Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Fresh Air 29.2. Nymburk-Chris Sadler, Bon Finix, E-lite …
- Toto téma obsahuje celkem 38 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Gizmo a poslední změna proběhla před 17 roky.
-
AutorPříspěvky
-
27. 2. 2008 v 17:30 #70249
Gaza
Členbtw: kdyz uz jsme u toho, taxem mel minuly tyden v sobotu uz za steracem, kdyz jsem parkoval pred calypssem flayer k teto akci:)sm10
27. 2. 2008 v 17:21 #70248GiGiDAGia
ČlenYarosslove & Gizmo – díky za info pánové 🙂
27. 2. 2008 v 16:21 #70236drobex
ČlenJo jako ještě předlejvárna? No to asi nedám zaprve z ty skvadry co se tady kumulujé znám asi jen tebe a zadruhy jsem v patek do 17:00 v robotě, pak musim domu nakrmit Frankensteina a nějak se dat do kupy a z role pracovníka se přetvarovat do role weekendpeople a to asi nějakej čas zabere. no a pak sednu na vlak a nebo auto,ště nevim a cca kol devaty, desaty, jedenacty bo dvanacty tam jsem. Noc bude dlouha si myslim.
27. 2. 2008 v 15:42 #70222Gizmo
ČlenVoky : pokud to nenarazí na nějakej problém tak foťák samozřejmě beru a odvoz nebude třeba – polovička je slaměný sirotek takže bivakuju v Nymburce. se startem … inu já bych to viděl na nějaké tmeleni v nějaké putice (jen z lehka ne jak bakal sm15sm15) minimalně tam půjde i Franta … dovnitř lehce po začátku – předpokládám, že místo na sezení tam bude a ceny nebudou co v Mecce takže se dá pokračovat tam …
2Gaza musim si vzpomenout si tě přidat doma … zkusim to i v Meebo ale tam je to takový wolshovy
27. 2. 2008 v 14:31 #70207Voky
ČlenTýjova se těšimsm13….konečně bude v tý naší nymburský díře něco pořádnýhosm11….a možná to značí i novou eeeeeru Nymburkasm15…i když teda je mi jasný, že když ten den neni Lysá, Áčko je zavřený a bude jen Inferno v Poďousech, tak to tam bude samej pubošsm17…Takže doufám, že ta školka DJs moc neodradí a zase k nám někdy zavítají.
A jsem teda zvědavá na tu přestavbu do klubovýho stylu, páč babča říkala, že tam byla před týdnem na nějakym výprodeji a vypadá to tam pořád stejně socanskysm15 tak sem na to fakt zvědavá
To Gizmo: bereš foťák? A na kolikátou tam razíš? Já jedu autem, tak bych te mohla vzít.
To Trancemaniac: Ondro ty tam taky jedeš??? Zdenda mi tvrdil že deš s nim a Ivošem v PDY do hospy, tak co teda? Bo kluky zatáhni taky do NB
27. 2. 2008 v 13:41 #70197Gaza
ČlenGizmo: icq: 179-467-898
27. 2. 2008 v 13:17 #70193Gizmo
ČlenGaza : ze Všechlap (u Nymburka) ale řádově před 4ma rokama jsem se delší čas (o5 asi předchozí 4 roky) po Čelákovicích pohyboval bo sem tam randil … pošli na mail kontakt a mužem dat před sraz … ať nás jse víc … zatim to vypadá na kámoška a kámoš + případně vy 2
BTW Drobku jak se dopravuješ/te nechceš se přidat ??? kontakt na mě máš …
Yarosslove : zatím nic … písni když tak i SMS teď je to s těma free mailama na prd … klasické jak u českých pošt – dnes podáte zítra dodáme (možná)
27. 2. 2008 v 12:07 #70163Yarosslove
Člen2 Gizmo..v mailu máš kontakt na mě. Inak newim esli se známe bo neznáme. Já sem v Nbk dělal 4 roky gympl a celý ty 4 roky sem propařil na různých výše zmiňovaných akcích, nejvíc na Besídce P a B., tak jedině odtamtaď, že bysme se znali:-)
27. 2. 2008 v 11:54 #70160Gaza
ČlenGizmo: chlape nevim, odkud jsi?:)sm11
27. 2. 2008 v 8:21 #70126Gizmo
ČlenGaza : známe se ??? sm10
26. 2. 2008 v 10:56 #69934Gaza
Člensm11Čelákovice plánují příjezd:)tak pořádně zakalíme:)
btw: s tim calypssem naprosto souhlasim, je to tam opravdu hrozny mno.sm19
26. 2. 2008 v 9:33 #69927Gizmo
ČlenYarosslove: sem zvědavej jestli se náhodou neznáme … jak to tak vidím je to to možný … Rock Nymburk a podobné akce jsem před delší dobou taky navštěvoval …
S Radimem máme velmi zajimavý vztah (znám ho od základky)… sm13 Stewe je daleko víc v pohodě ale je fakt,že jak hraje jsem neslyšel už aspoň 2-3 roky
čepičáři jsou občas vidět … třebas u strejčka se jeden čas docela slejzali … ale je fakt, že úplně rozšířený to tu bohudík neni
BTW máš mail s kontaktem … tak se případně dohodnem na předpokecu
26. 2. 2008 v 9:09 #69923Yarosslove
ČlenNewim ak to je s návštěvností rockových akcí (rockových aspoň podle názvu), ale dřív když sem na tyhle akcičky chodil, tak tam chodili ak diskanti, tak rockeři, tak i takový ty „neutroši“…je teda fakt, že negři nebyly v kurzu…
…ty negry a CZ and SK fakt taky nemusim, ale ono Gabry Ponte, Jan Wayne bo Cascada v Lysý v Calipssu to taky nezachráněj…prostě na venkově je letronica téměř neuchytitelná, ptže lidi nehctěj poznat něco novýho, enom prostě zažitý koleje….těmhle lidem řikám brzdy!
…jinak Keith se chytne všeho co je „in“, ptže si stejně ako Stewe myslí, že když je DJ, že je kingsm15
…je to smutný, ale je to tak… Keithem sem hrál v divadle, je to strašně namyšlenej č**ák.sm15…pokud to enom trochu půjde (jde o to hlavně ako se dostat z5 dom, do Sadský, do 5 newim esli vydržim bez odpočinkusm16), tak bych do Janoucha dorazilsm4
25. 2. 2008 v 7:59 #69765Gizmo
ČlenYarosslove: 29.3. Rock Nymburk 11. ročník, čepičáři a černomuzika se na akcích oběvovala (na diskotékách čím dál víc (jeden z důvodů bojkotu)) a Pedro a Bruno to zabalili a místo nich teď „letí“ Československé FiCZaky Radima Keitha což je pro mě to největší zlo …
25. 2. 2008 v 0:11 #69754drobex
ČlenJe to v plánu. Ufidíme se.
2 Hellman: NBK je blíž než Hradec a dokonce na trase, tak nedělej Hložka
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.