TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse GetUp! – 11.4.2009 – club Prdel – Indecent Noise etc

• Toto téma obsahuje celkem 377 odpovědí. Do diskuze (65 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 16 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 378)
  • Autor
    Gizmo
    Člen

[quote Voky]To abych tam přijela s válníkem, pokud mám dotáhnout všechno o čem tu píšete:D[/quote]

neboooj já ti pomůžu – v nejhoršim nějakej dvoukoláček nabalíme do kupy sm15 (spísnem se koncem týdne ju ???) jestě jsem psal pár lidem pro případ zájmu a případně ještě zkusim písnout těm náplavám co jedou ze stejnýho směru …

Voky
    Člen

To abych tam přijela s válníkem, pokud mám dotáhnout všechno o čem tu píšete:D

Gizmo
    Člen

Zkusim sehnat nějaký přůřez bonbony, tu zaručeně nevysichací lihovku mam připravenou, píšťalku na vypískání DJs a a a asi teda i ten foťák no… jinak klíďo dorazim ku startu … jestě zkusim pobalit nějakou partu lidí …

Hanny
    Člen

To aby si Aleksander vzal sebou prázdej kufr, ve kterym si domů poveze hory lentilek a lip 😀

Anonymní uživatel
    Neaktivní

paldis: já myslel ty tiskovky 🙂 o letákách se bude všem zdát, o tom žádná (díky tajemnému tiskaři s blonďatou hlavou) 😀

Palda61
    Člen

hellman: hele, já taky rozdával jak divej 😀

Nooo.. těším se víc a víc :). Tak snad se povede sm14

Anonymní uživatel
    Neaktivní

no výbordelně, to abych přinesl živou vodu! 🙂

Sq4Raa
    Člen

Já pořád nevím, jestli dorazím, ovšem představa uschlého pindíka mě děsí, koneckonců už jsem to zažil, když jsem nedorazil na CTF před rokem. Takže se budu snažit sm2

f1d0
    Člen

Já osobně tam budu taky od úplného začátku, tedy spíše dříve, jelikož tam je ten normální bar – fakt že na rozjezd to nezní vůbec špatně sm11

Petros99: 4. strana této diskuze a link na stažení poslední show State of Mind vysílané na Fun1 – druhá hoďka je můj guestmix a rozhovor a z něj pochopíš, proč budou lihové fixy potřebasm2 (i když teda co se mě týče, fixy ať si berou pouze dámy sm0 )

Anonymní uživatel
    Neaktivní

ne, tak my máme fakt slíbenou účast už na začátek 😀 prázdno tam určitě nebude, protože minimálně my oslavenci a některý djs (i indecent) + doprovody a známí tam už budem, takže fakt dont worry, že by někdo přišel a neměl do koho dloubnout 🙂 jinak pravidelný klubový návštěvníci až na jedenáctou, to je holt klasika. ale jak psal palda, nahoře v prdeli je normální bar, kde se dá vesele sedět a pít, takže warmup de klidně udělat už tam 🙂

zooropa
    Člen

2 kreeki – Nikdy nikdo neprijde v 9, to je prece jasny. I kdyby se organizatori rozkrajeli a naslibovali hory doly, lidi tam proste prijdou az kolem 23h.
    Minule nam slibilo nejmin 20 lidi ze dorazi na Paintball v 19h – dorazili 4. No a pak zacali chodit houfne smsky – sorry ja nedorazim, venku je moc zima apod sm13:)
    A prestoze jsem napsal mesice dopredu detailni info jak se tam clovek dostane, tak mi celej vecer chodili smsky – Hele a kde to teda je? Jak se tam dostanu?
    A korunu tomu nasadil fakt, ze sem dostaval smsky typu, hele nemas cislo na toho a toho? Jako bych mel pri stavbe podia cas jeste nekomu znovu smskou detailne vysvetlovat.
    Nakonec ale na Zoomagu bylo kolem ocekavanych 100 lidi – takze sme byli moc spokojeny.

Takze Hellmane – vypni si mobil az tam budes, protoze komu jde o to si na akci zajit, ten si to dukladne precte.
    Jinak ja jsem nakonec vyfasnul pracovni vikend, ale pokusim se tam zjevit.

hoky
    Člen

hellman:jn

Anonymní uživatel
    Neaktivní

kreeki: to je moje práce 😀 :-[ někdo tam útratu udělat musí (no, ikdyž máme dolikuse žejo 🙂

hoky: nemusim ti snad připomínat, že ti uschne pindík..

hoky
    Člen

bohužel hlásím svoji neučást, mrzí mě to ale nemůžu dojetsm19

Petros99
    Člen

Ligaya: Proč lihový fixy?………..budeš snad rozdávat podpisysm15

Rovný kšilty, se obávám že bohužel nějaký dorazí (nee tedy já)……..asi před 2 týdny když jsme se tam stavili kolem s kámošem tak se tam nějaký našli………to je pak jedině nasm13

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 378)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.