TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Ferry Corsten 5.12. v SaSaZu – dojmy

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 77)
  • Autor
    mich0lin
    Člen

co to je za hnusne fotky na poslouchej???sm8

Amoondre
    Člen

Me piska jeste ted a to jsem stal bokem (schody)

Anonymní uživatel
    Host

komu jeste ted piska v usich??? a to jsem byl v zadu, ve predu se to nedalo vydrzet vubec. Me bohuzel piska porad, bojim se aby to nekdy vubec prestalo.

Anonymní uživatel
    Host

Ferry na hrad! Fakt paráda,takhle dobře jsem si dlouho nezapařila,pěkně mě bolí nohy uff jak jsem se vyřádila,čekala jsem od něj to,co jsem dostala:)
    Ferda hrál skvělě,jo opakování stejných tracků si snad všiml každý,ale budiž,jediný,co mě trochu mrzelo bylo,že se vypařil jak pára nad hrncem,ani nepřidal nic nakonec,žádný rozloučení,nic…vždytˇjsme tam všichni přišli kvůli němu.Tak asi byl fakt společensky unavený,jak jste tady zmiňovali někdo.
    Laydee Jane se mi po Ferym vůbec nelíbila (vlastně ani před tím),to Lange se mi zamlouval mnohem více.
    Jinak lasery samozřejmě nejsou na akci životně důležitý,ale pravda,že s nimi je to hezčí a tak nějak to k těmhle párty patří.Jinak souhlas s Leoshem,co se týká stroboskopů,taky nám párkrát zasvítily do obličeje,jak lampou na výslechu.
    Jinak je zřejmé,že jedničkou v pořádání akcí je United music,to se má Pink Dot ještě co učit od nich.Protože Pure v SaSaZu byli opravdu lepší co se týče organizace.

DomManiac
    Člen

FERRY JE BUH!!!! zahral secko co sem chtel a snad taky co znam 🙂 … nic mi v tom setu nechybelo… snad jenom ze sem cekal vice zpevu od Betsie Larkin….lasery mi treba vubec nechybely nak sem to nevnimal…a cekal sem daleko vetsi ceny na barech:-) WC uplne luxus ja sem za celou noc postrehl jedno WC a nikdy sem na nic necekal:-) parada…Lange taky potesil 🙂 …tuto akci hodnotim na vybornou… zas ale vidim ze nekteri meli problemy…se satnou atd ja nemel zadne no…tim asi zas vas dojem klesa

malarkey
    Člen

[url=http://www.youtube.com/watch?v=zEe8xNAxsdE]video[/url]

prosimvás, co to tam Lange hrál..zní to hrozně hezky

lachty
    Člen

[hr]
    Ahoj.Tak já za sebe sem nadšenej,Ferry mě totálně dostal.2SEXY-Já pařil celou dobu ve předu a žádný problémy na sobě nepocitujusm13.Hlavní je,že tam Ferry dal Exhale,to sem padal do kolen:-)Ještě,že si mě Ferry všimnul,jinak by sme možná byly bez tohosm5Jinak zdravím všechny spolupařmeny a jak psad Dolikus,uvidíme se v Prdelism5

Anonymní uživatel
    Host

přidávám souhlas, že hlasitost mi v některých chvílích trhala uši…

Dolikus1
    Člen

Tak musim říct, že pro mě naopak nejlepší akce,co se týče v SaSaZu a možná i celkově letos! Ferry zahrál přesně tak, jak sem doufal a trochu i čekal…Neksutečně perfektní parta lidí..všude samej známej, pařilo se o 106:D Díky moc všem a díky PinkDot za tuhle nocsm4 Lasery jsou mi fakt buřt, za ceny asi těžko mužou..naopak se mi zdáli menšíí než při Pure (a vůbec…co sem četl o cenách na APO,takl se divim, že tohle vůbec ještě nikdo zminuje)sm4. Zvuk byl do poslední hodiny Ferryho supr, pak to někdo snad o 30% zesílil ptz se mi fakt dlouho nestalo, abych neslyšel vlastního slovasm0
    Uvidíme se v Prdeli…

Schmidt
    Člen

Ufff…tak já připojím taky svoje dojmy

SaSaZu jako klub jsem moc nemusel, ale včera se mi tam docela líbilo. Super hajzly, fajn šatny a kupodivu i ceny za chlast šly (i když jak malarkey ve svém reportu popisuje, jak tam ti umělci točili pivko, tak se mi teď dělá docela blbě. A hlavně jsem jich tam taky pár vycamral.). Lidi absolutně v pohodě, kupodivu jsem ani nenarazil na žádnýho namachrovanýho debila, což se mi občas taky stává. Co ale bylo horší, byl ten zvuk !!!! sm18

Co se týče první setu Laydee Jane, tak ten jsem neslyšel, bo jsem dorazil do klubu až po půlnoci. Čili až na druhou polovinu pana Langeho. Ten hrál naprosto luxusně, alespoň teda pokud se jedná o tu druhou polovinu. Zazněly všechny aktuální a zasádní tracky z jeho vlastní produkce, dokonce i Wanderlust, což jsem ani nedoufal a mimo jiné naprosto famózní Dakota – Sin City v tom nej mixu od Rexe Mundiho.

Pokud se týká samotného mistra Ferrdy Corstena, no tak ten zahrál opět super mega úžasně a podle očekávání. Víceméně set podobný tomu mácháčovskýmu, ale obohacenej u řadu dalších skvělejch kousků (třeba We Belong, Punk, Rock Your Body, L.E.F., Fire). I když je pravda, že Ferry se nám samou radostí (a možná i proto, že ještě doslavoval svoje narozky) trošičku ožrinkal a pak dělal chyby. Jednak nějaký ty výpadky (to nevím, jestli bylo přímo jeho vlastní vinou) a potom (a za to si moh’ von sám, páč jsem dokonce viděl, jak se potom chytil za hlavu) opakovaní 2 tracků, které zněly ani ne půlhoďku předtím, a sice Bobina – Invisible Touch v jeho mixu a jeho veleslavný Punk (I když ten teda můžu slyšet třeba desekrát dokolečka, ale stejně).

Jinak zdravím a děkuji všem spolupářícím a nově poznaným !! A zejména velký dík Lachtymu a jeho kámošům, kteří dostali ten úžasnej nápad požádat Ferryho, aby zahrál své veledílo, jež stvořil s kámošem Arminem v roce 2001 – [b]EXHALE !!!![/b] Myslím, že řadě lidí tak udělal radost, celej klub měl ruce nahoru a pařil jak vo život a tím byl Ferryho set doveden téměř k dokonalosti (pomineme-li teda ty jeho úlety s těma dvouma trackama) !!!! sm3

Jinak Ferry opět naprosto úžasně komunikoval, vysmátej jak Ježíšek, hecoval lidi, jak jen moh’ a na konci byl myslím taky docela nadšenej !!!! Co se měl možnost sledovat Langeho, tak ten taky pěkně komunikoval, ale přece jenom nepovzbuzoval lidi tak jak Ferrinek.

Jinak co se týče druhého setu od Laydee Jane, tak minimálně začátek se mi zdál velice zajímavý, odcházel jsem za zvuků písně Sly One – This Late Stage (Aly And Fila Remix)…

Chelseaplayer
    Účastník

No tak vidím že mě ani nemusí moc mrzet víkend strávený na Slovensku u babky..Viva La PinkDot..sm15

malarkey
    Člen

[url=http://insound.eu/report-z-klubovky-v-sasazu-ferry-corsten-lange-laydee-jane-rn775]že by první report? inSound.eu :-)[/url]

Leosh
    Člen

ještě sem zapomněl poznamenat jednu věc, co mi celkem znepříjemňovala zážitek z akce – bylo to těch 14 velkých stroboskopů v půlkruhu nad DJem… jejich používání už bylo trochu přehnané… při půlminutových breakdownech to do nás smažili, že sem vždycky málem osleplsm8

Anonymní uživatel
    Host

Lidi bylo to super a Ferry je fakt pán , ikdyž moc performance teda nebylo , stačil Ferry 🙂 Každej na mě koukal jak na blba , skrze špunty v uších . včera jsem je poprvé zkusil na párty bez nich už nikdy nejedu , vřele doporučuju .) občas jsem je sundal na As the rush comes a beautiful :o)

Schmidt
    Člen

[b]2Sexy:[/b] On by Exhale Ferry možná jinak ani nedal, ale Lachty spolu s dalšíma lidmi napsali ceduli s nápisem Exhale a mávali s tím nad Ferryho očima. Ferry, očividně už trošku zpitej, se na to podíval, usmál se a…vyhověl !!! sm0

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 77)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.