TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Ferry Corsten 5.12. v SaSaZu – dojmy

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 77)
  • Autor
    2Sexy
    Člen

Mácháč pro letosni rok neprekonan. =)

SaSaZu je luxusni prostor na klubovky, komfortni WC a prostredi jak ma bejt :-). Cola za 45,- sice nic moc, ale kdyz si reknete ze to chcete bez ledu, tak vam nalejou aspon neosizenou tretinku…

Back to music:
    [b]Laydee Jane[/b] na rozjezd v poradku, neni si nas stezovat : ). Nakonec dala i Ram – Ramsterdam, ovsem ne v Deynhovenove mixu.
    [b]Lange[/b] nuda na druhou. Samej vrz, prd, vrz, prd… Tohle nebyl zrovna super warmup pro Ferryho….

[b]Ferry[/b]: Vybornej set, bavil jsem se od zacatku do konce. Strasne me dostalo to novy Binary Finary ve Vegas Baby mixu, v klubu to funguje dokonale. Pak me prekvapilo As The Rush Comes, to jsem neslysel dobrejch par let. Nebo Late Summer Fields, Irufushi, Blackbox, Beautiful, LEF… Bylo toho hodne.
    Uz jsem se bal, ze na zaver da ohranou Carte Blanche….. ale dal, pozor, EXHALE!!! a rozsekal tim cely SaSaZu. Za tenhle zazitek díky pane Corstene…!

Obrovsky minus za ktery Ferry zrejme nemuze byl dokurvenej zvuk. Priste uz bez spuntu na akci nevlezu, v nekterejch pasazich, hlavne s vokalama, to bylo normalne o sluch, a to jsem byl tak v 7. rade. Ty lidi, co byli celou dobu vepredu musi mit nejaky nasledky, jinak to neni mozny…

Pak jsem taky nepochopil 2x pustenej Invisible Touch a Punk, nebo i ty 2 záseky uprostred hraní.

Celkove jsem ale odjizdel spokojen, jen to piskani v usich, ktery normalne nemivam, mam doted…

Anonymní uživatel
    Host

btw pred 1:00h došla kapacita šaten a dále uz nic nebrali – to je vrchol všeho, přece musí vědět kolik se cca prodá lístku a mit nejakou rezervu, ne? Nebo v prubehu s tím neco udelat… Co pak ti lidi s bundama atd.? To jim je u prdele, reknou jen prostě bohužel. Typická PinkDot, pokaždý prostě jen vyždímat prachy a sbohem, Betsi 2krat zazpívala, tot vše, Ferry nezklamal, o tom není pochyb, ale nad jednáním agentury PinkDot zůstává rozum stát. Bohužel, naštěstí po hudební stránce vynikající, Ferry to zachránil 🙂

Joe
    Účastník

Jak už jsem napsal jinde, z As The Rush Comes jsem měl taky pořádnou husinu, ale jinak jsem nechápal polovinu toho, co Lange a Ferry hráli sm8 Co se týče Betsie, jedině souhlas, čekal jsem víc live performance, ale mám pocit, že jsem ji z balkónu viděl připravenou v šeru za Ferrym ještě na jeden track, na který z nějakého důvodu nedošlo…

Anonymní uživatel
    Host

tak opet se mi potvrdilo ze Pokorny je obycejny lichvar. SaSaZu pronajate evidentne bez jejich techniky, v sale tma jak v prd… ty svetla to byl vysmech, SaSaZu a jeho dokonalej svetelnej park zustal v poloze off, zvuk prehulenej hnus. VIP?? wtf nesmelo se tam sedat, nebyl tam bar ani zachody, zadny pohosteni a ani ty repro co tam jsou nehraly. Proste setrilo se kde se dalo, jen aby se co nejvic vydelalo. Pokorny nikdy vice, tady fakt uz jedine UM. Co ty sliby o spouste umelcu ktery vystoupi behem vecera, byla tam jedna slecna co 2x zazpivala. Trosku se jim z toho vytratilo to slovo experience. Jedine plus byl opravdu jen ten Ferry.

Hanny
    Člen

uhuuhuu!
    Ferry si pro mě upevnil pozici Boha. A říkejte si kdo chcete, co chcete. Těch pár výpadků jsem snad schopná mu odpustit, protože kolikrát mi nahnal husí kůži se nedá spočítat.
    Zvuk byl dost přehnanej, ještě ted‘ mi hučí v uších.
    Přestože to byla snad první akce, kterou jsem byla čistě na vodě (dobře já :D) tak to, aspoň pro mě, byla akce roku.
    Ferry na hrad!

Každopádně bylo supr potkat zas tolik známejch na jednom místě, takže díky všem, co mi zpříjemňovali večer 🙂

Schmidt
    Člen

Uff, eště jsem majinko kaputt, tak se rozepíšu o dojmech později.

Zatím pro všechny, koho zajímá tracklist a třeba by chtěli pomoci i s jeho kompletním sestavením, prosím hleďte sem: [url=http://forum.trance.cz/read.php?7,143848,143848#msg-143848]Tracklist[/url]

Leosh
    Člen

Předně musím po své první návštěvě SaSaZu ocenit interier, maj to tam fakt pěkný…sm4

Nicméně zvuk opět na konci Ferryho hodně přehulený… Sám mistr už trošku nezvládnul ten konec, kdy byl malinko nalitej, tak sme si dvakrát po sobě poslechli Invisible Touch a Punk… a pak ty dva záseky…sm6

Celkově mě to přišlo jako už hodně dlouhý poslouchat 4,5 hodiny téměř výhradně jeho tracky – začátek byl úžasnej, pak to v polovině trochu zazdil a na konci už šoupal víceméně klasiky jako Exhalesm5 Taky sem čekal, že si Betsie poslechnem víckrátsm0 Ferry nemá moc vokálovek, ale kdyby tam vystřihla třeba As The Rush Comes (a měla by na to!), asi bych odletělsm15

Anonymní uživatel
    Host

Ferry paráda, ale ten konec? Co to mělo bejt? jak hrál ty 2 tracky skoro po sobě a Bobinu kterou hrál před 20 minutama tam hodí znova… 😀

nexxie
    Člen

sem zvedavej jestli nekdo da dohromady aspon cast tracklistu, pac netusim, co se vam na jeho setu tak mohlo libilt..

Anonymní uživatel
    Host

Musím říct, že zvuk byl opravdu tragicky!!! Strasne moc pridanej! Uznejte – kdo vyšel ven ze SaSaZu a slysel.. Ano, Ferry hral hezky – skoda ze pak opakoval tracky ktery hral pred 20 minutami..
    Koukam – stejna agentura – stejny mooooresy! Odchazet z vystoupení na párek nebo co ja vim.. a pak ty překlepy v hraní? zaseknutí CD atd.. Ferry uz mel i neco v žíle.. sektík za zády.. why not.. 🙂
    Byl to hezky vecer – ale za sebe rikam – prumer (mozna i trochu min)..

TIGI: Prostě se mi líbí sm0 a myslím že takhle velká akce by si lasery zasloužila, koneckonců i trailer byl na nich postavenej, tak mne to docela nemile překvapilo, ale jinak akce výborná a tohle byla pro mne JEDINÁ kaňka na kráse.

M1chl
    Člen

Tak přinejlepšim to byla průměrná akce, hudebně to nebylo špatný, zvlášť Ferry hrál občas velmi dobře. Co mě nepotěšilo, tak byl rozhodně zvuk. Bylo to hrozně přehulený a nejenže spousta frekvencí splývala do pouhého hluku, ale i mám teď poněkud obavu, abych se nezapojil do klubu lidí s ušní šelestí. Zatim je to pár hodin a neni to nic hroznýho, ale i tak takhle mi v uších po akci nikdy nepískalo….tak uvidíme

marsellino
    Člen

Ten set z machace se bude tezko prekonavat, ale vcera mazec Ferry a Lange ze zacatku vynikajici sm4

Charlii
    Člen

Neskutecny mazec!!!! Juchuuuuuuusm5

DjDkD@ve
    Člen

To byla One Man Show!!!!!!!!!

Ferda to rozjel temer vyhradne na Ferdovinach a ja jsem proskakal boty sm15

Ferda na hrad !!!!! sm0

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 77)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.