TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Future Sound of Egypt 200 – 2. září 2011, Sharm el Sheikh, Egypt

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 25)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

MASHY!!!!!

Tak přátelé, máme to s Moňou za sebou a bylo to teda žrádlo, vám povím.

Echo Temple je prostor, který jen tak někde neuvidíte, jede se k němu pustoprázdnou pouští, kolem vás drandí čtyřkolky a pak se ocitnete mezi skálama, kde je postavená stage, kolem dokola schody, světýlka a celé je to jako z jiného světa, kolem sebe nemáte nic, jen písek, šutry a trancery s rukama nad hlavou. Překvapivě se zvuk ani příliš nekopal, čehož jsem se vzhledem ke skalám kolem stage dost bála.

Vidět všechny kluky naživo byl taky ohromný zážitek. Protancovala jsem střevíce, líbily se mi prakticky všechny sety a to, že jsem si den předtím vyvrtla kotník, mně bylo ouplně fuk. I to horko mně bylo fuk. Moci s nimi popít, dát přes týden šíšu či dvě, vyzvedávat Akessona a Arctic Moona na letišti a být jim celkově tak blízko pro mě byl moc hezký zážitek a v podstatě zásadní zlom ve vztahu fanoušek vs. DJ.

Co se týče organizace, kyvadlová doprava do Echo Temple nebyla dobře pořešená, protože fanouškům prakticky nevysvětlili, kam mají na ten autobus jít. A to, že řidič nevěděl, kde je Echo Temple, je pro smích.

Ale to nám bylo nakonec taky vcelku jedno.

Samotná akce byla ale opravdu jako z jiného světa, jsem ráda, že jsem jela.

Toto byla opravdu dovolená snů.

mitchel
    Člen

wow :-)..Arctic,Bjorn, Roger, Alici..to bude náklad , tam chci byt

Tedy lajnap:

[img]http://img713.imageshack.us/img713/7016/28046610150242741264239.jpg[/img]

DjDkD@ve
    Člen

V Egypte jsem uz celkem dlouho nebyl, pokud bude ta lajna kvalitni, tak bych se tam na tyden klidne mrknul sm15

A kromě toho už víme místo, kde se to všechno odehraje. Zítra line-up. Keep your eyes open!

http://www.pachasharm.com/main2/pages/temple.html

DjDkD@ve
    Člen

Jo a bude to jedinecna prilezitost uvidet nazivo i Alyka sm15

Anonymní uživatel
    Host

Ano. Jsem připravena tam zemřít!!! sm13
    Mimochodem přidejte se….. http://www.facebook.com/pages/Aly-Fila-Ofici%C3%A1ln%C3%AD-T%C3%BDm-%C4%8Cesk%C3%A1-republika/188385057873148

mitchel
    Člen

[quote Schmidt]Hm, tak jsou zatím kromě Fily potvrzení Phillipe El Sisi, Björn Akesson a Bryan Kearney.a s největší pravděpodobností i Jorn Van Deynhoven a Arctic Moon.[/quote]

tak tam bych zemřel 😀 du šetřit

No, Alíci ještě ofiko nic nepotvrdili, takže zatím můžeme jenom špekulírovat sm4

Schmidt
    Člen

monara: To převážně z ofico FB všech těchto artists, smíš-li se ptát. sm15

Anonymní uživatel
    Host

Schmidt: to odkud toto, smím-li se ptát 🙂

Bobr
    Člen

Sharm je na mym listu divesites, a s timhle v závěsu, to by byl pěknej bonus 🙂

Schmidt
    Člen

Hm, tak jsou zatím kromě Fily potvrzení Phillipe El Sisi, Björn Akesson a Bryan Kearney.a s největší pravděpodobností i Jorn Van Deynhoven a Arctic Moon.

mountainer
    Člen

no jo, to je fakt, v Egyptě byla revoluce a žralok u pláže, kousek vedle je Kaddáfí, tak to by mohlo bejt levný sm0

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 25)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.