TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Get Up!, Prdel, 11.4.2009 – DOJMY

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 135)
  • Autor
    Sq4Raa
    Člen

Mně samozřejmě o tu hudební složku moc nešlo, ale Marka a Paldu pochválit musím, to bylo super. A zároveň jsem moc rád, že jsem vás mohl po delší době zase všechny vidět, bylo to docela divoký.

Speciální pozdrav věnuji rodině Zooropů, hustá pařba!

A pro Jirku samotnýho ještě dodám: Where’s my money, man? sm2

prochi
    Člen

Akce masakroidní,sety taky…super lidi…co dodat…..

Jedine minus akce je kolik peněz skončilo v Prdeli….doslova 😀

prochi
    Člen

Akce masakroidní,sety taky…super lidi…co dodat…..

Jedine minus akce je kolik peněz skončilo v Prdeli….doslova 😀

seven
    Účastník

Když jsem se dnes probudil první co mi přišlo na mysl bylo „Seems like I, been waiting held in time, Im acing Im seeing clearly now Wipe away the tears….“ mazec… Děkoval jsem hellmanovi že zařídil Cern – the message a děkuji mu i teď. Přišel jsem někdy v půl jedenáctý takže brucka s vyrysem nehodnotim.

f1do: pěknej set, cern the message luxus, sice to bylo s něčim mixlý takže krása toho tracku nebyla tak intenzivní a já tam na to skákal jak blázen sám, ale mě to bylo jedno , byl jsem šťastnej.

Indecent noise: človíček umí, kvalitní mixing, v jednu chvíli tam levou rukou pil pivko a pravou udělal fakt dobrej bass mazec.

Hellman b2b Andrew Mallet: Rooozseeeeekkk, vrchol večera, close cover, komodo, iguana, such is life, exploration space a další a další a další v jednu chvíly jsem měl pocit že sjíždí set od cosmic gate z trance energy 2002, bylo to neskutečný dvě hodiny který mě totálně odrovnaly ke konci už jsem dostával křeče do nohou a byl jsem i rád že už je konec, původně jsem chtěl zůstat i na revolta, ale nohy mi to nedovolily, jak zahrál revolt? v plzni jeho uklízecí set byl luxus.

Závěrem bych chtěl říct že bylo nádherný slyšet tracky o kterých jsem si myslel že je na akci už nikdy neuslyšim, ke spoustě tracků hraných hellmanem a malletem se mi vážou nezapomenutelné vzpomínky a měl jsem tam několik okamžiků kdy se mi všechno vyplo a byl jsem jen já a track, to je pro mě nejvyšší level pařby a stává se mi to jen vyjímečně, tady to bylo hned několikrát.

Dík a těším se na dvojkusm3

Jo a pls. postněte někdo nějaký videa, rec náhodou nebyl?

Flash2001
    Účastník

Luxusní akce, prostě totální Prdel!
    Stěpán b2b Vyrys: příjemný uplift na začátek:-)
    F1d0: taktéž výborný setík:-)
    Indecent Noise: tenhle člověk je prostě blázen! Prostě mazec!
    Hellman b2b Andrew Mallet: parádní klasický setík, víc takových!
    Revolt: hrál taky dobře, ale už nebyly síly…

Jednoznačně převažují pozitiva nad negativy (těch bylo minimum)
    + banda lidí
    + hudba
    – vedro jak v prdeli

f1d0
    Člen

Mazec mazec mazec sm2 . Obrovský dík Hellmanovi a Paldovi za pozvání, tohle byl suverénně nejlepší mejdan, na kterém jsem kdy hrál sm5 . Ze začátku jsem byl teda pěkně nervózní, ale pak to ze mě spadlo a ta atmosféra…ta by se dala krájet. Díky díky vám všem, kteří z téhle párty udělali nezapomenutelný event a těšim se, až zapaříme znovu (ať už budu za pultem, nebo na parketu sm3 )

Tracklist dám do kupy co nejdříve. sm4

seven
    Účastník

.

zooropa
    Člen

2 kreeki – jmenuje se to „Spankox – To the Club“

Jinak akce vynikajici. Super atmoska, bajecny lidi, super hudba – pozdejc napisu vic, ted musim delat.

Sandeagle
    Člen

no tak ty 15tky mne taky rozsekaly, ale to nemení nic na tom že to kluci skvěle podali a jak sem přijel domů tak se mi začalo stýskat 😀
    a nejlepší je od téhle noci brát posládní do prdele jako pochvalu… sm13

kreeki
    Člen

hectic. díky moc, ale ten f1dův mashup je značně lepší sm0

Dolikus1
    Člen

Tak tohle byla ku*va Prde se vším všudy!!!!! Neskutečně sem si to užil a při retro setu sem si nejednou málem zlomil ruce o stropsm0 Klub v pohodě,horko teda masakroidní a jestli měl Hellmič s Paldou obavy o návštěvnost,tak myslím,že byli příjemně překvapenism3 Jinak tolik lídí z trance.cz sem na jedný akci snad ještě nezažil a bylo to prostě výbornýsm5
    Díky chlapcům za skvělej mejdan a doufám,že na GetUp! vol.2 nebudem čekat celej roksm2

hectic
    Člen

kreeki: italska verze toho vokalu pochazi z tyhle pisnicky http://www.youtube.com/watch?v=cT–F2fK3lM&fmt=18 (dycky sme z toho textu meli neskutecnou prdel :D)

jinak je to tahle: http://www.youtube.com/watch?v=gCMu1ho6dxg&fmt=18

kreeki
    Člen

Doufám, že f1d0 bude tak hodný a má někde tracklist sm11 ..jinak tady je videjko, nevíte z čeho je ten vokál? F1d0000?

plusy – Indecent Noise je fakt řezník, F1D0 jakbysmet, Prdel je sqěláá sm5
    mínusy – Jediný pivo dole třetinka Heinekena za šede?? ..A jak říkal K1, na začátku paldova setu se tam nahrnuly nějaký vřískající patnáctky, co to proboha bylo?? A Bylo tam pak lidí jak v Prdeli sm15

..ještě z tracků co nebyly jmenovaný corderoy – sweetest dreams (ferry corsten remix) sm5

Moc mě mrzí že jsem neslyšel Revolta, ale nožičky nesloužily sm7

Nebudu děkovat všem co jsem potkal, jak jsem řek – lidí jak v prdeli sm2

K1aptcha
    Člen

tákže prostě dojmy a pojmy:

[b]Stepan Bruck vs. Vyrys[/b] – prostě upliftoš na začátek, pro mě spíš neznámé tracky, ale Vyrys mě upozorňoval na Štěpánův track… hezký acídky to mělo… jo a Netherworld byl lahůdka sm3
    [b]F1D0[/b] – první půlku jsme dělali rozhovor s Indecentem, takže nevím, jinak potěšil nakonec hlavně klasikou Technopunk – Energize (Roťákův Classic Style prostě ftw!!!) a Tyasový Remixem na Push – Interference… jinak ty a capella mashupy mi moc nesedly, např. Lift od Tyase nebo The Message od Cern mi to spíš lehce kazilo a celkově mi to v tom nedávalo smysl a moc to do těch tracků nesedlo
    [b]Indecent Noise[/b] – když se to tak vezme, tak ani nevím co hrál, jako jo, hitovky typu Hold On To Me nebo Big Sky si pamatuju sm15, ale jinak jsem se v tom jeho abletonovém šílenství trochu ztrácel a opět ty mashupy jsem spíš nepobíral, než aby mi udělaly radost… ale jinak drtil hezky sm3
    [b]Andrew Mallet vs. Hellman[/b] – Palda pozval hodně fanynek, takže hned na začátku bylo skandování sm0 a jinak klasiky jsou klasiky sm5 hlavně Exploration Of Space, D.F.F. v Cosmíčím Remixu jsou největší husťárny… Picotto taky mazec sm15 no a samozřejmě Marc Dawn – Expander (Flutlicht Remix) taky absolutní top sm5… set jsem prostě celej proskákal! (víc takovejchle setů, já se takovéhodle typu muziky na pomezí handz-upu a komerčního trance neštítím, aspoň se na to super paří, než na ty 3 minutové breakdowny a nesmyslné vrzačky, jeden handz-up set na párty by vyloženě bodl sm5)
    [b]Revolt[/b] – na něj prostě už nebyly síly

plusy mínusy:
    velké + trance.cz lidi
    velké + retro set
    – vedro
    malé – vypadávající reprák při retro setu
    malé – ceny (i když beru teda v potaz to, že vstup byl zadarmiko, ale např. za 0.2l coly, kterou vyzunknu za 10 sekund, chtěli 35 Kč… mno… aspoň z kohoutků tekla studená voda sm3)
    malé – týpci co si stoupnou (samotní, bez nějaké okolní partičky) do první řady a nehejbou se nebo se tam fotí 2 minuty, zrovna když běží nějakej super track sm13
    malé – nevim, ale připadlo mi, že se zas tolik nepařilo, spíš všichni takové to houpání, a ruce nahoře jen na zakončování breakdownů, ale jinak nic moc teda sm2

Tak mě napadlo, že bychom se mohli chodit vydoj(m)it sem.

Říkám si, že jsme se konečně všichni ocitli tam, kde nás už minimálně jednou za život někdo poslal. A nebylo to špatné! [b]Štěpán s Vyrysem[/b] klasicky uplift, celkem mi to splývalo a pamatuju si akorát Bluemanovu Everlasting a Atlantic Drift – Diving Faces. [b]F1do[/b] slušný setík, ale mezitím jsme si odskočili na rozhovor. Pan [b]Indecent Noise[/b] je normální blázen, přátelé! Máte se vážně na co těšit, i Gizmův foťák hýkal smíchy. Nicméně set měl docela dost světlých chvilek, mezi něž se počítá např. Rapha – Pandora v Indecent Noise remixu nebo poslední dobou mé velmi oblíbené Rod-Y-Ler – Lifesigns (Bryan Kearneys’s Planet Love MakeOver).
    [b]Hellman s Paldou[/b] to kotlili jak hrom, až jim z toho občas odešel reprák. Nicméně to nemělo chybu! Exploration of Space, Twisted, DJs Fans and Freaks, atd. atd. atd. Já už bohužel pozbývala sil a tak jsem si chodila sedat, protože to byla pro mé nohy opravdu zničující noc.

A nejen pro nohy. Klub tak trochu připomíná Vertigo, hlavně v nevětratelnosti, která byla umocněna docela solidním kvantem mlhy. Taky vám připadalo, že smrdí jako petrželová nať?

Párty suma sumárum dobrá, halda známých, parádně jsme se vyblbli a nepotrvá dlouho a uvidíme se zas!

Dobrou.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 135)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.