TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Get Up!, Prdel, 11.4.2009 – DOJMY

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 135)
  • Autor
    Sandeagle
    Člen

[quote Palda61]KDo nechodí na facebook, a že takových lidí je stále dost, tak tu je obrázek, který si Alex (IN) přidal na svůj profil. Myslím, že to vystihuje vše :))

[/quote]

hehe jestli to sou ty bompary který pak kolovaly při paldovi před pultem, tak byly dobrý sm0

[quote seven]
    Lidi prosím, postněte nějaký videa, ať ostatní vidí jak se trance.cz umí bavit sm3[/quote]

Za to se taky přimlouvám, hlavně se těšim na fiduv Carte Smack

Palda61
    Člen

KDo nechodí na facebook, a že takových lidí je stále dost, tak tu je obrázek, který si Alex (IN) přidal na svůj profil. Myslím, že to vystihuje vše :))

[img]http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs034.snc1/3254_85540031196_683976196_2353913_3909072_n.jpg[/img]

seven
    Účastník

Lidi prosím, postněte nějaký videa, ať ostatní vidí jak se trance.cz umí bavit sm3

Flash2001
    Účastník

Hlasuji pro necenzurovanou verzism4

kreeki
    Člen

cenzura zasáhne.. v dobro všech sm2

Anonymní uživatel
    Neaktivní

já už jí viděl sm15

Palda61
    Člen

To jsem teda zvědavej sm15

Gizmo
    Člen

WTF … Pajda s Hellmanem tam mají luxusní foto jak z uzavítání registrovaného partnerství … sm15

inu … já vám to řikal nelezte tam … vyfotim vás a co pak … Pá pá politická kariéro, pá pá vrcholový managemente … Ale je to marný, je to marný ….. je to marný…

vyrys
    Člen

to je prece Nobody!

Gizmo
    Člen

Tak nám ty fotky hezky zacinaj … ja mma staženo na kompu a začínám se tím prodírat … uvidíme jak to půjde …

btw k vystavenému …

a dopaje tuto ???sm15

[img]http://www.clubbing-people.net/fotky/45-getup_2009/images/PICT3425.JPG[/img]

Lilibeth
    Člen

Noo jakože po dlouhý době na akci a spokojenost 🙂 Lili neměla den, byla unavená, tak moc nehopsala jako obvykle :), ale hudba skvělá, jen mi je líto, že jsme nezůstali až do konce Paldy a Hellmana 🙁 Jinak mě celkem překvapily ceny dole, wow. A pak když nahoře došlo před půlnocí pivo, wow no. 2 😀 Ale budiž a zdrávás Coca-Cole 🙂 Noo a největší spokojenost, že jsem tam mohla potkat po tááááák dlouhé době tolik lidí (nejvíc Prochi – stejný město, ale dycky se potkáme jen na akci na druhý straně republiky 😀 .. a taky to seznamování díky Tholymu 😀 ), mohla jsem také poznat ty, co jsem znala jen z fejsbůku a tak – těšilo mě 🙂

Nooo a na závěr – jak již psal muž – Kolouškuuuu, já Ti vzala vějířek, takže velká omluva a houkni mně nebo muži, domluvíme se na navrácení majiteli 🙂

Mé hodnocení: Super akce,narozeniny jsem si užila ve velkým jako ještě nikdy předtím,byla to pro mě velká zkušenost a hlavně k mému překvapení dorazilo i plno známých,které bych nečekala a překvapili mě i dárečkama,které mi udělali velikou radost. Velké dík tedy patří určitě na prvním místě miláčkovi,Flashovi, Petrosovi, Lachtanovi, Ájince, Honzovi od Petrose, Gizmovi, Zooropovi a jeho přítelkyni Verče, Voky, Raduščce a mé nej kamarádce Lucce a Pavlovi,kteří dorazli aspoň na hodinku, narozdíl od lidí,které jsme s Buchťákem pozvali a na poslední chvíli nám to odvolali,což nás fakt dost mrzelosm9 ale i tak za to ta akce stála,budu se těšit na další pokračování Get upsm5Díky moc všem za vytvoření super atmosféry, spolupořadatelům (Hellmanovi a Paldovi ) a taky samozřejmě DJ´s…sm6

Vypečená akcička sm2
    Klubík moc pěkný (až na ten drahý Heineken), retro set mazec (More & More bylo nejlepší sm5)

Ligaya
    Člen

Party skvělá, děkuju moc organizátorům i spolupařícím!!! Večer jsem si perfektně užila! A asi není třeba psát nic dlouhýho, protože prostě kalba voe sm15

[quote Starf]btw pritelkyne nekomu odnesla vejir, nejspis je F!she, tak nejak dej vedet, kde kdy zas budes a omlouvame se ;)[/quote]

jj je můj
    v pohodě, však se nic neděje sm4 jinak budu v pátek na PVD
    kdyžtak se domluvíme po soukromých zprávách

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 135)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.