TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Georgia – Ode To 99

Aktuálně je na stránce zobrazeno 11 příspěvků - 1. až 11. (celkem z 11)
  • Autor
    wenca
    Účastník

tak tohle je pecka, takový věci melodický fakt můžu 10/10 sm5

makauskas
    Člen

2 Freezer:
    no veď hej, Chicane ako Chicane tam necítim ani ja, to skôr len tie Tiestove remixy rokov 99-01, ale ten Chicane remix Billie Ray Martina z toho počuť akože tak po popustení uzde fantázii.

BTW: ten Chicane remix BRM – Honey ti vrele odporúčam, je to klasika nad všetky klasikysm4

PS. a musím mať pravdu a nedám si povedaťsm4sm4sm4

Roman
    Člen

No nevim, Chicane tam teda vůbec neslyšim, ten snad nikdy nepoužíval takovýhle přímo trance synthy… Ale jinak super produkce s trochu oldschool soundem, takže já bych to viděl taky jako Freezer na těch 8/10 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

já si ten track Honey moc nevybavuju (znám jen Above and Beyond remix)…ale já spíš myslel že to pororvnáváš s normál Chicane dream house produkcí jako je třeba Saltwater a tak…

makauskas
    Člen

2 Freezer:
    vyzývam Freezera na jednu stávku (sázku po vašom, aby som z toho neurobil štrajksm4), lebo sa mi nechce uveriť, že v tomto nepočuť Chicane, a zaumienil som si že musím mať pravdusm4sm4
    Freezer, prijímaš???sm4

Flash2001
    Účastník

Tak od prvního poslechu se mi to hodně zalíbilo, plný počet bych tomu i dal taky. Uvidím, co to se mnou udělá, až to uslyším někde naživo.

ceero
    Účastník

sm10
    neohrozene cislo 5 v mojom top2008 rebricku sm5
    jednoznacne za 10/10 sm11

Binary
    Člen

jj fajnová oldschool věcička, jen nechápu proč vychází na novym labelu Levare a ne na Flashoveru…

makauskas
    Člen

2 Freezer:
    Chicane ani z remixu Billie Ray Martin – Honey??sm4sm4sm4

Anonymní uživatel
    Neaktivní

no tak Chciane v tom teda rozhodně neslyším, ale jinak ten sound je opravdu takovej oldschool, líbí se mi to 8/10

makauskas
    Člen

Zaujímavý návrat 9 rokov naspäť. Počujem tam Tiesta, Chicane, …… pekná spomienka 7/10

Aktuálně je na stránce zobrazeno 11 příspěvků - 1. až 11. (celkem z 11)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.