TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse FERRY CORSTEN „FULL ON 2012“

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 55)
  • Autor
    DjDkD@ve
    Člen

Co k tomu říct?
    Asi jen slovo BOMBA!!! sm15

Solarstone zahrál naprosto dokonale, Ferda taky super, Sied standardně na začátek a Poliaka jsem naštěstí neslyšel (alespoň podle reakcí lidí, kteří ho slyšeli) sm15

ErikDeejay
    Člen

už zajtra!!!!!!! sm16

Ferry mi promptne odpovedal na moje zvedavé otázky na FB…vraj zahraje hlavne novšie veci: z WKND albumu a kompilačky Once Upon A Night Vol. 3 a určite tam dá aj pár klasík, ale ešte si nie je istý, ktoré…sm3

Anonymní uživatel
    Host

Dík, hm. tak to bych čekal, že bude prohozenej Sied se Solarstonem

BezMozek
    Člen

21:45 – Doors open
    22:00 – 00:00 Michal Poliak
    00:00 – 01:45 Sied van Riel
    01:30 – 01:45 Sied van Riel b2b Ferry Corsten
    01:45 – 04:00 Ferry Corsten
    04:00 – 04:15 Ferry Corsten b2b Solarstone
    04:15 – 06:00 Solarstone
    06:00 – End

Anonymní uživatel
    Host

už by mohli pověsit tu časovou lajnusm3

Mareno: O peníze ale vůbec nešlo, tohle zařídil Ferryho managment a to jenom z toho důvodu, aby nasbíral na poslední chvíli o pár tisíc hlasů víc, který mu dají Bieber´s fans, Ferry ani jeho label z toho neměl ani korunu.. Větě „Ferry se bude držet své dřívější klasiky“ moc nerozumím – pro mě snad poslední klasika, co udělal, byla Radio Crash (esi nebylo Made of love ještě po tom) Jinak Check it out apod., to si netroufám nazývat klasikou.. sm3

Michal
    Účastník

[quote mareno]Všechny tyhle "velký" Djs ovlivňuje neskutečným způsobem jejich management. Prostě prachy se musí vydělávat - taky bych chtěl těžit co nejvíc zlata, kdybych na něj měl důl. Úplně nevěřím, že by se tento nápad (udělat remix na Justina Biebra) zrodil ve Ferryho hlavě, i když kdo ví sm13 Na druhou stranu bych předpokládal, že by měl mít poslední slovo, takže úplně nerozumím tomu, jak to mohlo vzniknout. Záměr byl jasný, přitáhnout víc fanoušků - hlavně z řad teenagerů, kde viděli potenciální díru. Jestli to ovšem nebylo trochu kontraproduktivní... Ve výsledku asi ne - Ferryho věrní fanoušci mu to odpustí, pár náctiletých ho díky Bobrovi objevilo a jede se dál. Ferry se bude dál držet svý dřívější klasiky.[/quote]

+1

mareno
    Člen

Všechny tyhle „velký“ Djs ovlivňuje neskutečným způsobem jejich management. Prostě prachy se musí vydělávat – taky bych chtěl těžit co nejvíc zlata, kdybych na něj měl důl. Úplně nevěřím, že by se tento nápad (udělat remix na Justina Biebra) zrodil ve Ferryho hlavě, i když kdo ví sm13 Na druhou stranu bych předpokládal, že by měl mít poslední slovo, takže úplně nerozumím tomu, jak to mohlo vzniknout. Záměr byl jasný, přitáhnout víc fanoušků – hlavně z řad teenagerů, kde viděli potenciální díru. Jestli to ovšem nebylo trochu kontraproduktivní… Ve výsledku asi ne – Ferryho věrní fanoušci mu to odpustí, pár náctiletých ho díky Bobrovi objevilo a jede se dál. Ferry se bude dál držet svý dřívější klasiky.

ErikDeejay
    Člen

[quote Obelix][quote styk pohlavson]"Hey guys, as a response to some extremely ridiculous reactions to me doing a remix for Justin Bieber, I just want to say this…
    The request for this remix came in and I found it quite a challenge to make a dance radio remix for such a young and talented artist. And YES, if you can play 3 instruments and you can sing, I call you talented!
    I just had fun producing this, please don’t cry over it, I create EDM!"

Je to u mě alibismus to, co napsal. Ano, Bieber umí na 3 nebo dokonce 4 nástroje a umí i tancovat, neposlouchám ho,
    ale respektuju ho jako zástupce popu a mainstreamu všeobecně, ale má tohle EDM scéna zapotřebí?..
    Co bude dál? Remix Armina na Lady Gaga nebo Dyka na Paris Hilton?
    Lidi volají po old-school tranceu, pač jsou unavený ze současnýho dění na scéně a Corsten, kterej je výjimečnej muzikant,
    místo toho, aby sedl do studia a vytáhl z Virusu nějakej pořádnej trancovej synťák, tak se vydá cestou Check It Out apod. a pak dokonce tohle..
    Škoda, že nebyl víc upřímnej a nenapsal tam "Sorry guys, I´ve started to compose the bullshits so I needed to do something to stay in the Dj Mag Top 20.."

Myslím, že jsem hudebně dost open-minded člověk, ale tohle opravdu není zapotřebí a je smutný vidět, jak jde celá scéna do sraček. sm7[/quote]
    +1
    Myslím, že Ferry tímhle počinem zase odradil své fanoušky a nové si určitě kvůli jednomu mainstreamovýmu tracku taky nepřiláka.
    Podle mě jenom výstřel do tmy, aby se na něj nezapomělo....[/quote]

vo všetkom s vami súhlasím, hoši 😉
    bol to od neho veľmi hlúpy krok a nechápem, prečo si to neuvedomil, aké to bude mať ohlasy, ešte pred tým, než sa pustil do niečoho podobného…
    verím tomu, že Ferry dostal poriadnu lekciu a že sa z toho poučí a príde zase s nejakým nadupaným trancovým trackom…:)

Obelix
    Člen

[quote styk pohlavson]"Hey guys, as a response to some extremely ridiculous reactions to me doing a remix for Justin Bieber, I just want to say this…
    The request for this remix came in and I found it quite a challenge to make a dance radio remix for such a young and talented artist. And YES, if you can play 3 instruments and you can sing, I call you talented!
    I just had fun producing this, please don’t cry over it, I create EDM!"

Je to u mě alibismus to, co napsal. Ano, Bieber umí na 3 nebo dokonce 4 nástroje a umí i tancovat, neposlouchám ho,
    ale respektuju ho jako zástupce popu a mainstreamu všeobecně, ale má tohle EDM scéna zapotřebí?..
    Lidi volají po old-school tranceu, pač jsou unavený ze současnýho dění na scéně a Corsten, kterej je výjimečnej muzikant,
    místo toho, aby sedl do studia a vytáhl z Virusu nějakej pořádnej trancovej synťák, tak se vydá cestou Check It Out apod. a pak dokonce tohle..
    Škoda, že nebyl víc upřímnej a nenapsal tam "Sorry guys, I´ve started to compose the bullshits so I needed to do something to stay in the Dj Mag Top 20.."

Myslím, že jsem hudebně dost open-minded člověk, ale tohle opravdu není zapotřebí a je smutný vidět, jak jde celá scéna do sraček. sm7[/quote]
    +1
    Myslím, že Ferry tímhle počinem zase odradil své fanoušky a nové si určitě kvůli jednomu mainstreamovýmu tracku taky nepřiláka.
    Podle mě jenom výstřel do tmy, aby se na něj nezapomělo….

„Hey guys, as a response to some extremely ridiculous reactions to me doing a remix for Justin Bieber, I just want to say this…
    I just had fun producing this, please don’t cry over it, I create EDM!“

Škoda, že nebyl víc upřímnej a nenapsal tam „Sorry guys, I´ve started to compose the bullshits so I needed to do something to stay in the Dj Mag Top 20..“

Myslím, že jsem hudebně dost open-minded člověk, ale tohle opravdu není zapotřebí a je smutný vidět, jak jde celá scéna do sraček. sm7

Kosa
    Člen

Tedka zrovna jsem si vsiml na FB ze vydal prohlaseni jako reakci na spoustu negativnich prispevku ohledne tohohle.

sl
    Člen

Ve které epizodě? Protože v té poslední ne. [url=https://www.facebook.com/FerryCorsten/app_139788122765426]Corsten’s Countdown 269[/url]

ErikDeejay
    Člen

bohužial to není fejk…objavilo sa to dokonca i v jeho radio show…sm17

petrz
    Člen

podle mě je to bude nějakej ten fejk….doufám sm10

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 55)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.