TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse FERRY CORSTEN „FULL ON 2012“

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 55)
  • Autor
    ErikDeejay
    Člen

dúfam, že až si Ferry prečíta tie príspevky plné kritiky, čo má na jeho FB page, tak dostane rozum…je tam asi sto príspevkov o tom, že sa može hanbiť…že nás sklamal a tak…sm7

ErikDeejay
    Člen

ešte teraz tomu nemožem uveriť….je to ako zlý sen…!!!!!!!!

čo ľudia neurobia pre peniaze..sm9

ErikDeejay
    Člen

[quote Jimmy-Gellar]no doufám že tohle byl jen nějakej úlet a výstřel do prázdna[/quote]
    sm17 tiež v to dúfam

sm8 dafuq is thiiis shiiiiiiit??? …každý dostane občas debilný nápad no..hlavne v opilosti…asi si dal Ferda nejaký high-quality hash..sm15

ale keby sa predsa len opovážil tuto sračku zahrať v SaSaZu (čož nepredpokladám..na to určite nemá odvahu :D), tak to aby si vzal na hlavu helmu..sm18 sm13

Jimmy-Gellar
    Účastník

no doufám že tohle byl jen nějakej úlet a výstřel do prázdna

Tak jak se těšíte na Ferdu? sm0

ErikDeejay
    Člen

nezabudnem na to 😉
    sledujem to až moc dobre…samozrejme, že sa hraje samý house a trouse…

ale Ferry hráva staré klasiky docela často…nepočul som snaď ešte ani jeden set od neho, v ktorom by nezahral tr. „Beatiful“..to je fakt povinnosť…“Made of Love“ hraje tiež docela často…a „Sweet Sorrow“ tiež občas zahraje…zahral to tr. na Avalone 25.2.2012 http://www.youtube.com/watch?v=EJ4F9l5H_ws

podľa mňa záleží i na type akcie…v Sasazu na Full On Ferry nezahraje 90-minutový prevažne trousový set ako tr. na Trancefusion 😉 takže tam určite pustí nejaké staré klasiky a nevidím dôvod, prečo by nemohol zahrať aj Sweet Sorrow 🙂 navyše Ferry dáva docela často i na ohlasy publika a má sa jednať o „Back to Back set“….takže keď tr. uvidí transparent na nejakej akcii „System F – Exhale“, tak to vo večšine prípadoch i zahraje sm16

Ferry bol v SaSaZu vždycky úžasný a verím, že tomu nebude inak ani tentokrát..

Anonymní uživatel
    Host

tak na to zapomen.jde vidět že nesleduješ co se ted hraje

ErikDeejay
    Člen

Tak lupeny už sú doma sm3

pevne verím, že tam zahraje toto :‘-) ešte som to od neho nepočul live…sm9

inak po ňom hodíme paradajky sm13 sm2

Zochi
    Člen

Michal: Já na něm byl asi jen 40 minut sm4

J!mmP: Na kamionu jsem ho slyšel 10 minut a to hrál zrovna hodně našlapanej house, to se mi líbilo. Pak na tý hlavní stagei taky nějakej ten house nebyl špatnej, ale nebyla tam vůbec žádná atmosféra. Lidi jen stáli a koukali, akorát zvedli ruce když něco zahulákal do mikrofonu a to mě nebavilo, tak jsem se sebral a šel koupit lístky na techno afterparty sm2

J!mmyP
    Člen

Tak to jste nesli s jeho warm-up busem… tam to bylo uplne o necem jinem…

Michal
    Účastník

Ale zahral 2 trance tracky – Ummet Ozcan The Box a svuj Punk sm15

Zochi
    Člen

Co jsem byl na Ferrym teď na Street parade v Curychu, tak nezahrál ani jeden trance track a dokonce začínal s Avicii – Levels sm2

ErikDeejay
    Člen

už aby to bolo !!! sm5

Schmidt
    Člen

Povinnost.

DomManiac
    Člen

posledne v sasazu to bylo bomba tak nevidim duvod proc si nedat repete 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 55)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.