Toto téma obsahuje celkem 189 odpovědí. Do diskuze (62 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 15 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 191)
já byl na Bubbles, když tam byl Ronski & Preach a vůbec to nebyla zlá akce sm4, akorát byla na jiným místě, Envelopa nebo tak nějak..ale kdyby tam byl Pušák, tak bych asi jel zase! protože Fei-Fei je taky dost veliký lákadlo
tak to bylo buď zrušeno nebo to tam naopak nově přibylo, nevim…
Supporting the album’s release will be a series of high profiled Push ‘Live’ tour dates including:
May 23rd – Destination Sunshine (Greece)
May 30th Emporium Festival (Netherlands)
June 5th – Privilege (Argentina)
June 6th – South America TBC
June 13th – Neo, Voimala (Finland)
[b]June 19th – Bubbles Fest (Czech Republic)[/b]
June 26th – The Gallery, Ministry of Sound (UK)
June 27th – Syndicate Blackpool (UK)
July 25th –Tomorrow Land (Belgium)
August 1st – Beach Party Festival (Poland)
August 14th – Euforia Festival (Poland)
August 23rd – Judgement Sunday (Ibiza)
December 12th – Serenity Festival (Holland)
19.6.2009 high profiled Push Live performance – Bubbles 2009 (Olomouc)
45 minutové live show obsahující pár novinek z nového alba a všechny významné Push klasiky
(poslední setlist vypadal takhle…into my sound and music, trance indicator, legacy, strange world, the first rebirth rmx, universal nation 2009 live edit, universal nation original)
když už konečně jednou u nás, tak na nějakým no name house festivalu, kterej nemá s trancem nic moc společnýho 🙁
SHP: a výbuch se nekoná sm0 jen houšť, názory těch lidí, kterým se to nelíbí, jsou taky potřeba sm4
Pro mě osobně je lajna skoro jako splněný sen, když bude s kým, pojedu, ale jestlivá Ferry zase zahraje víc než tři svoje tracky, tak ho sundávám z vrcholu svého osobního topten a začnu víc poslouchat elektro, mám ráda, když v setu nepoznám jednotlivé tracky sm0