Toto téma obsahuje celkem 13 odpovědí. Do diskuze (27 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel P@lči a poslední změna proběhla před 17 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 72)
2 tweakman: Napiš mi na ICQ 174-198-969, případně na maila uvedeného v mém profilu. 😉 Vše ti vysvětlím. 🙂
Videjko dobré! 🙂 Trochu jsem tak nějak zavzpomínal, kde jsem v tu dobu stál a co jsem zrovna dělal. 😀 Je zajímavý, že se ti člověk pamatuje podle efektů a skladeb.. 😉 Mimochodem jaká byla tvoje technika? 🙂
Ahoj lidicky! Podarilo se mi natocit docela kvalitne video ze Sensation White. Neni to sice zadne HDTV, ale na to ze jsem to natacil fotakem, je moc pekne. Jinak je to 23 minuty dlouhe, 640×480 @ 30 FPS. Velikost 419 MB. Enjoy it! 😉 -= Tweak TV =-
2 Hook: Jaký ikonky? Nějak nechápu o čem je řeč.. Copak na tom odkazu se nedají prohlížet? Jsou v rozlišení 800×600, respektive 600×800, to je myslim dostačující, nebo ne? Nebo ti vadí něco jinýho? Co?
Pokud máte zájem tyto fotky vidět, tak doporučuju co nejdříve, protože neni jisté jak dlouho ještě budou moct být tyto fotky zveřejněné, jedná se tak trošku o zakázaný materiál. 😀
Fotky, které byste chtěli mít ve větším rozlišení a bez vodotisku, zašlu na požádání. 😉