TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Fei-Fei kritizována za hraní dubstepu na ASOTu 550 LA, USA

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 34)
  • Autor

Já souhlasím s Ronnym a spol. Já bejt Fei-Fei, budu vědět, že když zahraju lidem na trancový akci dubstep, že jim asi nebude hei-hei…

Napadlo by mě něco jako „Hele, ale já už trance nehraju, ale můžu se přizpůsobit eventu“.. Je ale fakt, že to mohlo napadnout i pořadatele..

V každým případě je pro mě její set menší zlo, než když ATB rozbalí na trancový akci ty svoje Rammsteiny apod.

Ronny K.
    Člen

Ja si kazdopadne myslim, ze trance akce by mela byt o trance a ne o jinych stylech. Co se tyce Fei Fei a organizatoru, tak to asi sami tezko posoudime, pac nevime jaka byla mezi nima dohoda. Tezko muzeme konstatovat, koho to byla chyba. Nicmene dubstep na trance akci musi byt stejne jako techno na nejakem rock festaku.

Jediny fakt je ten, ze si za to poradatele sami zodpovidaji.

Chelseaplayer
    Účastník

Me teda prijde jako kdyby tady polovina lidi spadla z Marsu,to je pro vas dubstep takova novinka?Polovina lidi to nezna,to je sila.Navic se Feiky teda musim zastat,tohle hraje uz docela dlouho,nevim proc by mela hrat neco jineho,to si mel zjistit management Asrotu,Armin by taky tezko zahral treba drumy na nejake akcism3

Boxi
    Člen

zdravim,

kamos mne porad rikal, at s nim jdu na tento styl,a ja nevedel, co to je, ale co jsem si poslechl silenosti od tyhle koceny, tak s vami vsema souhasim. Je to fakt des 😀

sm19

R4YNE8
    Člen

Fei Fei jsem už pěkně dlouho neslyšel, matně si vzpomínám na její povedený remix k Losing Gravity, ale to je už pěkná historie. Kdysi se to hrálo tuším i na DR. Časy se koukám hodně rychle mění sm8

Armin to sice bere s humorem, ale není to dobrá prezentace trance music. Docela mě to začíná štvát. To stejný třeba s Artym. Sice ho tady a světově kde kdo zbožňuje, ale proč si tam Armin zve house producenta a nedá šanci někomu jinému ? Aby nalákal co nejvíce lidí ? To rovnou může to poslední písmenko (ASOT) T nahradit něčím jiným. Měl dát šanci někomu jinému. Někomu, o kom by se dalo hrdě prohlásit, že zastupuje trance music. Takhle to vypadá, že ani neví, koho si tam zve. Trapné sm17

Kucas
    Účastník

Skvělá ironie v Arminovejch komentech sm15

kreeki
    Člen

25:06 [i]I think it’s different[/i] sm2

Sandeagle
    Člen

Je až spodivem, že se tu v něčem shodnem všichni 😀

Dexx
    Člen

To by byla moje smrt! A takhle bych umřít opravdu nechtěl… sm6

DjDkD@ve
    Člen

Dubstep je pro me neco naprosto podivneho a nerad bych to zazil na nejake party osobne…

Na ASOT se to nehodi ani v tech nejbujnejsich predstavach…

Kosa
    Člen

Tak ten první track byl dobrej ale pak to slo z kopce a ve dvacate minute jsem to vypnul. Tohle se ji fakt nepovedlo…

rado
    Člen

Ja si myslím že jednak bola chyba v komunikácii medzi usporiadateľmi a jednak v neinformovanosti fanúšikov. Problém vidím v tom, že istú dobu dozadu (myslím) hrávala techtrance a ľudia ju majú teda stále zafixovanú ako trance djane a čakali niečo iné. No a to sa predsa dá aj čakať od eventu ktorý nesie vo svojom mene slovo Trance. Ale úprimne som zvedavý aká by bola ich reakcia keby tam hral namiesto nej Porter Robinson alebo iný, [b]známy[/b] electrohousový producent / Dj.

Stoupa
    Účastník

hectic: +1

Obelix
    Člen

Příjde mi, že je chyba na obou stranách.
    Alda Events bookla Fei – Fei na ASOT za její dřívější počiny.
    A Fei – Fei si toto měla uvědomit, ale lajna nebyla oznámena tolik dopředu, proto už si Alda mohla zjistit, co teď právě Fei hraje, ale zárověň, Fei si měla uvědomit, kde to hraje…
    Jak již napsal K1aptcha, samotnej Time Table je divný a LA mě celkově zklamalo, jediný, kdo nezklamal byl Shogun (překvapivě).
    U Armina si doteď nejsem jist, jestli to myslel ironicky a nebo se trapně moderátorsky snažil vybruslit..

hectic
    Člen

dubstep je nejhorší EDM žánr a jeden z nejhorších žánrů celkově

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 34)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.