TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Foto,Video – Sensation White, Sazka Arena Prague, 02-06-2007

• Toto téma obsahuje celkem 13 odpovědí. Do diskuze (27 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel P@lči a poslední změna proběhla před 17 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 72)
  • Autor
    Fox Mulder
    Člen

2 tweakman: Napiš mi na ICQ 174-198-969, případně na maila uvedeného v mém profilu. 😉 Vše ti vysvětlím. 🙂

Videjko dobré! 🙂 Trochu jsem tak nějak zavzpomínal, kde jsem v tu dobu stál a co jsem zrovna dělal. 😀 Je zajímavý, že se ti člověk pamatuje podle efektů a skladeb.. 😉 Mimochodem jaká byla tvoje technika? 🙂

tweakman
    Člen

2 Fox Mulder
    Stejne jsem nejak nepochopil cos myslel? Tohle video jsem natocil ja osobne, jaky muze byt problem? Jak jsi to myslel?

P.S. Co jinak videjko? 🙂

dance-girl
    Člen

kua, nic, sorry, to mělo bejt vedle :´-))

Fox Mulder
    Člen

2 tweakman: I když počkej, když je to na Technu.cz, tak to asi bude legální. 😉 Takže nic, beru zpět, asi se tě to netýká. :-);-)

tweakman
    Člen

Fox Mulder
    Počkej, v čem může být problém?

Fox Mulder
    Člen

Jůů, tak šupky šupky stahovat, než ti dá Ondra Kazmar z Václaváku nůž na krk a donutí tě to smazat pod pohrůžkou procházky po právní cestě. 😉

tweakman
    Člen

Ahoj lidicky! Podarilo se mi natocit docela kvalitne video ze Sensation White. Neni to sice zadne HDTV, ale na to ze jsem to natacil fotakem, je moc pekne. Jinak je to 23 minuty dlouhe, 640×480 @ 30 FPS. Velikost 419 MB. Enjoy it! 😉 -= Tweak TV =-

Je to na serveru techno.cz

[Stahnout soubor] [440MB, 640×480 px, formát AVI DivX]
    http://www.techno.cz/download/2007/2007-06-02_Sensation_white/sensation_white_praha.avi

anebo se na to muzete podivat online, akorad v mensim rozliseni

http://techno.cz/party/38712/video-ze-sensation-white-od-tweakmana?open=21459&show=report#cl21459

Fox Mulder
    Člen

2 Hook: Jaký ikonky? Nějak nechápu o čem je řeč.. Copak na tom odkazu se nedají prohlížet? Jsou v rozlišení 800×600, respektive 600×800, to je myslim dostačující, nebo ne? Nebo ti vadí něco jinýho? Co?

Hook
    Člen

2Fox Mulder: Nemohl by si jich alespoň pár nahodit na nějaký File server. Uz mne nejak nebaví prohlížet ty ikonky co se všude objevují. Diky

alexx
    Člen

sensation white | sazka arena | praha (cz) | 02-06-2007

photos @ alexx | alexxij.com

Fox Mulder
    Člen

Na serveru Trancetouch.com jsou už zveřejněný také ode mě! 😉

ZDE ODKAZ NA GALERII. 😉

Pokud máte zájem tyto fotky vidět, tak doporučuju co nejdříve, protože neni jisté jak dlouho ještě budou moct být tyto fotky zveřejněné, jedná se tak trošku o zakázaný materiál. 😀

Fotky, které byste chtěli mít ve větším rozlišení a bez vodotisku, zašlu na požádání. 😉

Rian
    Člen

brr:D

Anonymní uživatel
    Neaktivní

taky boreček 😉

Fox Mulder
    Člen

To jsme my. B-]

milan
    Člen

dance-girl – nj, ale stálo by za to se k nim připojit:oD:-P

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 72)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.