TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Full on Ferry 2009

• Toto téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (6 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel ondrab a poslední změna proběhla před 15 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 11 příspěvků - 1. až 11. (celkem z 11)
  • Autor
    Natix
    Účastník

ondrab:
    Dobřé! sm12

ondrab
    Člen

natix:techtrance ano…ale mezi techtrancem a technem je setsakremenskej rozdil…rikejte si co chcete, ale marco v neni techno dj a teckasm16

DjDkD@ve
    Člen

Tak v poseledni dobe je docela slozite ho zaskatulkovat…….

Ani bych se nebranil tomu spojeni techno/trance dj, protoze nektere tracky co hrava opravdu maji k technu hodne blizko. Hrava ted takovej mischunng vseho mozneho – skoro by se to dalo oznacit za „eintopf“

Natix
    Účastník

ondrab:
    Marco odjakživa dělal víceméně techtrance, takže označení techno/trance je podle mě ok. To, že se dnes jako skoro každý druhý producent veze na módní vlně prokrezifu, je sice pravda, ale i tak je podle mě furt tech-trancař. Radši to neřeš, ať ze sebe nakonec zbytečně neuděláš hlupáka. sm4

ondrab
    Člen

deivis:ja jsem tam psal progressive trance/house…takovej styl myslim existuje..

deivis
    Člen

co je progressive..? 🙂
    Když jsme dávali do kupy letošní DMA tak jsme se defakto jednohlasně shodli že žádnej styl progressive neexistuje 🙂

ondrab
    Člen

sheppi:ok, uznavam ze tady ten track k tomu ma asi hodne blizko…ale to je tak jeden track ne?…a na akcich takto rozhodne nehraje

ondrab
    Člen

twelight:njn..sem se nudil v praci..ten topic klidne smaztesm4

TWElight
    Člen

Ondra: Tvoje reakce je mnohem zábavnější …

sheppi
    Člen

no co se týče produkce, tak ta má někdy opravdu blíž k technu jak k trancu….jinak třeba takový track Revolt je podle tebe trance? sm3

ondrab
    Člen

nevedel sem kam to pastnout, tak jsem zalozil novej topic..kdyztak sry…

[url=http://www.poslouchej.net/10136-Full-On-Ferry-The-Masquerade-2009.html]odkaz na poslouchej[/url]

pry Marco V hraje techno..hmmmm…zajimave…a dobra reakce nakyho typka v diskuzi sm15

Aktuálně je na stránce zobrazeno 11 příspěvků - 1. až 11. (celkem z 11)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.