TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse FERRY CORSTEN „FULL ON 2012“

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 55)
  • Autor
    ErikDeejay
    Člen

Schmidt:

v tom s tebou plne súhlasím…správny DJ by mal väčšinu času komunikovať s publikom a nie čumieť do mobilu alebo noťasu…ale príde mi trochu divné, že páli jedno cigáro za druhým a ukazuje všetkým, aký je závislák :)…ale tak klubovka je trochu iná vec no..na halovke by si to asi nedovolili…

nuž uvidíme 9.2., či sa to ten Tomcraft odnaučil..:)

ErikDeejay
    Člen

mňa ku koncu docela rozsekal „Brute“ v Arminovom edite..sm13 na parties je to skvelá nakopávačka…inak ten track, kde sa stále dokola opakuje „tü tü tü tü tü tü tü tü tü“ veľmi nemusím…sm0 a Not Coming Down mohol zahrať aspoň v Dash 4AM Remixe…sm18 sm6

tiež som celý čas čakal, že tam konečne pustí nejakú klasiku…času mal na to dosť…skoro 3 hodiny…ale radšej uprednostnil iné tracky..sm7

Schmidt
    Člen

Erik: Co se týče těch cigaret, mě to nepřijde jako neprofesionální,ač jsem taky nekuřák….mají na to právo, spíš mě vadí, pokuď je DJ začuměný do laptopu a vůbec nekomunikuje…nebo si hraje immerwehre s telefonem…hodně DJs tohle dělá, proslulí jsou tím (nebo alespoň byli) Tomcraft, Taucher, dřív hodně hulil i Fadi z Aly And Fila, těď se mi zdá, že to buď hodně omezil nebo úplně přestal…

IvoNinja
    Člen

Ferry ku koncu aj mna dost nudil a tajne som stale dufal, ze zahra jeho Out of the blue, ale nestalo sa tak – takze to bolo pre mna najvacsie sklamanie vecera. 🙂

Schmidt
    Člen

To já to vidím opačně – mně víc naopak přišla nudnější první půlka, ta druhá, kdy hrál většinu svých tracků a mixů, mě bavila skoro víc. sm14

ErikDeejay
    Člen

asi som si v ten moment niekam odskočil no..:)

určite kecal sm3 škoda, že nedal aspoň „Beautiful“…to hraje skoro vždycky…v 2011 Edit-u…týmto by si našu nasranosť aspoň čiastočne vyžehlil..:) ale nezahral vôbec zle…začal veľmi dobre, v polovici to bolo dobré a ku koncu už nás dosť nudil no…

a som si istý, že jeden track tam dal Ferda dvakrát v úplne stejne verzii, ale už neviem, ktorý…to je tak, keď celý večer slopete vinčenzo..:D ale v podstate tam zapíjal narodky, takže na to mal právo..:)

prišlo mi fakt komické, že SVR a SolarStone a myslím, že aj Poliak, vyhulovali jednu cigaretu za druhou..príde mi to trochu neprofesionálne od takých DJs…ale asi to bude tým, že som to ešte nezažil no, aby DJ pálil pysky…tie necelé dve hoďky už mohli vydržať…ale asi to bolo nervozitou..:)

až na to hnusné holandské pivo v celkom peknej plechovej flaške a vysokú koncentráciu strašne prítulných chlapov so zvýšenou teplotou a hladinou alkoholu v krvi, junkies, polonahých steroiďákov, trans a „žiráf“, to bola suprová párty…sm13

Schmidt
    Člen

Na 90,3 % myslím, že Silfru hrál. 🙂 Co se týče těch klasik, na CTF warm-upu ho pár lidí žádalo o něco staršího, třeba Sweetest Dreams…ale prý tohle a většinu těch starších tracků u sebe neměl, alespoň to tvrdil…Btw. vidíš to, na BTho jsem zapomněl. Ale 100 % souhlas, jeho remix je v porovnání s Orjanovým nebe a dudy…

ErikDeejay
    Člen

2 Schmidt:

Ferda hral Silfru? tak to si vážne nepamätám.:D

inak ešte zahral..ak si dobre spomínam…už je to „dávno“..:D
    Ferry Corsten pres. Pulse – Once => ——-to bol naj track, čo zahral…škoda, že nedal žiadnu klasiku…ani „Beautiful“…sklamal ma, darebák jeden…ale čakal som, že bude hrať trochu viac house…milo ma prekvapil…

W&W – Moscow
    Purple Stories – Path To Nowhere (Ferry Corsten Edit)
    BT – Force Of Gravity (Orjan Nilsen Remix) => nechápem, prečo nezahral jeho remix…ten je stokrát lepší…takto zprzniť klasiku…pff
    Sied van Riel & Radion 6 – Radiator v B2B so SVR
    Flashtech – The Right Way

a myslím, že tam dropnul aj M.I.K.E. – Any Direction (M.I.K.E. vs Revero Club Mix)

inak hral kopec vecí z tej novej kompilačky Once Upon a Night vol. 3…pár trackov z WKND albumu….Once sm16 a inak samé chujoviny no…keby radšej zahral svoje klasiky alebo niečo od System F príp. Gourelly…urobil by o dosť lepšie…ale to by sme chceli od neho až moc no…

od Sieda si momentálne vybavujem iba:

Sied Van Riel – MME luxus sm2

BTW…SolarStone zahral fakt úžasne…sm5 je to borec…

ešte sem doplním nejaké veci..ak ešte niečo vylovím z tej gebule vychlastanej…sm0

Schmidt
    Člen

[b]FERDA:[/b]

Ferry Corsten – Feel It
    Ferry Corsten – Check It Out
    Rank 1 – 7 Instead Of 8 (Original Mix)
    Chicane feat. Ferry Corsten – One Thousand Suns (Club Mix)
    Orjan Nilsen – Copperfield (Original Mix)
    Klaus Goulart – One Tear Away (Original Mix)
    W&W – Moscow
    Purple Stories – Path To Nowhere (Ferry Corsten Edit)
    BT – Force Of Gravity (Orjan Nilsen Remix)
    Flashtech – The Right Way
    Porter Robinson – Languages (Original Mix)
    Ferry Corsten feat. Aruna – Live Forever
    Ferry Corsten Presents Pulce – Once (Original Mix)
    Ferry Corsten – Silfra (Original Mix)
    Markus Schulz Vs. Ferry Corsten – Loops And Tings Relooped (Original Mix)
    Tomcraft – Loneliness (ID Remix)
    Ferry Corsten – Punk (Arty Rock’n’Rolla’Remix)
    Snow Patrol – New York (Ferry Corsten Remix)
    Dash Berlin feat. Kate Walsh – When You Were Around (Ferry Corsten Remix)
    Ferry Corsten feat. Betsie Larkin – Not Coming Down (Original Mix)
    Markus Schulz Vs. Ferry Corsten – Stella (Original Mix)
    Ferry Corsten Vs. Armin Van Buuren – Brute (Armin’s Illegal Drum Edit)
    Solar Stone feat. Giuseppe Ottaviani – Falcons (Original Mix)
    Solar Stone feat. Alucard – Late Summer Fields (Ferry Corsten Remix)

[b]
    SOLÁRNI KAMEN:[/b]
    Solar Stone feat. Clare Stagg – The Spell (Solar Stone Pure Mix)
    Orkidea – Unity (Touchstone Remix)
    Above And Beyond feat. Zoe Johnston – Alchemy (Original Club Mix)
    Solar Stone – Solar Coaster (Original Mix)
    Alex M.O.R.P.H. – Eternal Flame (Alex’s „Reach Out For The Stars“ Mix)
    Paul Van Dyk feat. Plumb – I Don’t Desesrve You (Giuseppe Ottaviani Remix)
    Giuseppe Ottaviani – Lifegate (Original Mix)
    Delerium feat. Michael Logen – Days Turns Into Lights (Solarstone Pure Mix)
    Photographer – Airport (Original Mix)
    Solar Stone feat. Aly And Fila – Fire Island (Future Disciple Remix)
    Paul Oakenfold – Southern Sun (Orkidea Remix)

Z toho, co si pamatuji, kdyžtak někdo doplňte. Danke well.

DjDkD@ve
    Člen

Nedělal někdo tracklisty setů?

Jimmy-Gellar
    Účastník

tradičně moje videa z akce

IvoNinja
    Člen

Mozte si tuto noc pripomenut opat prostrednictvom mojich videi s tradicne kvalitnym zvukom. Solarstone som natacal asi najviac, takze ENJOY. 🙂

Anonymní uživatel
    Host

Mimochodem… na Zlatce Solarstona měli ve studiu a dneska od 20:00 budou vysílat rozhovor, tak to třeba bude zajímavý. 🙂
    [url=http://www.radiozlatka.cz/novinky/detail?newId=76]Solarstone na Zlatce[/url]

Anonymní uživatel
    Host

My jsme si akci taky užili:-)

hudebně jsem čekal víc od Sieda, nevim, hrál asi to svoje ale líbili se mi asi jen čtyři věci
    Ferry byl super, to jsem byl moc spokojenej
    Solarstone paráda, hezky to mrskal a krásný melodie

mr.Majkl
    Člen

Warm up s CTF? Boží….! Sedíme, sedíme.. a nejdnou koukáme.. Ferry sm15 Velký dík za organizaci sm3

Akce jako taková super, Poliak hrál pátý přes devátý.. ale tak.. ku podivu mě to jakš takš i bavilo.. ale raději nehodnotit.. se zbytkem večera to fakt nemá moc společného sm15
    Pak přišel Sied a bylo to úplně o něčem jiném .. Ferry super.. nějak nemám slova k téhle akci, ten warm up mě fakt dostal.. do poslední chvíle se mi nechtělo věřit, že by fakt přišli 🙂 no a Solarstona jsme už nějak nedali.. ve 4 jsme to nějak kolektivně zabalili, všichni jsme byli nějak poněkud tuhý sm3 … zkrátka užili jsme si to, co to šlo.. sm3

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 55)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.