TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse GetUp! – 11.4.2009 – club Prdel – Indecent Noise etc

• Toto téma obsahuje celkem 377 odpovědí. Do diskuze (65 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 16 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 316. až 330. (celkem z 378)
  • Autor
    kreeki
    Člen

Sq4Raa: sho neslyšel co? sm2 nejlepší jak před rokem na něj všichni nadávali, pak jedna parta na něj změnila názor po polský RMI a druhá po solu.. kdo nezažil nepochopí sm4

Sq4Raa
    Člen

Pokud si vybereš GetUp, neuslyšíš Duranda. Vyhráváš tedy dvakrát sm2

kreeki
    Člen

tak jsem to propočítal a musím si vybrat – buď Get Up nebo Full Moon s Durandem sm7 Paldo, co mi slíbíš když si vyberu Get Up? sm5sm5

Sq4Raa
    Člen

Budu se samozřejmě snažit sm3

Palda61
    Člen

Kreeki: těším se 🙂

Škvára: cooooooo? Nedělej zagorku a přijeď :). Dám ti mojí konzumačku 😀

Sq4Raa
    Člen

Copak Palda, to je záhada sama sm2
    Strašně rád bych dorazil, ale má peněženka se vyprázdnila. Možná bych měl na čas přestat kecat a začít pracovat. V opačném případě nedorazím sm7

kreeki
    Člen

jsem čekal co z toho vypadne, palda byl tajemnej sm0 no tak see ya there sm5

Gizmo
    Člen

jsme hodně off topic tak naposled pripadne SZ

Slyšel jsem o vybíjené – týmy procházeli hospody podle svého uvážení a pokud tým přišel do hospody načapal někoho s nedopitým materiálem nulovali se dosavadní výsledky tohoto družstva. Na moravě byla i varianta kde jeden z týmo mohl pít víno, ale to bez rozdílu žena/muž 0,2l. Zajímavostí toho Nymburského běhu bylo, že se jednalo o hodně „oficiální“ akci spojenou s olympiádou malých sportů – pokud se nepletu tak za poměrně nízké startovné bylo pivo cestou zdarma … Bohužel je to tak dávno, že jsem se kvůli věku nemohl zůčastnit – podmínkou samozřejmě bylo předložení platné občanky potvrzující věk nad 18.

4 Raduška … to je jedno jak oblečená a namalovaná dorazíš – vyšňoříme se tam sm15

Raduška
    Člen

Vyšňořím se a budu tam! sm3

Leosh
    Člen

[quote Gizmo]...Nabízí se pak i varianta absolvování Pivního "běhu" - tahle hospoda byla startem jednoho oficiálního - je nejvzdálenější od centra ... ale to už jsem hodně off topic (btw Bajkale kdy máš žízeň ???) vymyslet 10 hospod a dát si to volným tempem vypadá jako dobrý námět na delší odpoledne.[/quote]

Tohle se běhá i v Praze – pořádaj to lidi od nás z VŠE a běhá se to po Žižkově – odtud se to taky jmenuje „Žižkovský scorelauf“.

Jde o závod smíšených dvojic po žižkovských hospodách. Každá dvojice musí během hodiny oběhnout podle mapy různě bodované kontroly a na každém kontrolním stanovišti dát buď pivo nebo panáka (dámy v množství malém, pánové to rozjíždějí ve velkém stylu). Vítězové s nejvíce body se stávají „Žižkovskými borci“.

kuchtajz
    Člen

Těšim se sm11
    Stavim se sm4
    Ožeru se sm5

Gizmo
    Člen

No jasan že se ukážu o tom žádná … Add Retro z části souhlas s Houskou (BTW co takhle spunktovat nějaký RETRO!!! set ???) set ze starších fláků

Add Prdel – v Nymburce (potažmo v části Drahelice) byla před mnoha mnoha lety, hospoda stejného jména – myslím, že v prvních silvestrovských televizních novinách na Nově tam byla točena reportáž se slovy „v Nymburce si tak musí ženy a dívky dávat pozor kam že to své polovice pošlou „. Bohužel tahle hospoda byla dlouho mrtvá – teď se ke mě dostala zpráva, že snad znovu funguje – musím dojít okouknout je kousek od místa, kde bydlí ségra. Nabízí se pak i varianta absolvování Pivního „běhu“ – tahle hospoda byla startem jednoho oficiálního – je nejvzdálenější od centra … ale to už jsem hodně off topic (btw Bajkale kdy máš žízeň ???) vymyslet 10 hospod a dát si to volným tempem vypadá jako dobrý námět na delší odpoledne.

Palda61
    Člen

Na web http://getupparty.blogspot.com jsme doplnili biografie všech DJs společně se sety na stažení. sm3

Stoupa
    Účastník

Já sice Indecent Noise moc nemusim, ale Štěpán to jistí sm2

vyrys
    Člen

nad cim vsim ty taky nedumas covecesm2

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 316. až 330. (celkem z 378)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.