TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Playlisty, Tracklisty Ferry Corsten Live @ SaSaZu, Prague, 2009-12-05

• Toto téma obsahuje celkem 22 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Schmidt a poslední změna proběhla před 15 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 23)
  • Autor
    Jimmy-Gellar
    Účastník

Schmidt: díky, jsem rád že to pomohlo 🙂

Schmidt
    Člen

Jsem zpět. Aktualizován tracklist, resp. upraveno pořadí jednotlivých tracků díky skvělým videům od Jimmyho-Gellara !!! sm3

[b]scorn:[/b] V podstatě jo, protože, jak už jsme tu řešili, Ferry Brainbox najednou zahrál nejprve v MarLo Remixu, pak v Schulzově editu a nakonec v originálu, takže jakoby 3x za sebou, ale nebylo to ani vůbec poznat, zkrátka pěkně to na sebe navazovalo…

[b]Suchar:[/b] S tím Matanem Zoharem vůbec nevím. Ale pokud snad zazněl, tak to rozhodně nebylo hned po Shelter Me, protože 2. track byli na 180 % Kyau Vs. Albert – I Love You (Original Mix).

Schmidt
    Člen

Všem se omlouvám lidičky, budu na tracklistu samosebou dále pracovat, ale bude to teď asi nějakou dobu trvat, protože díky Ferryho jsem pardáně ochořel a lítám po doktorech. Sluch je naštěstí v pořádku…sm3

Takže prosím o trpělivost.

Jimmy-Gellar
    Účastník

tak tady jsou moje videa snad něco pomůže k doplnění :

http://www.youtube.com/user/jimmySMG#g/u

scorn
    Člen

to hrál ferry třikrát po sobě Brainbox jo?

Anonymní uživatel
    Host

Ja bych prisahal, ze druheho Oostdyka hral pred prvnim Invisible Touch. A jinak nezdalo se vam, ze nekde na zacatku (mozna primo po Shelter Me) hral Mat Zo – Rush?

Anonymní uživatel
    Host

2Dudelak: diky moc pane!

dukelak
    Člen

Ernesto vs. Bastian – Killer tone

Anonymní uživatel
    Host

Ahoj,

Neznate prosim nekdo trackid?
    Hrala to Laydee Jane

http://www.youtube.com/watch?v=mjTa6Wqvoy8&feature=player_embedded

Diky mooooc!

Schmidt
    Člen

[b]Amoondre:[/b] Dík za fajne ukázky. sm3Mno tak 092 jsou 15. Super 8. & DJ Tab – Irufushi (Original Mix) a 094. je 25. Kay D. Smith & Marc Tall – Hoipolloi (Mark Sherry’s Trance Energy 2009 Remix). Ty zbylé dvě zatím nevím, resp. možná spíš se právě jedná o věci, na které jsme asi ještě nepřišly. Mrknu se na to ještě později, jestli to dokážu (nebo třeba někdo jiný z fóra) identifikovat. sm4

Amoondre
    Člen
    Schmidt
    Člen

[b]TIGI:[/b] Dík za potvrzení.sm3

TIGI
    Člen

Out Of The Blue byl Guiseppe Ottaviani remix

Schmidt
    Člen

[b]styk pohlavson:[/b] Děkuji a ihned doplním

[b]malarkey:[/b] No jo, no…Ferry se fakt trošku opakoval…dyž von byl, mizera, nějakej přivozřalej, no…mno asi ještě doslavoval svoje narozky…
    [b]
    2Sexy:[/b] Děkuji a hned poopravím. To víš, je to asi trošku něco napřeskáčku a s těma IDčkama si teda taky nejsem 100% jistej…ne všechno jsem si poznamenával a ne všechno už si taky pamatuju. Musíte mi holt trošku pomoci…sm3…což samosebou oceňuji…btw. co se týče toho Out Of The Blue, pak se asi jednalo o nějakej z těch novejch 2010 mixů. Nemohl to být Giuseppe Ottaviani Remix, který Ferry zrovna hrál v posledním Corstens Countdown ????

2Sexy
    Člen

Ten TrackList Ferryho mi prijde nejakej zprehazenej, ale nevadí :). OOTB nebylo ve Violin editu. ID4 bude [b]Myon & Shane 54 – Not A Lot Left,[/b] ale jeste s necim, nejspis mashup. ID25 bude nejspis [b]Akesson – Flavour Park[/b]. Pred Twice In A Blue Moon a zaroven po Brainboxu zaznel i novej [b]Rafael Frost – Black box[/b].
    To je asi vse zatim 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 23)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.