Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Fei-Fei kritizována za hraní dubstepu na ASOTu 550 LA, USA
- Toto téma obsahuje celkem 23 odpovědí. Do diskuze (27 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
K1aptcha a poslední změna proběhla před 12 roky a 11 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
1. 4. 2012 v 21:34 #206900
DjDkD@ve
ČlenTrance neni ztraceny, dokazuje to napriklad i vcerejsi ASOT 550 v Den Boschi, ktery byl co do poctu lidi a kvality vetsi a lepsi nez kdysi Trance Energy…
Jedine ceho u teto party lituji je fakt, ze jsem se nemohl pred odjezdem naklonovat… sm15
A k Fei-Fei – naprosto si nedokazu predstavit, ze by tam vcera nekdo zahral takovou „hruzu“, jako zahrala ona pred 2 tydny…
Na takovou party Dubstep naprosto nepatri!!!1. 4. 2012 v 17:38 #206894Michal
ÚčastníkDubstep je sm19
1. 4. 2012 v 16:56 #206890seven
Účastníkpři pročítání topicu mě napadlo několik myšlenek: Tou první je že by mě zajímalo jak velké procento lidí z těch kteří se k tomuto tématu vyjadřují na různých fórech ve skutečnosti bulí nad ztrátou trancu. A tu druhou jsem už zapoměl 😀
jinak Dubstep je megahustá nářezová muzika, která čím je tvrdší tím je lepší sm5sm5sm5
Edit: jo a ta druhá myšlenka byla jestli si armin a jeho pořadatelský tým jen nezkoušejí co to udělá když když do asotu zahrnou i tento žánr který je in. Ostatně ke konci fei fei setu zde v topicu nahoře to asi i sám říká že to je experiment, nevím tolik anglicky neumím 🙂
24. 3. 2012 v 0:27 #206709jimmyyy
Člen“I think it’s an interesting sound,” he said. “It’s definitely very big here in L.A. at the moment. I think it’s… you know…This is dubstep, right? Pretty interesting.” – Armin …podle tohoto komentáře byl armin taky celkem překvapenej….
Dále vyjádření Fei Fei “I say good music is good music, and I’m going to do whatever the fuck I want to do.” …těžká anarchistka ta holka 😀 …jedinou menší radost za celej set mi udělalo Fei-Fei – Hellion na uplném závěru…
22. 3. 2012 v 22:17 #206691nexxie
Člen[quote K1aptcha]je vůbec správně, že si někdo tady stěžuje na to, že si stěžujem, a jinak sem vůbec nepíše? sm15 a pak kdo je tady flamer sm3[/quote]
tady neni totiz uz moc co ke psani, ale zase tak inactive taky nejsem sm16
Me se jen nelib ze at uz se deje co se deje, tak se vetsinou jen kyda hnuj.. nikdo nerekne, ze neco bylo pekne, to spis pak vsichni nadavaji kdyz se to
nepovede nebo nelibi. FeiFei se nepovedla, ale co skvely set JOCe, Emeryho umeni, nebo tamni insane crowd.. – je i spoustu pozitiv z toho vecera sm6Pravda je takova ze tu 99 procent lidi stahuje hudbu zadarmo, nevklada do toho prumyslu ani korunu a pak nadavaji a divi se, ze se ta scena meni.
Vim, ze jsem byl kdysi na tom podobne a ted bych si za to nafackoval.. proste jen myslim ze nam chybi trochu respekt sm4At uz s FeiFei prestrelili nebo ne, muzeme byt radi, ze akce jako ASOT jsou, ze jsou zadarmo streamovane a my pak muzeme poslouchat,
mluvit a diskutovat o tom, co nas vsechny spojuje, o hudbe, kterou mame (nebo meli jsme) radi.22. 3. 2012 v 17:46 #206681Anonymní uživatel
HostMusím se přidat k názoru většiny, nepatřilo to tam. Sice A state of „trance“ je už delší dobu spíš A state of „EDM“… ale tohle je vážně moc. A to proti dubstepu nic nemám. Podle těch Armina komentů z toho byl ale sám evidentně dost překvapenej. sm15
22. 3. 2012 v 17:03 #206679styk pohlavson
ČlenKlaptcha +1
Myslím si, že lidi tady nejsou zas tak málo open-minded, spíš jde o to, že se to na tu akci opravdu moc nehodilo..
22. 3. 2012 v 9:07 #206673K1aptcha
Členjasně, příště může bejt na začátek ASOTu country (nebo lépe třeba vůbec žádnej trance po celou dobu) sm3 a faux pas to je, podle toho, jak to řeší lidi na ostatních fórech (aktuálně třeba 17 stránek na fóru trancefix.nl), a je myslím úplně jedno jestli tam byli nebo ne, ta hudba jako taková je přece stejná… (a vlastně můžu i klidně napsat, že jsem tam byl, nikdo mi to nevyvrátí sm15 )
myslim, že k okořenění by stačilo, kdyby byly využito víc trancových podstylů (a že jich je), jenže to neni v kurzu a Armin je ani nehraje (ale dubstep taky nehraje sm4), a proto se tam radši cpou i jména typu Arty
a nechápu, proč bych nemohl napsat, že je něco špatně, jednou za čas sm0 já ten stream ani naživo neslyšel a nenam vyloženě nic proti dubstepu, spíš proti tomu, kde se hrál… to je jako bys šel na festival horor filmů a pouštěli tam na začátek animák pro děti sm0
když už nic, tak aspoň nějaký „zajímavý“ téma, ne? sm2
PS: je vůbec správně, že si někdo tady stěžuje na to, že si stěžujem, a jinak sem vůbec nepíše? sm15 a pak kdo je tady flamer sm3
22. 3. 2012 v 0:03 #206669Anonymní uživatel
HostNewman : Kurva velke plus jedna :).
21. 3. 2012 v 16:00 #206639Newman
ČlenVždyť je to místy docela poslouchatelné a jako set na úvod party proč ne? sm3
21. 3. 2012 v 15:56 #206638nexxie
ČlenSe z toho postavte na hlavu klidne. Na Trancefusion se hraje house a taky se kvuli tomu neflamuje.
Kdyz se vam to nelibilo poslouchat, tak jste to mohli vypnout a pockat si hodinu a pul.. Na miste pod stanem
to mohlo treba znit lip nez pres NEPLACENY stream. Ze jste tady porad tak natvrdli, asocialni a kritizujete vsechno,
cemu nerozumite neznamena, ze je to spatne. Ze se jednalo o ASOT stan neznamena ze musel byt jen o trancu,
dneska navic uz skoro cisty trance neexistuje, takze trochu inovativnosti a okoreneni urcite neuskodilo. Navic to byl
poledni set (absolutne mimo primetime), takze to zadne faux pas rozhodne neni.Az sem napise nekdo kdo tam byl, zaplatil 1200,- za listek a nebyl s tim spokojenej, potom to pro me bude
kritika opravnena.20. 3. 2012 v 20:53 #206604Anonymní uživatel
HostAbych pravdu řekl, nejdřív sem nechápal vtipy na facebook stránce trance family. (protože jsem neposlouchal tento asot) Jakmile jsem si ale pustil kousek setu, bylo mi to všechno jasné. Tohle semka prostě nepatří … Rád bych dostal nějaky oficiální vyjádření od Armina nebo tak, ale toho se asi nedočkáme :-/… pokud máte zájem přidejte se k nám na facebook http://www.facebook.com/pages/A-State-Of-Trance-Czech-Republic/222244374523277 můžeme rozproudit diskusi i tam =)
20. 3. 2012 v 20:00 #206601Wanderer
ČlenTohle byl dobrej humus 🙂 to je jak poslouchat analogovej modem vytacet dial-up blee
20. 3. 2012 v 11:13 #206593majklhauske
Členhmm tak jsem si to poslechl.. a ten konec je fajn tenhle dirtydubstep se mi celkme dostává poslední dobou pod kuži .. a je li to s drun bassen tak ješte lépe..
20. 3. 2012 v 8:07 #206588mitchel
Členjestli je něco co fakt nemám rád tak je to dubstep, a upřímně nevím co na tom dnešní mládež vidí…ale každej má jinej vkus no..já jen prosím ať se to nevtírá do trance akcí
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.