protože v klubu jsou jenom stovky a z těch hrát nikdo pochopitelně nechce… v tý párty jsem nenechal jenom hromadu peněz, ale desítky hodin času a tuny a tuny energie. Fakt to nebyla sranda… a já doufám, že aspoň ta stovka lidí to ocení a přijde si zapařit… přecijen to dělám pro lidi, pro hudbu a pro zábavu, ne pro zisk…7. 3. 2011 v 1:30 #192626styk pohlavson
ČlenMar All:
Já jsem viděl jen flyer a reagoval jsem na Paldův komentář, pač se mi kilo zdá taky docela dost, o welcome drinku jsem ale nevěděl.. Nemyslím si, že to je hodně po finanční hodnotě, ale je fakt, že vezmu-li v potaz, že třeba Space Flash byl v první vlně za 215,- all in a lajna byla Artento, Marco V. a Céčko s Burákem, tady je to +- polovina a jediný známý jméno je TC.. O welcome drinku jsem bohužel nevěděl. (Tiskovky nečtu, pač pro mě je důležitý akorát kdy, kde a line-up, zbytek bejvaj´ většinou jenom erekci vzbuzující eseje o tom, že dj Franta Vochcalpádlo zahraje zcela exkluzivní, neopakovatelný a jedinečný set, který roztancuje i dřevěné barové židličky a zaručí všem přítomným nesmrtelnost atp..)
Rozhodně jsem nechtěl svojí poznámkou nějak degradovat vaši párty nebo nějakou její část, pakliže to na vás tak zapůsobilo, omlouvám se,
držím palce jakýkoliv snaze kohokoliv udělat svojí vlastní trancovou party.7. 3. 2011 v 0:32 #192625Mar All
ČlenRonny K.: I to se může stát, to je riziko „podnikání“… snad proděláme méně než ten majlant 😉
7. 3. 2011 v 0:12 #192621Ronny K.
Člen[quote Mar All]Jenže pochopte, že nás ta párty stála už přes 10 000Kč. A kdyby to šlo, tak taky vstupné snížím na polovinu, jenže pak by se nám investice vrátila jen ve chvíli, kdy by byl klub narvaný po strop a to se nám moc nechce, vpustit do klubu více než je jeho kapacita (sice má údajně kapacitu 300 lidí, ale podle mě se tam vejde tak 200 lidí aby si navzájem nenarušovali osobní prostor)... 🙁
A pokud by vás přišlo více než 100 a my snad nedejbože měli zisk, ty peníze bychom vrátili do párty - tzn. více dekorací, sofistikovanější dekorace, VJ show a postupem času i nějaká zajímavá zahraniční jména exkluzivně v malém klubíku... A tím myslím třeba i DJ's, kteří v ČR ještě nikdy nebyli, nebo u nás nebyli delší čas. A pokud bychom se dostali do této fáze, tak bychom stejně museli vstupné zvýšit, protože by bylo omezené množství lístků (řekněme 200) a cenu bychom nastavili tak, aby se při vyprodání všech lístků zaplatil rozpočet (takže kdyby headliner stál 20 000 a zbytek nákladů byl +-7000 tak by cena lístku byla tak 150Kč)... Zisk jsem na této párty nikdy mít nechtěl a dělám to jako srdcař, trancař. Pokud mi ale nevěříte a myslíte si, že to dělám kvůli penězům, tak mi řekněte, proč bych se vůbec obtěžoval s trancovou párty a neudělal další nudnou diskotrysko peachovinu kam přijdou teenageři a chtěj tam hrát Leonu Machálkovou a jiný komerce...Ještě k tomu rozpočtu. Vždyť i já jako DJ tam budu hrát a myslíte si, že si zaplatím nějaký honorář? Fakt ne, tuhle hudbu miluju a dělám to protože mě nebaví poslouchat pořád dokola komerčárny. A vězte, že sehnat prostor, kde by mě vůbec nechali udělat trancovou akci, bylo těžké, protože nikde trance nechtějí. A víte proč? Protože na ně chodí málo lidí. Ale já se to snažil změnit. Problém je v tom, že žádný klub na takovouhle párty nedá peníze a musím to platit vše sám (a můj společník Tomáš Stárek aka Tom Spark) a neradi bychom na tom prodělali kalhoty (vždyť si ani nikam nemůžu vyjít, protože potřebuju, aby mi zbyly prachy na Thomasův honorář)... :([/quote]
No ja nevim cece, to je vse hezke, ale aby nakonec za to kilo neprislo jen 10 lidi a neprojeli jste tak ten vyse zminovany majlant.
6. 3. 2011 v 23:18 #192620Mar All
Členvíte, s flyerem bylo hrozně obstrukcí. Měli jsme najatého grafika, ale ten za 14 dní dodal spatlaninu, kterou jsme nemohli použít a tak jsme narychlo požádali někoho jiného a v tom shonu se zapomnělo i na tak základní věc, jako je odkaz na webové stránky akce… 🙁 S tím flyerem se to celé podělalo, tak jsem to všechno narval do tiskovky… ale hádám, že to asi tedy nikdo nečte… 🙁
citace z tiskové zprávy:
„Vstupné na Fantasy night činí 100Kč – na této párty však platí, že za málo peněz, dostanete nejen hodně muziky, ale i skvělý welcome drink od Shake Cocktails a lightstick místo pout – jdete přeci do Vězení! Ale v našem Vězení nejste trestání, ale naopak odměněni za pořádné kalení a tancování.“také by stálo za zmínku toto:
[url=http://www.techno.cz/soutez/1045/vyhrajte-volne-vstupy-a-poukazku-na-konzumaci-k-akci-fantasy-night]Soutěž o volné vstupy a vouchery na konzumaci na baru v hodnotě 200Kč[/url]6. 3. 2011 v 23:13 #192619Newman
Člen^^ asi by stálo za zvážení dát info o welcome drinku na flyer, aby o tom lidi věděli, pak bychom se tu nemuseli hádat, jestli je kilo za vstup moc nebo málo…
6. 3. 2011 v 23:03 #192618Mar All
Členstyk pohlavson: Víš, mě to mrzí, jenže s cenou fakt jít dolů nemůžu. Chtěl jsem ale zítra zveřejnit akci 3+1 zdarma, takže když přijde parta čtyř lidí, tak dohromady platí 300Kč (takže 75Kč na osobu)…
A to pořád všichni dostanou welcome drink v hodnotě 80Kč a lightstick… a že dekorace budou fakt vychytaný a na párty budou hrát velkou roli. Bohužel, nesehnal jsem ještě žádného VJe aby párty svítil a vytvořil nějaké speciální dekorace, ale snad už na příští párty by to mělo být úplně vychytané. Ona výroba těch dekorací taky nebyla zrovna levná, ale výsledek vážně stojí za to… 🙁Je toho spousta a tahle párty mi sežrala už tolik času, že jsem to hodněkrát chtěl vzdát, jenže jsem to chtěl dotáhnout do konce a udělat pro vás všechny hezkou párty se skvělou hudbou… a myslím si, že se mi to i povedlo. Proto mě fakt mrzí, když se vyjadřujete ve smyslu, že to je póvl a stovka je příliš… ona stovka je jeden drink… a ten drink dokonce dostanete ke vstupnému… já vážně nevím, co víc mohu udělat kromě toho, abych to fakt dal zdarma a odepsal všechny ty peníze, co jsem do toho se společníkem vrazil… opravdu mě mrzí, že se vám koncept nelíbí a takhle to odepisujete…:(
6. 3. 2011 v 22:51 #192617Mar All
ČlenJenže pochopte, že nás ta párty stála už přes 10 000Kč. A kdyby to šlo, tak taky vstupné snížím na polovinu, jenže pak by se nám investice vrátila jen ve chvíli, kdy by byl klub narvaný po strop a to se nám moc nechce, vpustit do klubu více než je jeho kapacita (sice má údajně kapacitu 300 lidí, ale podle mě se tam vejde tak 200 lidí aby si navzájem nenarušovali osobní prostor)… 🙁
A pokud by vás přišlo více než 100 a my snad nedejbože měli zisk, ty peníze bychom vrátili do párty – tzn. více dekorací, sofistikovanější dekorace, VJ show a postupem času i nějaká zajímavá zahraniční jména exkluzivně v malém klubíku… A tím myslím třeba i DJ’s, kteří v ČR ještě nikdy nebyli, nebo u nás nebyli delší čas. A pokud bychom se dostali do této fáze, tak bychom stejně museli vstupné zvýšit, protože by bylo omezené množství lístků (řekněme 200) a cenu bychom nastavili tak, aby se při vyprodání všech lístků zaplatil rozpočet (takže kdyby headliner stál 20 000 a zbytek nákladů byl +-7000 tak by cena lístku byla tak 150Kč)… Zisk jsem na této párty nikdy mít nechtěl a dělám to jako srdcař, trancař. Pokud mi ale nevěříte a myslíte si, že to dělám kvůli penězům, tak mi řekněte, proč bych se vůbec obtěžoval s trancovou párty a neudělal další nudnou diskotrysko peachovinu kam přijdou teenageři a chtěj tam hrát Leonu Machálkovou a jiný komerce…Ještě k tomu rozpočtu. Vždyť i já jako DJ tam budu hrát a myslíte si, že si zaplatím nějaký honorář? Fakt ne, tuhle hudbu miluju a dělám to protože mě nebaví poslouchat pořád dokola komerčárny. A vězte, že sehnat prostor, kde by mě vůbec nechali udělat trancovou akci, bylo těžké, protože nikde trance nechtějí. A víte proč? Protože na ně chodí málo lidí. Ale já se to snažil změnit. Problém je v tom, že žádný klub na takovouhle párty nedá peníze a musím to platit vše sám (a můj společník Tomáš Stárek aka Tom Spark) a neradi bychom na tom prodělali kalhoty (vždyť si ani nikam nemůžu vyjít, protože potřebuju, aby mi zbyly prachy na Thomasův honorář)… 🙁
6. 3. 2011 v 22:02 #192614styk pohlavson
Člen[quote Mar All]Smím se zeptat, který Tomáš toto řekl? Zajímalo by mne totiž, z jaké pozice se k této párty vyjadřuje...[/quote]
Kámoš můj a Paldy, moc se mu nelíbí cálovat kilo, i když má Coastlinea rád. sm4
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.