TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Festivalová sezona 2009 – neoficiální zprávy

• Toto téma obsahuje celkem 189 odpovědí. Do diskuze (62 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 15 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 191)
  • Autor
    deivis
    Člen

MÁCHÁČ 2009
    Ferry Corstena na Mácháči doplní Paul Oakenfold
    Jak jsme slibovali v pátek, máme pro vás jako první jméno druhého headlinera festivalu Mácháč 2009. Tím bude legendární DJ a producent Paul Oakenfold. Ten se krátce před vystoupením na Mácháči představí na jako předskokan na megakoncertě Madonny. Oakenfold se v Praze představil již v dubnu 2007 na party Amazing City.

2Sexy
    Člen

Machac a Creamy jsou festivaly, ktery letos urcite nevynecham sm3

DjDkD@ve
    Člen

tak to bude hooodne vymazlena Trance akce, FC, RS, A&F a SvR sm2

Flash2001
    Účastník

Já jsem s takovou lajnou spokojenej, takže letos vyrazím určitěsm4

Anonymní uživatel
    Host

festival machac
    FERRY CORSTEN !!!!!
    zdroj: http://www.ferrycorsten.com

Nulda
    Účastník

Pro mě teda taky naprostej luxus jestli to tak bude sm5sm5sm5

DomManiac
    Člen

Pro me by ta lajna byla hodne luxusní:-) Rogera a sieda jsem este neviděl a ferry s alikama to je klasika:-)

DjDkD@ve
    Člen

Tak pokud by se tato lajna potvrdila, tak me cekejte v prvni rade!!!!! sm2

Lukin_
    Člen

Hellman: Jasný to je právě ono co jsem psal i Tracidovi že oni jsou možná „jména“ ale né pro široké okolí lidí a nenaplní Macháč ani z 1/3. Ale jestli by tam byl Ferry tak máš hlavní hvězdu a jistotu že bude plno. I když budou A&F tak i ono nenaplní o moc víc jako Shah s (A)riel(em) sm2

tracidek
    Člen

Já budu asi ten nejšťastnější člověk na světě,pokud na jednom festivalu uslyším jak Sieda,tak Ferryhosm5

Anonymní uživatel
    Neaktivní

lukin: no že někoho potěší shah a někoho riel, to je mi jasný, ale těch lidí moc nebude a budou to spíš jejich zarytý fanoušci..

Lukin_
    Člen

Někomu udělá radost Shah, někomu zase SvR že tu konečně bude. Musíš to brát kocoure i takhle ale já mám sice stejný názor že pro mě tento line up (jestli tak bude) je slabej a raději bych viděl někoho jiného.

Sq4Raa
    Člen

^ + si vždycky stěžuje někdo jinej.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

milan: teď je to úplně jiná situace, to je jako kdyby si chtěl pizzu a ta byla hotová až za tři dny, to zaprvý a zadruhý ta lajna je prostě slabá

milan
    Člen

Kdysi ste si stěžovali, že na českých festivalech není trance a teď když už se nějaký festival najde si stěžujete že tam je. Víte co chcete?sm0sm0

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 191)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.