TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Fresh Air 29.2. Nymburk-Chris Sadler, Bon Finix, E-lite …

• Toto téma obsahuje celkem 38 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gizmo a poslední změna proběhla před 17 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 31. až 42. (celkem z 42)
  • Autor
    Yarosslove
    Člen

2 Gizmo a Trancemaniac…ozvěte se mi na mail yarosslove@seznam.cz a můžem dát řeč před akcí někde..

…inak nepamatuju, že by byl někdy Nbk „černej“…já si spíš pamatuju, že za mejch středoškolskejch let byl Nbk spíš rockovej…rockotéky, Rocksejšny…a též Besídky Pedra a Bruna sm15

Gizmo
    Člen

trancemaniac : skleník by byl zajimavej – totéž dřevák nebo zimák – už takhle to bude spíš menší prostor ale v předchozích by musela zákonitě proběhnout družba mezi DJs a lidma bo by cestou na záchod museli překračovat mišpult … sm15sm15sm15sm15sm15

Gizmo
    Člen

Ačko je zavřený – původní majitel to prodal a novej neudržel (proběhla prej i rekonstrukce ale po par akcích zavíračka). Akce proběhne v Janoušku – má to tam prej bejt přestavěný a předělaný do klubova – nevím o tom nic a jsem na to zvědavej ale KD Nymburk je Janoušek (kousek od náměstí směr zimák / Lysá pro neznalé)

GiGiDAGia: já tak nechodil bo sem až ze Všechlap a Adéla zkrachovala dřív než sem se tam prvně dostal – ale v té hospodě jsem se několikráte vyskytnul … (a ta funguje dal …)

majklhauske: nedělej Zagorku a doražte 🙂

Skleník sm0 sm15
    Jsem zvědavej jakej to bude mít úspěch, Nymburk je spíš město pro „černý“. Jinak je to v KD

Yarosslove
    Člen

heej hustě…tak to bych moh taky dorazit…ze Sadský je to kousek:-:)…jen sem teda nějak nezaregistroval, kde se to koná…?…Zimák, Dělňák bo…snad Skleník?sm0

2 GiGi..mám pocit, že Ačko je stále otevřený, enom tam hrajou pořád negry, tak jim tam i ty stejný lidi lezou…

spíše nikoliv .. ale nikdy neříkej nikdy že.. sm3

Raduška
    Člen

Zakalíme? sm2

GiGiDAGia
    Člen

Vau, já to mám kousek, nevíte někdo co se stalo vůbec s Alcatrazem ? Pamatuju si jak jsem tam jako malý chlapec chodil s maminkou na nákup sm11

Gizmo
    Člen

Hellman: dík za upozornění a jen přijeď – před je v planu pizza a Irská sm5sm5

Majklhouse : je to za poslední 2-3 roky určitě první akce v NBK (před tim možná bylo něco v Ačku, alenějak mě to minulo … )

Doufám, že se někdo dohrabe – konkurence v okolí – Kolín Staré Lázně : Radek Slavík + 2. stage oldies (ROFL), Calypsso – Lysá nad Labem zavřeno takže za vlezné kilo se tam par lidí třebas přijde kouknout …

notak když to budeš mít ve meste tak to by byl hřích nejít;)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

oprav si datum sm0

jinak nymburk daleko 🙁

Gizmo
    Člen

Něco se asi muselo přihodit – u nás bude akce z oboru EDM – neuvěřitelné …

vystoupí : Chris Sadler, Bon Finix, StarCoke, E-lite, Miguel

bližší info na http://www.myspace.com/freshairnight

Nepřemýšlí někdo o tom, že by si udělal výlet ??? Trance tam moc nebude to je předem jasný … ale je tu i pár multi žánrovejch … tak jak ??? Dá to někdo ??? Mě minimálně Bon Finix prostě donutí abych neseděl doma a čuměl na bednu ale okouknul cože se to tu bude dít sm4.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 31. až 42. (celkem z 42)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.