TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Get Up!, Prdel, 11.4.2009 – DOJMY

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 135)
  • Autor
    Starf
    Člen

hudebne spokojenost, kdyz sme prisli, zrovna najizdel Netherworld (pokud se nepletu), konecne sem ten track zas nekde slysel nazivo 🙂 Indecent Noise vyborny, asi este porad existuje nejakej ten trance, co nestoji uplne za… 🙂 a Palda s Hellmanem vyborny, tam sem jinak ani necekal vzhledem k tomu, co se melo hrat 😮

ceny byly ale fakt trochu prehnany, to i v Mecce by se naslo neco levnejsi

Sandeagle
    Člen

Taky už sem objevil nejaké ty první fotky na uheaven, takže dobrou chuť, zatim čekám na ty další sm5

Petros99
    Člen

Akce naprosto good, líbilo se mi tam moooc….Prdel je dobrej klub, je pravda, že by to tam mohlo bejt levnější, ale co se dá dělat….musí zas nějak
    vydělat a mít zisk, obzvlášť když je tam vstup free….Vedro mě chvílema vadilo, ale to zas nebyl takovej problém, abych kvůli tomu odcházel domů
    (jako mý známý kamárádi)….sety DJs naprosto luxusní, nejvíc mě teda bavil F1d0, pak Indecent Noise a k ránu Dj Revolt – ten zahrál luxusní tech,
    to co mám rádsm5, ostatní ale taky dobrý………Zdravím všechny známé i nově poznané a hlavně taky oslavence, kterých bylo hafo….
    Také velké DÍK patří Hellmanovi a Paldovi bez kterých by ta akce asi vůbec nebylasm4……….doufám, že někdy bude další vydání této akcesm0

GetUp! za 1 s 10 podtrženíma, výborné, hudba orgasmická, DJs skvělí, dodatečně jim všem přeju vše nejlepší – Prdel ale zklamala, drahý (za půl litr heinekena 78?), divný (servírky co odmítaj obsloužit člověka co chce už jen střízlivět??), vedro, zastrčené šatny atp.

útržkovitý fotoreport: http://u-heaven.com/?parties&fotogalerie=getupparty

Sandeagle
    Člen

[quote Star_Guitar]To je proto, že zooropák obecný je tropické zvířátko sm2 My tučňáci z Libereckého kraje jsme na tom byli hůř.[/quote]
    Jako jeden z libereckých tučnáku musím říct, že jsem strávil včerejší den celej v posteli sm0 a tu cestu ráno do liberce bych si znova nepřál

jedna z mála věcí co mne tam zamrzela byl fakt že na Revoltuv set lidi už ve velkym odcházeli dom a zbylo jen zdravé jádro ( kdo jinej než my liberečáci ) a přitom on hrál několik tracků na který jsem se já osobně sám moc a moc těšil…

Ještě jednou díky všem lidem, bez kterejch by to tam nebylo ono 😀

Newman
    Člen

[quote zooropa]Bylo tam nekde vubec to toceny za 35,-?[/quote]

Nahoře točili Krušovice za 39,-, levnější jsem nepotkal.

To je proto, že zooropák obecný je tropické zvířátko sm2 My tučňáci z Libereckého kraje jsme na tom byli hůř.

zooropa
    Člen

Tak su konecne zase doma, tak taky jeste doplnim.
    Parilo se naprosto skvele. Cela noc pretejkala energii tak jak to mam rad. Lidi kalili jak o zivot a nikoho to asi nenechalo v klidu.
    Heiniken tretinka za 60 – AU – to je opravdu i na me vydelavajiciho moc. Bylo tam nekde vubec to toceny za 35,-?

Kluci meli paradni set, jedine co bych u Hellmana s Paldou uvital, aby zhruba v 3/4 jejich setu dali jeden dva oddechovejsi tracky a pak to treba zas napalili. Byla to az moc velka jizda a nedali jste nikomu vydechnout ani na minutku. Prece nechcete aby se set slil jako u Tyase v jeden stejnej celek. Ono to samozrejme vubec nevadilo vcera, protoze lidi tam parili jak sileny. Ale treba ja uz jsem to nerozdejchaval. Ono to mozna bylo taky tim ze uz jsem 2 dny po sobe spal 5 hodin a sel tam pomalu rovnou z prace, tak me neberte moc vazne.
    Takze jeste jednou vsechno nejlepsi oslavencum, bylo videt ze si to naramne uzili.
    Zdravim vsechny zname a specialne rodinu Skvarovic sm3

Zvlastni – me to vedro nejak nevadilo.

Gizmo
    Člen

Inu masakr … tuna známejch, tuna neznámejch, super muzika, super pokecy, dábelský Waršavan (fotit rozhovor v parku v takovou hodinu bylo opravdu zajímací …). Jinak děkuju i spolucestujícím na cestě z5 (hlavně Ligaye) za to, že mě snesli v kupé – kdybych nekecal tak s nima pravděpodobně jedu až do Hradce bo bych 100% zaspal.

Fotky jsem rychle prolítnul … vypadá to na dvoj report a budu se strašně moc snažit, aby to bylo co nejdřív – dnes jsem místo dospávání absolvoval 2x narozeniny a jeden svátek v rodině …(naspány 4 hodiny) a pak jsem dělal fotky z včerejšího dopoledne (závody – 460 fotek – UFF … nic moc jsem na nich neupravoval, ale stejně to trvalo asi 3 hodiny).

Nafocena jsou nějaká ta skandální odhalení, nějaký ten harashment a u mě vede Andrews s tykadlama a Indecent Noise s tykadlama přes oči škrtící Radushku :-)))

milan
    Člen

Tohle jsou dojmy jak z nějaké halovkysm16..nj, nejít dnes do práce, tak bych se taky zastavil.Jestli bude dvojka, tak vyrazím asi taky.

Kamca_
    Člen

tak tohle byla opravdu jedna z nej akcí, na který sem kdy byla … děkuju moc všem za všechny dárky a přání! díky! fakt sem nečekala, že se to tak vyvede 🙂 ještě teď sem z toho v šoku. jediný mínus tam fakt bylo to vedro …
    jinak zdravim všechny známý i nově poznaný!

Anonymní uživatel
    Neaktivní

happy happy happy!!!

já pomalu nevim, co říct.. obrovský DÍKY všem, kdo včera přišli a zakalili, musim říct, že ani v nejutopičtějších představách sme si nemysleli, že dorazí tolik lidí, který udělaj tak skvělou atmosféru! snad nikdy sem neviděl, že by na začátek takový akce přišlo tolik lidí. sám indecent noise valil oči a říkal, že by nikdy nečekal takovej dav lidí:-)
    díky všem djům za perfektní výkony, klukům z brna za krásnej melodickej start, fidovi za našlapanou jízdu, indecentovi za brutální kotel a revoltovi za ranní výsmah 🙂
    speciální díky paldovi za všechno od organizace po spoluhraní. popravdě tohle hraní byl jeden z nejsilnějších hudebních zážitků ever, naproto luxusní atmosféra, euforie od hlavy až k patě!!
    díky všem, kdo pomáhali s organizací, díky revoltovi za osm tisíc tun letáčků, smallovi za velký plakáty a projekci, SG&K1 teamu za rozhovory.
    díky taky do klubu Prdel, kde nám umožnili party uspořádat a vyšli ve všem vstříc.
    díky fotografům.
    díky za krásný dary 🙂
    díky všem oslavencům, že do toho šli s náma!

shrnuto, pro mě naprosto vynikající party, kterou sem si užil od začátku do konce, naprostá euforie ještě doteď! sm0

těšte se na rozhovor s panem indecent fu*king noisem, těšte se na záznamy (bohužel pan jewish nigga noise zveřejněnej nebude – a nepište mi pm 🙂

MASAKRsm14

Palda61
    Člen

No … vzhledem k tomu, že jsem už 36 hodin nespal, tak určitě na něco zapomenu :D.

Takže díky každýmu, kdo přišel, zakalil, pokecal nebo jen utrácel :D. Fakt jsem měl strach o návštevnost, ale když jsem viděl, že v půl 10 tam je asi 40 lidí, tak jsem si říkal, že to není ani snad možný sm0. Samozřejmě spousta lidí nebylo od nás, nicméně i tak tam bylo dost narváno.

Taky dík za kladný názory na náš set :). Přesně jak říká seven: vždycky jsem to chtěl slyšet, ale nikdo mi to nezahrál, tak jsme to zahráli sami :))).
    Taky bych všem rád poděkoval za dárky sm3. Děkuju moc, nečekal jsem je.

K těm patnáctkám :D… Bylo jim 17 sm2 a jsou to moje kamarádky, který se přišly podívat a slíbily, že mi udělaj kotel 😀 sm0, tak na začátku trošku ječely nooo :D…

Díky taky všem, kteří se na tom jakkoliv podíleli.
    Díky hellmanovi :D.

Alex (Indecent Noise) říkal, že se mu tu hrálo skvěle a za nedlouho vyjde s ním rozhovor, tak se těšte :).

Velká škoda toho vedra, to bylo hlavní mínus.
    Jinak pro mě největší highlights:
    Když Indecent Noise zahrál Frequency + Pjanoo, tak ten kotel, co vypukl při samplech z Pjanaa jsem dlouho neviděl :O…
    No ale největší 3 zážitky jsou samozřejmě z našeho setu :)). Při zahrání Marc Dawn – Expander (Flutlicht Remix) a Twisted… chtěl jsem zažít, jaký to je, když na vás nehorázně kalí celej klub a podařilo se to sm0.
    A taky konec setu s Such is life na 147 BPM :).

Sety se nahrávaly, ale po dohodě nebude možný zveřejnit Indecentův a Revoltův set. S ostatníma by snad neměl být problém.

Takže ještě jednou díky a jsem rád, že se líbilo :).

SHP
    Člen

Binary: STFU!!!!!!

Binary
    Člen

Akce to byla do pohody a na pohodu, to je bez debat. Za muzikou jsem ani nešel, spíš tak na pokec, ale retro set Paldy a Hellmana byl bezvadnej. Nejvíc mě dostalo Svenson & Gielen – The Beauty Of Silence.
    Klub pěknej, takový druhý Vertigo…

Jinak to byla akce, kde se sešlo nejvíc SHP-ho přítelkyň a expřítelkyň.

Taky mě překvapilo, že ve 2 ráno nebyli na Karláku žádný negři.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 135)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.