TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Ferry Corsten 5.12. v SaSaZu – dojmy

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 77)
  • Autor
    Dolikus1
    Člen

Tak mě jako..normálního návštěvníka..kterej neřeší VIP a dejme tomu není otrávenej tím, že tam nejsou lasery:D letos akce od nich vyloženě nezklamali. Mácháč luxusní, neměl snad jedinou špatnou kritiku..Tiesto organizačně v pohodě, tentokrát žádný mačkanice..no a Ferry až na ten zvuk ke konci taky výbornej. Samozřejmě to je věc názoru, ale nemyslim si, že by to bylo všechno až tak amaterský..jak to tady z příspěvku vyznívá. Proto se zas tak nebojim na jeich akce chodit:)))

Sicky
    Člen

prochi: Dokud jejich nasrání nepřekročí určitou mez jako třeba u mne. Mě už nasrali tolikrát, že jsem tuto akci prostě škrtnul jen kvůli agentury. Na druhou stranu si ale dokážu představit výjimky. Kdyby pozvali některého z mých top oblíbenců, tak zatnu zuby a taky jdu.

prochi
    Člen

zajímavý je,že stejně přes špatný zkušenosti lidi stejně dojdou sm6

Sicky
    Člen

[quote Sectoid]Musim jen a jen souhlasit ve vsem, mam z toho naproste stejnej pocit pink dot uz nikdy... tohle byl vysmech!!! VIP kde si nemuzu ani sednout WTF, jako kdybych penize splachnul do hajzlu, jediny co me bavilo byl samozrejme Ferry. Zbytek okolo mi ale zkazil akci[/quote]

Tahleta agentura má úžasný dar nasírat lidi. Po každé jejich akci připadají na 1 pozitivní komentář 3 negativní. Možná by to chtělo založit AntiPinkDot fanklub. sm13

Sectoid
    Člen

Musim jen a jen souhlasit ve vsem, mam z toho naproste stejnej pocit pink dot uz nikdy… tohle byl vysmech!!! VIP kde si nemuzu ani sednout WTF, jako kdybych penize splachnul do hajzlu, jediny co me bavilo byl samozrejme Ferry. Zbytek okolo mi ale zkazil akci

Anonymní uživatel
    Host

Pripojoju se k Malarkeymu. Co to je za track na tom videu co jsem postnul, slape to moc pekne 🙂 Jinak me jeste v noci piskalo tak uvidim co dneska.

DomManiac
    Člen

[quote Anonymní uživatel]huráááá mě už v uších nepíská....jinak super večer...[/quote]

me porad jo 🙁

Anonymní uživatel
    Host

huráááá mě už v uších nepíská….jinak super večer…

Hanny
    Člen

Co já vim, tak jedině to, že tam bylo zadarmo víno 🙂
    Sice nevim, jestli i na týhle akci, ale jinak jo.

milan
    Člen

Pokud si nekoupíš golden vip, tak fakt kromě toho že si v patře žádnou výhodu nemáš :D…no možná o jedné bych věděl, v dózičce jsou kousky ledu, který můžeš použít jako osvěžení 😀

unit353
    Člen

jakou výhodu měl VIP lístek, kromě toho, že byl člověk o 4 metry výš (což není výhoda, stejně to je dole lepší)? Oddělená šatna? Na to zapomeňte, personál sám nevědel jestli tam nahoře teda je šatna nebo ne. Sednout si? Ano, když uděláte útratu 10 000 Kč, tak máte povoleno si sednout do jednoho z 12 boxů pro 8 lidí. Pro ostatní zbývá 6 židlí. Obsazen byl snad jen jeden box. Teoreticky, kdyby se podařilo těm vydřiduchům udat všech 12 „VIP“ VIP stolů a já bych byl mezi nimi, tak by mi dost vadilo, kdyby tam před stolem někdo u zábradlí poskakoval, v takovém případě by ad absurdum všichni ostatní s VIP nesmyslným lístkem muselo stát za sedačkami a viděli by prd. Naopak dole pro regulérní lístky bylo místa na sezení dost. A co je nejhorší, dozvíte se dopředu co zahrnuje VIP lístek? Nedozvíte. Dozvíte se to emailem? Mlžení. Do SaSaZu do VIP už nikdy nepůjdu. Srovnání s Pure by pro SaSaZu vyznělo dost trapně.

Jinak po hudební stránce průměrná akce. Jsem rád, že jsem tam byl, i když to mohlo být levnější.

Anonymní uživatel
    Host

Ještě k té šatně,jak tady někdo zminoval – kdyby nedavali kazdou vec na jedno ramínko tak je to bez problemu. Taková p*čovina. Jen na tom co nejvice vyrejžovat!
    Ano, Ferry byl ke konci uz dost v podnapilem stavu.. A můžu říct ze za me to byla i podprumerna akce.. Opravdu ze jo. Cekal jsem vice! The Experience? Akorat tak kolik toho zvladne vypit a k tomu jeste hrat.. Jinak to proste nevidim.. Ale nadruhou stranu – byl to hezky vecer..

Tak že přidávám videa – [url=http://www.youtube.com/results?search_query=Ferry+Corsten+-+Prague+SaSaZu+5.12.2009&search_type=&aq=f]Ferry Corsten – Prague SaSaZu 5.12.2009[/url]
    uživatel hphondra88

🙂

Amoondre
    Člen

[quote milan]Zvuk přehulený? Jako nebyl jsem, ale zatím co jsem byl na kterékoliv akci v Sasazu mi přišlo, že tam mají nejlepší zvuk který jsem kdy slyšel..no možná jiná agentura....[/quote]Prehulenej zvuk by se jeste mozna dal, ale jeho kvalita byla tragicka, totalne zanikali vokaly, mistama bylo slyset jen „tuc tuc“ a „neco“

to Milan: přesně tak jiná agentura…jakákoliv technika co je v sasazu nebyl [b]vubec[/b] pouzita…zvuk byl tragickej…sm8

milan
    Člen

Zvuk přehulený? Jako nebyl jsem, ale zatím co jsem byl na kterékoliv akci v Sasazu mi přišlo, že tam mají nejlepší zvuk který jsem kdy slyšel..no možná jiná agentura….

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 77)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.