Tak přátelé, máme to s Moňou za sebou a bylo to teda žrádlo, vám povím.
Echo Temple je prostor, který jen tak někde neuvidíte, jede se k němu pustoprázdnou pouští, kolem vás drandí čtyřkolky a pak se ocitnete mezi skálama, kde je postavená stage, kolem dokola schody, světýlka a celé je to jako z jiného světa, kolem sebe nemáte nic, jen písek, šutry a trancery s rukama nad hlavou. Překvapivě se zvuk ani příliš nekopal, čehož jsem se vzhledem ke skalám kolem stage dost bála.
Vidět všechny kluky naživo byl taky ohromný zážitek. Protancovala jsem střevíce, líbily se mi prakticky všechny sety a to, že jsem si den předtím vyvrtla kotník, mně bylo ouplně fuk. I to horko mně bylo fuk. Moci s nimi popít, dát přes týden šíšu či dvě, vyzvedávat Akessona a Arctic Moona na letišti a být jim celkově tak blízko pro mě byl moc hezký zážitek a v podstatě zásadní zlom ve vztahu fanoušek vs. DJ.
Co se týče organizace, kyvadlová doprava do Echo Temple nebyla dobře pořešená, protože fanouškům prakticky nevysvětlili, kam mají na ten autobus jít. A to, že řidič nevěděl, kde je Echo Temple, je pro smích.
Ale to nám bylo nakonec taky vcelku jedno.
Samotná akce byla ale opravdu jako z jiného světa, jsem ráda, že jsem jela.
Toto byla opravdu dovolená snů.