TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Fei-Fei kritizována za hraní dubstepu na ASOTu 550 LA, USA

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 31. až 34. (celkem z 34)
  • Autor
    Sandeagle
    Člen

jo ale armin to vzal sportovně 😀 sm15
    „A state of dubstep“
    „also because its raining cats and dogs here“

Laucco
    Účastník

Abych se přiznal, tak tohle jméno slyším poprvé……ale názor napíšu, připadá mi nevkusné, aby něco takového hrálo na významné trance akci. Zkusil jsem si to pustit a děs….. to bych nevydržel poslouchat deset minut, natožpak celou hodinu…… ale budiž…. někomu se to líbit může, avšak já v tomhle postrádám jakoukoliv logiku a hudba to pro mě není, jen směď různých pazvuků…..

Poslouchal jsem 10 minut a vcelku se mi to i líbilo.Tvorbu Fei Fei mám rád,ale na akci typu State of trance to nepatři.Podle mě Armin musel vědět co Fei Fei momentálně hraje a tak musel očekávat že bude hrat to co zahrála.I kdyby hrála trance tak by nehrála žádne vrzačky a vzala by to pěkne od podlahy taková Fei Fei prostě je a bude.

K1aptcha
    Člen

[img]http://www.trancemusic.lv/images/feifei.jpg[/img]

Trošku krok vedle od organizátorů ASOTu, buď chtěli nalákat větší publikum, nebo nevěděli, že Fei-Feika už hraje něco jiného, každopádně set bez trancu a plný vrzacího dubstepu a elektra chce na akci, která se jmenuje A State Of Trance, docela dost odvahu. sm3

Na druhou stranu, mohla se přizpůsobit, když dělala trance… těžko říct kde je chyba…

Tohle myslím ani není o (ne)otevřenosti více hudebním stylům, taky bych asi neměl na trancové akci náladu slyšet celý set z jiného žánru, takže se spíš přikláním ke kritice.

[size=x-small]Navíc v tom LA byl poněkud zvláštní i (časovej) lineup:
    15:00 – 16:30 Fei-Fei
    16:30 – 17:45 Shogun
    17:45 – 19:00 Sied van Riel
    19:00 – 20:15 John O’Callaghan
    20:15 – 21:30 Aly & Fila
    21:30 – 22:45 Arty
    22:45 – 00:00 Gareth Emery
    00:00 – 02:00 Armin van Buuren[/size]

Váše názory?

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 31. až 34. (celkem z 34)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.