TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Ferry Corsten – The Race (Bavaria City Racing Theme 2007)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 11 příspěvků - 1. až 11. (celkem z 11)
  • Autor
    M.i.k.e
    Člen

ceero : mno,kdyz pominu ty electro vokaly,tak je to Brainbox jak vysitej…

ceero
    Účastník

m.i.k.e. : no uplne brainbox to neni, kusok sa to lisi (aspom ta verzia ktoru mam ja)

Sickboy
    Člen

Už jsem to psal u Brainboxu – skvělej party track. Tady to s přidáním „vysílačky“ nabylo i na poslechové hodnotě. Mně se to líbí. 😉

M.i.k.e
    Člen

ceero : jak to nemuze bejt tak hrozny jako Brainbox,kdyz je to Brainbox???:´-))

zeleenda
    Člen

Corsten ma za tohle u me proste jedno obrovske plus,jelikoz sem velikym fanouskem motorsportu a Formuli obvzlaste…A melodie to je fantasticka…..Alespon pro me….

Natix
    Účastník

Bída. %-)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Race = Brainbox

ceero
    Účastník

toto je hrozne hrozne hrozne hrozne hrozne hrozne hrozne hrozne hrozne hrozne hrozne hrozne hrozne hrozne hrozne hrozne hrozne hrozne hrozne hrozne hrozne hrozne hrozne hrozne hrozne hrozne hrozne hrozne zle %-) sice to nie je az taka galakticka sracka ako brainbox ale aj tak je mi z toho zle

M.i.k.e
    Člen

je to Brainbox…jen je tam navic par tech jeho electro vokalu…

sharx
    Člen

veď to je ten Brainbox či nie?

zeleenda
    Člen

Ovsem tohle je nehoraznej hudebi masakr…..Naprosto genialni jednoducha melodie pan Corsten opet dokazuje svou hudebni originalitu a vyjmecny talent…..No coment

Aktuálně je na stránce zobrazeno 11 příspěvků - 1. až 11. (celkem z 11)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.