TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Gatecrasher 1 vyhořel

• Toto téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (15 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel drobex a poslední změna proběhla před 17 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 43)
  • Autor
    Vlastig
    Účastník

Vlastig
    Účastník

Vlastig
    Účastník

Tak ze jeste jednou interier Gatecrasheru;-). Omlovam se za ten bordel, co jsem udelal pred tim..diky Deivisi;-)

Binary
    Člen

BoRo: to byla ironie 😉

BoRo
    Člen

Binary,a kde ted zijes?

Binary
    Člen

Sakra, kam teď budu chodit pařit?

ceero
    Účastník

2 PULPI : umrela cast historie tanecnej hudby

milan
    Člen

roman – aha..toho jsem si ani nevšiml..já na český festivaly moc nejsem..obzvlášť po loňským roce, kdy většina hvězd nepřijela a přiznám se, že jsem na summru ještě nebyl:´-)):oD…ikdyž na letišti by to bylo taky zajímavý….bysme tam měli navíc ještě techno stage od zvuku přistávajících letadel:-D:oD

Roman
    Člen

off-topic… milan: no drobex zřejmě myslel to, že Summer Of Love bude tady u nás v Pardubicích na Dostihovym závodišti a ne na letišti, který máš napsaný v signatuře 😉

deivis
    Člen

Vlastig – z emailu to nepujde.. nahod to na nejaky image hosting.

Vlastig
    Účastník

Pevne verim, ze „boss“ postavi totoznej a ze se tam jednou opravdu podivam:´-))

milan
    Člen

drobex – ????????????:oD:oD:oD:oD:oD

drobex
    Člen

teď kousek vedle
    milan: ehm od kdy se Velká Pardubická běhá po letišti? :o)))))))))))))

milan
    Člen

Nj, tak vnitřek vypadá (l) parádně…ale podle nejnovějších informací chce majitel postavit klub novej…ale nechápu toho člověka, co to zapálil…pravděpodobně další šílenec, kterej sleduje komerční britskej kanál, nebo českou novu, co proti klubům bojujou jak se dá:-!…konečně by si měli uvědomit, že taneční akce nemusí být jenom drogy a násilí a začít to trochu propagovat. Proč dají na první místo ve zprávách koncert George michaela jak se na něj lidi těšili a ani jeden záběr ze sensation?Fakt nechápu, co Nova a spol proti těmto akcím mají.jakoby nestačilo, že se na zábavách a rockových koncertech každej bezdúvodně porve…

deivis
    Člen

Ale vnitřek MASAKR!!!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 43)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.